Ay bilmiyorum ilk kez yaşıyorum bu anı yine de bir şüphe düştü içime kuruma çizgisi vesaire okuyunca teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahSizce böyle kuruma çizgisi olur munet pozitif. Hayırlı olsun
Canım hayırlı olsun. Rabbim sağlıkls kucağına almayı nasip etsin. Bizlere de dua et :)Kızlar merhaba bugün itibariyle tam 8 gün gecikmemde soldaki kaset test bu sabah idrarı ile yaptım sağdaki ise dün akşam dayanamayıp yaptığım test net pozitif görüyorum ama yine de sormak istedim heyecandan kuruma çizgisi vesaire diye okudum forumlarda İlk 1 dakika içerisinde çıktı çizgilerin hepsi
TeşekkürlerCanım hayırlı olsun. Rabbim sağlıkls kucağına almayı nasip etsin. Bizlere de dua et :)
Yeni işe girdim izin alamıyorum maalesef bu nedenle ancak haftasonu gidebilirim özel hastaneyeKan vermek icin beklemeye gerek yok ??
Gecikme var,simdi verseniz zaten 2 gun sonra takip icin tekrar vermeniz gerek
Durumu anlatirsan tolerans saglarlar canimYeni işe girdim izin alamıyorum maalesef bu nedenle ancak haftasonu gidebilirim özel hastaneye
Teşekkür ederimDurumu anlatirsan tolerans saglarlar canim
Kendine dikkat et hayirli olsun
Bence birkaç gün daha bekleyip direk kese görmeye gidebilirsin. Baya gecikmen var testtinde maşallahı var boşuna kanla uğraşma derim. Buarada hayırlı olsunYeni işe girdim izin alamıyorum maalesef bu nedenle ancak haftasonu gidebilirim özel hastaneye
Bilemedim ki bende bu gece gideceğim sanırım kan vermeye bir net göreyim kanka ondan sonra işten izin alıp doktora giderim belkiBence birkaç gün daha bekleyip direk kese görmeye gidebilirsin. Baya gecikmen var testtinde maşallahı var boşuna kanla uğraşma derim. Buarada hayırlı olsun
Bence değerin baya yüksek çıkar diye düşünüyorum sen bilirsin. Kan verirsen haber et canımBilemedim ki bende bu gece gideceğim sanırım kan vermeye bir net göreyim kanka ondan sonra işten izin alıp doktora giderim belki
Yazarım mutlakaBence değerin baya yüksek çıkar diye düşünüyorum sen bilirsin. Kan verirsen haber et canım
Hamilesiniz bence testin adı nedirKızlar merhaba bugün itibariyle tam 8 gün gecikmemde soldaki kaset test bu sabah idrarı ile yaptım sağdaki ise dün akşam dayanamayıp yaptığım test net pozitif görüyorum ama yine de sormak istedim heyecandan kuruma çizgisi vesaire diye okudum forumlarda İlk 1 dakika içerisinde çıktı çizgilerin hepsi
3151 çıktı canımYazarım mutlaka
Saçmalamaaaa şimdide gitsen kese gözükür değerin 3 bini geçmiş3151 çıktı canımhafta sonu gidince kese görünür mü acaba
TeşekkürlerSaçmalamaaaa şimdide gitsen kese gözükür değerin 3 bini geçmişhayırlı olsun