Gebeliğe Hazırlık Kaset test sonuçlarıma bakar mısınız 🥺🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

eddiaone

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2024
18
20
26
Kızlar merhaba bugün itibariyle tam 8 gün gecikmemde soldaki kaset test bu sabah idrarı ile yaptım sağdaki ise dün akşam dayanamayıp yaptığım test net pozitif görüyorum ama yine de sormak istedim heyecandan kuruma çizgisi vesaire diye okudum forumlarda İlk 1 dakika içerisinde çıktı çizgilerin hepsi

Eklentiler

• IMG20241120074948.jpg
    IMG20241120074948.jpg
    64,2 KB · Görüntüleme: 44
Sizce böyle kuruma çizgisi olur mu 🥹 net pozitif. Hayırlı olsun 🫶🏿
Ay bilmiyorum ilk kez yaşıyorum bu anı yine de bir şüphe düştü içime kuruma çizgisi vesaire okuyunca teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ♥️♥️ cumartesiye kadar bekleyeceğim kan için umarım kanda da pozitif görürüz

Kızlar merhaba bugün itibariyle tam 8 gün gecikmemde soldaki kaset test bu sabah idrarı ile yaptım sağdaki ise dün akşam dayanamayıp yaptığım test net pozitif görüyorum ama yine de sormak istedim heyecandan kuruma çizgisi vesaire diye okudum forumlarda İlk 1 dakika içerisinde çıktı çizgilerin hepsi
Canım hayırlı olsun. Rabbim sağlıkls kucağına almayı nasip etsin. Bizlere de dua et :)

Kan vermek icin beklemeye gerek yok ??
Gecikme var,simdi verseniz zaten 2 gun sonra takip icin tekrar vermeniz gerek

Yeni işe girdim izin alamıyorum maalesef bu nedenle ancak haftasonu gidebilirim özel hastaneye 😔
Bence birkaç gün daha bekleyip direk kese görmeye gidebilirsin. Baya gecikmen var testtinde maşallahı var boşuna kanla uğraşma derim. Buarada hayırlı olsun

Bence birkaç gün daha bekleyip direk kese görmeye gidebilirsin. Baya gecikmen var testtinde maşallahı var boşuna kanla uğraşma derim. Buarada hayırlı olsun
Bilemedim ki bende bu gece gideceğim sanırım kan vermeye bir net göreyim kanka ondan sonra işten izin alıp doktora giderim belki

Bilemedim ki bende bu gece gideceğim sanırım kan vermeye bir net göreyim kanka ondan sonra işten izin alıp doktora giderim belki
Bence değerin baya yüksek çıkar diye düşünüyorum sen bilirsin. Kan verirsen haber et canım

Hamilesiniz bence testin adı nedir

X