- Konu Sahibi tugbamurat
-
canım hayırlısı artık zaman gelince görücez inş. bide bugun lekelenmem oldu ne pembe ne kahve rengi şeklinde böyle bişeyde hiç yaşamamıştım şaştım kaldım bu ne acaba diye adet halime de daha var ne bilim hayırlısı artıktatlım umarım hamişsinidr ama belirtiler için çok erken gibi geldi bana
tugbacım yerlesme kaanaması olabılır hadı hayırlısı hamıssındır ınsallah canım
saol canım inş. hayırlısı 1 kaç gün daha geçsinde kan testi yaptıracam orda artık çıkar neoldugu
2 gündür olan kahverengi lekelenmem bugun yok acaba yerleşme kanamasıydı gelen lekeler neydi doktora gitsemmi yoksa bebekmi kan testi yaptırsam çıkarmı regl olmama 1 hafta var
ilgin için saol canım gelen lekelenmer kötü bişey olmasında beklerimcanım inş hamişsindir. tatlım malesef tahliller ve testler için henüz çok erken adet gününe 2-3 gün kala kanda çıkabilir ama idrar testinde çıkması için adetinin 4 gün geçmesi gerekir. canım biraz daha sabırlı ol, moralini yüksek tut ve bol bol dua et. a.s.
tugba aynı şeyleri bende yaşıorum.bel ağrısı hariç fakat az önce test yaptım.negatif
üzüldüm.çünkü çok istiyorum.dr aradım drum olsa bile idrarda çıkmaz.erken oldugu için kanda çıkar dedi
merhaba arkadaşlar adet olmama yaklaşık 10 gün var kasıgımda ve belimde agrım var adet zamanımada daha var ben böyle bişeyde hiç yaşamamıştım acaba hamilelik belirtisi olabilirmi böyle bir durum yaşayanlar varmı adet halıne yakın kasıgında ve belınde agrıları olup hamile olanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?