Artımed …Markası nedir testin aritmed daysdoctor duratest bunlar yalancı pozitif çıkarıyor
Artımed …
Tamam teşekkür ederimkan ver bunlara güvenme her ay beni mahvetti bu markalar
Artimed yalancı pozitif veriyor first marka kaset testte veriyor onuda almayın eczaneden dıpıll denilen bir marka var kaset olarak onu alabilirsiniz.erken gebelik olarak awox alabilirsiniz.yada direk kan verinKizlar regl günüm ya yarın ya yarından sonra az önce kaset gebelik testi yaptım 2.çizgi çıktı ama kalın değil ip gibi. Bu şekilde gebelik öğrenen var mı yoksa test mi bozuk yardımcı olur musunuzEki Görüntüle 3561617
Çok net söylüyorum ki negatif…Kizlar regl günüm ya yarın ya yarından sonra az önce kaset gebelik testi yaptım 2.çizgi çıktı ama kalın değil ip gibi. Bu şekilde gebelik öğrenen var mı yoksa test mi bozuk yardımcı olur musunuzEki Görüntüle 3561617
Ya test bozuk ya da çok fazla idrar damlatmışsın. Tekrar test yapmalısın10 dk içindede böyle gözükmeye başladı
Bence gebelik var10 dk içindede böyle gözükmeye başladı
3 damla damlattım kutunun üstünde yazdığı kadar yaniYa test bozuk ya da çok fazla idrar damlatmışsın. Tekrar test yapmalısın
Artımed güven vermiyo ama ilk defa böyle pembe bü sonuç oldum teşekkür ediyorum yorumunuz içinBence gebelik var
Test bozuktur o zaman çünkü öyle rengin dağılmaması lazım. İnşallah hamilesindir tekrar test yap3 damla damlattım kutunun üstünde yazdığı kadar yani
Renk dağıldıktan sonra toplandı ve normal t de çizgi şeklinde gözüktü o kafamı çok karıştırdı birde çok yorum vardı ilk 10 dk doğru sonuç oluyormuş genelde teşekkür ederim yorumunuz içinTest bozuktur o zaman çünkü öyle rengin dağılmaması lazım. İnşallah hamilesindir tekrar test yap
Hangi markaydı kurumuş hali var mıRenk dağıldıktan sonra toplandı ve normal t de çizgi şeklinde gözüktü o kafamı çok karıştırdı birde çok yorum vardı ilk 10 dk doğru sonuç oluyormuş genelde teşekkür ederim yorumunuz için
Artımed fotoğraftada yazmıştım şuan son hali yok çünkü dışarı çıktımHangi markaydı kurumuş hali var mı
Artimed çok kötü bi marka maalesef forumda biraz araştır herkese yalancı pozitif veriyor maalesef benim de 2 kez başıma geldi.Laboquick,surelab,albi,awox,predictor,prodoctor bu markalarla denersen daha iyi olurArtımed fotoğraftada yazmıştım şuan son hali yok çünkü dışarı çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?