• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaset test hanımlar bakar mısınız?

Hamileyizbiz

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2024
124
89
13
38
Merhabalar,
Aslında dua almak için yazdım sizlere testi ekleyeceğim ama kan vermeye gidiyorum lütfen dualarınızı eksik etmeyin çok ihtiyacım var.

Eklentiler

• 8AB9B3A7-702B-4624-9F23-7B388C4D81F1.jpeg
    8AB9B3A7-702B-4624-9F23-7B388C4D81F1.jpeg
    63,9 KB · Görüntüleme: 25
Bende dün gece predictor gebelik testi yaptım silik çıktı ama bariz belli silik şimdi de comfort yaptım oda silik ama predictor kadar net görünmüyor ama bakınca belli yani neden acaba

Bende dün gece predictor gebelik testi yaptım silik çıktı ama bariz belli silik şimdi de comfort yaptım oda silik ama predictor kadar net görünmüyor ama bakınca belli yani neden acaba
Buradaki yorumlara göre predictor en güveniliri o yüzden diğerini ciddiye anayım bence çünkü arada hatalı çıkabiliyor hadi hayırlı olsun şişede🥰

Buradaki yorumlara göre predictor en güveniliri o yüzden diğerini ciddiye anayım bence çünkü arada hatalı çıkabiliyor hadi hayırlı olsun şişede🥰
Ay çok teşekkür ederim baktım da şimdi diğeride baya baya belli oluyor Rabbim hayırlısıyla ikimizede isteyen herkese de nasip etsin inşallah 🙏🏻 🥰

Bakar mısın üstteki dün gece yaptığım predictor alttaki de comfort

Eklentiler

• IMG_4772.jpeg
    IMG_4772.jpeg
    174,8 KB · Görüntüleme: 18
Back