Kızlar netten bir kaşe mont aldım rendi nette kırmızıydı ama geldiğinde nar çiçeği gibi bir şey çıktı kırmızıya boyamak istiyorum napabilirim bu konuda
kumaş boyaları var toz boya onları kulllanbilirsiniz. fakat kaşeyi boyarmı bilemem. ama rengi tutturamazsanız problem olur. kuru temizleyicler boyama yapıyor fakat sadece siyah renge yapıyor siz yine de kuru temizleyicilere bir sorun.
Bnede rengini beğendim ama kapşonu var nar çiçeği olduğu için polar gibi duruyor sanki kuru temizlemeciler boyamıyor ya deri mont boyuyorlarmış ben yapamaz mıyım
Bnede rengini beğendim ama kapşonu var nar çiçeği olduğu için polar gibi duruyor sanki kuru temizlemeciler boyamıyor ya deri mont boyuyorlarmış ben yapamaz mıyım
o toz boyalara bak ozaman fiyatı çok uygun... kullanmadığın bir kıyafetin varsa onda önce dene... sonra montuna uygularsın.... ama kaşe diyorsun kaşeyi boyarmı bilemiyorum... kaşe bir parça bul onda da dene... ben kırmızı bir gömleğimi boyamıştım ama şarap rengine boyamıştım yanlış almışım boyayı şarap rengi oldu...
Boyamamanı tavsiye ederim. Çünkü ne kadar iyi boyanırsa boyansın zamanla akmaya başlıyor. Özellikle ıslanırsa mahvoluyor.
Zaten Kaşe kış aylarında giyinilen bir kumaş, ıslanma ihtimali çok yüksek.
Bu arada iyi boyanması içinde yüksek ısıdaki suda boyanması gerekiyor, kaşe yüksek ısıda bozulur. Toz boya keten, penye, patiska gibi kumaş türlerinde iyi sonuç veriyor, aklında bulunsun.
Boyamamanı tavsiye ederim. Çünkü ne kadar iyi boyanırsa boyansın zamanla akmaya başlıyor. Özellikle ıslanırsa mahvoluyor.
Zaten Kaşe kış aylarında giyinilen bir kumaş, ıslanma ihtimali çok yüksek.
Bu arada iyi boyanması içinde yüksek ısıdaki suda boyanması gerekiyor, kaşe yüksek ısıda bozulur. Toz boya keten, penye, patiska gibi kumaş türlerinde iyi sonuç veriyor, aklında bulunsun.
doğru diyorsun ama rengi absürd geliyr sanki giyince herkes bakacak turuncuya yakın çünkü kırmızıda dikkat çeken bir renk ama herkes kullanılıyor o yüzden kırmızıya boyayayım bari dedim
Boyarsan da en fazla birkaç kez kullanabileceğinden emin ol.
Ayrıca içinden giyindiğin giysiler açık renk olursa onlarıda boyar mutlaka.
Yani boyamak hiçbir bakımdan mantıklı değil bence.
Bu konuda oldukça deneyimli olduğum için yazıyorum.
Ama yine de sen bilirsin:)
içine giydiğin kıyafetlerinin boyanmasına pantolonuna yada çantana kırmızımsı boya bulaşmasına ve yıkasan dahi bunun çıkmıycağına böle rahat edebileceğine inanabiliyorsan boya ama tavsiye etmiyorum inanki ..
Ben eşimin zaten siyah olan gömlek ve pantolonunu rengi hafiften solduğu için üstelik kaynatarak yeniden siyaha boyadım. Belki 15 defadır yıkıyorum hala boyası çıkıyor. Gömlek üzerinde ıslanmadığı için sorun olmadı ama çamaşırı asarken bile boya veriyor. Hele kaşe manto en ufak bir yağmurda elbiselerinizi ve cildinizi boyayacaktır. Birde renkli birşeyi siyah dışında farklı bir renge boyadığınızda o renk olmuyor, önceki renkle arasında birşey oluyor. Yani kırmızı olmasını istiyorsanız normal kırmızıdan daha koyu bir tonla boyamalısınız. Ama benim tavsiyem, boyamayın pişman olursunuz yada hiç giyemem diyorsanız geri vermeyi deneyin.