İnşallah kaç gündür tekrarlıyorum 5 dk da böyle çıkıyor. Albi marka gebelik testi ile yapıyorum. Umarım yanlış değildir.Evet gebelik var gözüküyor ama kan vermen gerekiyor sağlıklı ilerleyip ilerlemediğini öğrenmek için Herşey gönlünce olsun inşallah sağ sağlim kavuşursun minik fasulyene
Sürekli böyle çıkıyorsa yanlış değildir kan verin bi an önceİnşallah kaç gündür tekrarlıyorum 5 dk da böyle çıkıyor. Albi marka gebelik testi ile yapıyorum. Umarım yanlış değildir.
Reglimi beklemeyi düşünüyorum düşükse beta hcg sürekli artışı merak edeceğim yoksa bilemedim.Sürekli böyle çıkıyorsa yanlış değildir kan verin bi an önce
İnşallah regl i bekleyeceğim kan testi sonucum içinHamilesiniz, tebrik ediyorum
Yumurtlama takibi yapmış mıydınız erken mi yumurta oluştu çok erken çünkü şaşırdımArkadaşlar bat 23 mayıs fakat 14 mayıstan beri kaset test yapıyorum hayalet çizgi çıkıyor hem de ilk 5 dakika içinde çıkıyor. 2 gün sonra tekrar yaptım yine hayalet çizgi var. Git gide koyulaşma olması gerekmez mi ? Ayrıca bu durumu yaşamış sağlıklı gebelik geçirenler var mı ? 2. Fotoğraf bu sabah ilk idrarla yaptığım test.
24 nisan son adet tarihimdi bu ay ovülasyon testi almaya karar verdim ama içinde 5 tane vardı ve eşim 4 mayısta almıştı bende 4 mayıstan itibaren yaptım 8 mayısta bitirdim zaten testi bi daha yapmadım aşağıdaki gibi ovülasyon test sonuçlarımda erken mi yumurtlamış oluyorumYumurtlama takibi yapmış mıydınız erken mi yumurta oluştu çok erken çünkü şaşırdım
Kasım ayında düşükten dolayı kürtaj yaptılar o zamanda beri bekliyorum inşallah allah nasip eder ikizime de bu ay.Umarım gönlünüze göre olur benimde bat 25 mayıs
Adetim normalde 28 günde bir oluyordum kürtajdan sonra 28-29-30 değişiyor 28. Günde olmam gerekirse 21 mayıs batAdet tarihin ne zaman canım
Evet çok erken yumurtlamışsınız 11.gün eğer o gün ilişki olduysa o yüzden test erken sonuç vermiş24 nisan son adet tarihimdi bu ay ovülasyon testi almaya karar verdim ama içinde 5 tane vardı ve eşim 4 mayısta almıştı bende 4 mayıstan itibaren yaptım 8 mayısta bitirdim zaten testi bi daha yapmadım aşağıdaki gibi ovülasyon test sonuçlarımda erken mi yumurtlamış oluyorum
Ama hiç belirti hissetmiyorum hafif göğüs ağrısı dışındaEvet çok erken yumurtlamışsınız 11.gün eğer o gün ilişki olduysa o yüzden test erken sonuç vermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?