Mezeler - Ordövrler Kaşarlı Mantar Dolması ve Rus Salatası- Kühne Hardal Sponsorluğunda

mybiglove

not giving a f*ck since '93
Pro Üye
22 Kasım 2020
6.251
86.244
İlk yemek yarismamdan herkese merhabaaa
Hemen tariflerime geçiyorum

KAŞARLI MANTAR DOLMASI
MALZEMELERİ

6 tane orta büyüklükte mantar
1 küçük soğan
Zeytinyagi
Domatesli ve baharatli krem peynir
Yesil soğanlı krem peynir
(Ben hazir kullandim, krem peynire istenilen sebze ve baharatlar eklenerekte yapilir)
1 cay kaşığı hardal
Rendelenmis kasar peyniri
ilk önce mantarlarin saplarini ve soganlari kucuk kucuk dograyip zeytinyaginda 1 kasik hardal ile soteliyoruz

Soteledigimiz malzemeyi, ayri kaplarda ayri soslar ile karistiriyoruz (yesil soganli ve domatesli krem peynir ile)

Icini hafif oydugumuz mantarlara sosu dolduruyoruzdaha sonrasında ustlerine kasar peyniri ekleyerek, peynirler eriyene kadar firina veriyoruz

RUS SALATASI
MALZEMELERİ

4 orta boy patates
1 havuç
100 gr konserve bezelye
Salatalik turşusü ( 7 tane kullandim)
4 yemek kasigi mayonez
4 yemek kasigi süzme yogurt
1 tatli kasigi hardal
patates ve havucu kucuk kesip hasliyoruzhaslandiktan sonra diger malzemelerle birlestirip harmanliyoruz

SUNUMLARIM

Hoşgeldin zaten bu kadar hoş sunum yapabilecegini profillerden biliyorum şaşırtmadin love başarılar dilerim

Ooooooo aramıza hangi piyemsesler gelmiş hosgelmiş bebekiiimm ne iyi ettin ne güzel ettin çok güzel olmuş, ben zaten lezzetli yemek yaptığını paylaşımlarından biliyorum. Gerçekten çok lezzetli gözüküyor canım lovemm harika olmuş, başarılar dilerim, eline sağlık

Ellerine sağlık çok güzel görünüyor,başarılar diliyorum

Brokoli mevsimi değil diye mi bunları yaptın eheheh şaka bir yana nefisss görünüyor ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…