KASET TESTTE ÇOK İNCE ÇİZGİ

ebnur11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2024
25
6
1
27
Kizlar regl günüm ya yarın ya yarından sonra az önce kaset gebelik testi yaptım 2.çizgi çıktı ama kalın değil ip gibi. Bu şekilde gebelik öğrenen var mı yoksa test mi bozuk yardımcı olur musunuz

Markası nedir testin aritmed daysdoctor duratest bunlar yalancı pozitif çıkarıyor

Artimed yalancı pozitif veriyor first marka kaset testte veriyor onuda almayın eczaneden dıpıll denilen bir marka var kaset olarak onu alabilirsiniz.erken gebelik olarak awox alabilirsiniz.yada direk kan verin

Kızlar benimkinede bakabilir misiniz artımed kaset test güvenilirliği şüpheli biliyorum çünkü geçen aylardada silik çıkarmıştı ama bu sefer direk pembe çıktı saniyeler içinde normalde doktorum 22sine kadar bekle demişti dayanamadım yaptım şimdide şok içindeyim emin olamıyorum

Eklentiler

• IMG_6318.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 87
10 dk içindede böyle gözükmeye başladı

Eklentiler

• image.webp
    7 KB · Görüntüleme: 83
Bide albi yaptım ondada çok silik gördüm bilmiyorum ikisininde bozuk olma ihtimali varmıdırki

Test bozuktur o zaman çünkü öyle rengin dağılmaması lazım. İnşallah hamilesindir tekrar test yap
Renk dağıldıktan sonra toplandı ve normal t de çizgi şeklinde gözüktü o kafamı çok karıştırdı birde çok yorum vardı ilk 10 dk doğru sonuç oluyormuş genelde teşekkür ederim yorumunuz için

Hangi markaydı kurumuş hali var mı

Artımed fotoğraftada yazmıştım şuan son hali yok çünkü dışarı çıktım
Artimed çok kötü bi marka maalesef forumda biraz araştır herkese yalancı pozitif veriyor maalesef benim de 2 kez başıma geldi.Laboquick,surelab,albi,awox,predictor,prodoctor bu markalarla denersen daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…