KASET TESTLER POZİTF KAN NEGATİF

Duanizda beni unutmayın kanamam var sıra bekliyorum saat 12 den beri doktorda
Yaaa İnşallah bir sıkıntı yoktur hayırlısıyla sağlıklı bir bebis nasip olsun size.Haber verin inşallah bir sıkıntı olmaz

Yaaa İnşallah bir sıkıntı yoktur hayırlısıyla sağlıklı bir bebis nasip olsun size.Haber verin inşallah bir sıkıntı olmaz
Beta 316 çıktı düşük değerin dedi kandan önce alttan ve normal muayene etti bişey yok dedi salı günü tekrar kan verecem eğer yukselmesse düşük yapıyosundur dedi

Beta 316 çıktı düşük değerin dedi kandan önce alttan ve normal muayene etti bişey yok dedi salı günü tekrar kan verecem eğer yukselmesse düşük yapıyosundur dedi
Hadi yaa stres yapma inşallah yükselir İlaç vermedi mi ?Progesteron içeren ilaç veriyorlar düşük riskinde aslında

Az önce yaptığım test kızlar.Koyulaşması gerekmez miydi ?Yaptıktan 5 dk sonra çektim fotoyu.İlk idrarla yapmadım

Eklentiler

• IMG_0668.jpeg
    385,7 KB · Görüntüleme: 14
Hadi yaa stres yapma inşallah yükselir İlaç vermedi mi ?Progesteron içeren ilaç veriyorlar düşük riskinde aslında
Vermedi kanamam olduğu için değer dusuk diyor yurt dışında yaşıyorum doktor 1 haftalikta bin olması lazımmış değerin benim 316 düşük yapiyosun diye şüpheli şuan salı günü kanda belli olacak hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…