kasıgımda ve belimde agrım var hamilelik belirtisimi

tatlım umarım hamişsinidr ama belirtiler için çok erken gibi geldi bana
canım hayırlısı artık zaman gelince görücez inş. bide bugun lekelenmem oldu ne pembe ne kahve rengi şeklinde böyle bişeyde hiç yaşamamıştım şaştım kaldım bu ne acaba diye adet halime de daha var ne bilim hayırlısı artık

2 gündür olan kahverengi lekelenmem bugun yok acaba yerleşme kanamasıydı gelen lekeler neydi doktora gitsemmi yoksa bebekmi kan testi yaptırsam çıkarmı regl olmama 1 hafta var

2 gündür olan kahverengi lekelenmem bugun yok acaba yerleşme kanamasıydı gelen lekeler neydi doktora gitsemmi yoksa bebekmi kan testi yaptırsam çıkarmı regl olmama 1 hafta var

canım inş hamişsindir. tatlım malesef tahliller ve testler için henüz çok erken adet gününe 2-3 gün kala kanda çıkabilir ama idrar testinde çıkması için adetinin 4 gün geçmesi gerekir. canım biraz daha sabırlı ol, moralini yüksek tut ve bol bol dua et. a.s.

ilgin için saol canım gelen lekelenmer kötü bişey olmasında beklerim
bide bu lekelenmeler ilk defa oldu insanın aklından neden diye geçiyo artık hayırlısı diyorum

bende merak ettim gı sölesene benimde daha 6 günüm var ve sağ kasığımda ağrı oluyor ara sıra

slm kızlar,
adet gecikmesinin kaçıncı gününde sizce gebelik testi yapmam sağlıklı sonuç almamı sağlar. 23 ocak son adet tarihim.
bu arada bir hafta kadar önce kasıklarımda batma seçlinde kasılma şeklinde ağrılar oldu yine o sıralar pembemsi kahverengi gibi lekelenmeler oldu. ağzımın tadı bir kaçık bir kötüydü hafif miğde bulantısı oluyordu özellikle sabahları.
ooof of beklemek ne kadar da zormuş.

düzenli bir adetin varsa 1 hafta sonrasnda yap

hem daha emin olursun hem de daha sağlıklı olur

hayırlısızemuszemus

arkadaşlar merhaba birşey sormak istiyorum biz yeniçocuk yapmaya karar verdik en son adetim ayın 16sıydı ve 20sinde bitti bugünde dahil olmak üzere 3 kere korunmasız ilişkiye giridik ,3 gündür karnımda akşamları şişlik ,kasıklarımda ve belimde ağrılar ,kasıklarımda sızı var bu kadar erken belli olurmu bunlar hamilelik belirtilerimi yoksa başka bir sorun mu var yardımcı olursanız çok sevinirim

kızlar, sizinle durumumu paylaşmak istiyorum. tecrübeli arkadaşlar yorumlarsa çok sevinirim. benim muhtemel adet tarihim 28 mayıs. ama iki gündür göğüslerimde ağrı var. dün bütün akşam ve gece çok şiddetli bel ağrısı çektim. ovulasyon tarihim 13 mayıstı. bel ve göğüs ağrısı adete işaret olsa bu kadar erken başlamaz değil mi? benim normalde beş gün kala falan başlardı ağrılarım. ne diyorsunuz?

tugba aynı şeyleri bende yaşıorum.bel ağrısı hariç fakat az önce test yaptım.negatif
üzüldüm.çünkü çok istiyorum.dr aradım drum olsa bile idrarda çıkmaz.erken oldugu için kanda çıkar dedi

benim ayrı bi problemim var 3 aydır eşim yanımda olmadığı için ilişkiye giremiyoruz ayrıca her ay düzenli adet oldum son adetrim 5 haziran nerden baksanız 1 hafta var ancak 4 gündür kahveregi lekeler olmaya başladı ayrıca idrarımda kahverengi noktalar oluyo sağ kasığım ağrıyo başkada bişey yok ki ben adet belirtilerini çok şiddetli yaşardım burda gidebileceğim iki tane fdoktor var diğerleri muayene hanelerini kapattılar onlarda birisi perşembeye diğerihaftaya pztesine gün verdi bu nedir şimdi hamile değilimdir heralde çünkü adet oldum 2 ayda günü gününe ve normaldi napcam ben şimdi ayrıca testte yaptım negatif çıktı üstüne görme böle bişeymi

çıkmaz tatlım çünkü beta hcg beklenen adetten sonra ancak idrarda 10 içerisinde o test kitlerinin ölçebileceği seviyeye geliyormuş o byüzden bekle yada beklenen adet tarihinde kan testi yaptır

merhaba arkadaslar benimde aynı sekılde reglime 2 gün var.gece uyurken kasıklarımda müthiş agrıyla uyandım ve yürüyemiyordum.daha sonra bu agrı azaldı ve sımdı belli belirsiz sapmalar oluyor.aynı sekılde belimdede var bu agrılar.acaba hamilemiyim.yaklasık 1 senedir deniyoruz ama yok yok......

arkadaşlar benimde adetime yaklaşık 10 gün felan war 2 gündür karnımda belimde ve kasıklarımda çok ağrı warr geçende de başım döndü acaba hamillelik belirtisi mi bu kadar erken belirti olur mu

Yumurtluyor olmayasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…