Ağlama! Bak bu fotolarda benim dediğimin tam tersi high profil bunlar, zamanla oturmuş büyümüş mis gibi olmuş :). Belki benimki modarate plus olduğundan dediğin gibi bi değişim geçirmedi belkide, hem kilo verdim ben bide..
Gpsymia canımm harika bir haber verdinnn çok teşekkür ederim bunu buraya gönderdiğin içinnn
Rica ederim :) bende high profil istiyorum böyle olsunn
Evet canım kesinlikle high profile olsun. Dolgunluk açısından tatmin ediyor. Sağlıkla atlatırsın operasyonunu inş
Bende çok teşekkür ederim....keyfim biraz yerine geldi...
cnm bnm insallah hayirlisiyla ameliyatini atlaatip cikicaksin dualarim seninle öpüorum cnm seni
Bi günü daha geçirdim :) saol cnm bende öpüyrm
bilmezmiyim o gun sayimlarini :)) sabir cnm bnm bi bakmıssın sabah oluor ve ameliyat gunun insallah hersey cook guzel gidicek canimsin
Göğsünün tam altından ölçceksin tatlım. Ben 173 üm, bence iyi olur 350 cc senin için az değil, c cup doldurursun gibi. tabi bide göğüs altı ölçünüde bilmek lazım. Mesela sütyende 75 misin 80 mi oda göğüs altı ölçüsüne bağlı.
bende 1.62 57 kiloyum biraz göğüs dokumda vardı..ben350istedim.çok büyük olur dedi 325 yaptı..350olsa imiş daha güzel olurmuş.ama vardır bir bildikleri...arkadaşada teşekkürler fotolar için.umarım büyürler.benimde haght profil şöyle2.3cm büyüse başka birşey istemen...aslında çok hoşlar
yani bende öyle düşündüm büyük olup sonunda sıkıntı yaşama riski var sonuçta allah korusun
[ı][/ı]
doktorum çokta büyük protezden yana değildi bana karsı...amelşyattan çıktığım andan itibaren meme uçlarımı hissediyorum.büyüklerde bazen sıkıntı olabiliyormuş.hatta aşırı hassaslar..
Yrn tahlillerimi vericem, bgn sabah besten beri ayaktayım öyle uyandm düşünmekten bida uyuyamadm, bgn güzel bi uyurum inş :) ameliyat geçene kadar böyle idare edicem artık, iyi dileklerin duaların için çkkteşekkürler bitanesin sende <3
doğumdan önce 80 dim canım ama şimdi biraz kilo verdim göğüser sarktı 75 oldu
canimsin yaaa sende BİRTANESİNbiliosun degilmi ameliyat olana kadar malesef heyecandan uyku duzenini tutturamiycaksin inslllah bugun guzel uyursun :=)) hayirlisiyla ameliyat gunun bir gelseydii :)) olup cıktıkdan sonra omuzlarindakiiiii agrlikk inicek :)) bende dun goguslerime bakdim yara yerlerimde morarma var ürkdüm dogrusu bakalim bugun cesaretimi toplarsam gidicem doktora kendine cooook iyi bak cnm seviliosun
Kontrolün ne zaman tatlım gittiğinde ne varsa herşeyi söyle hatta unuturum diyorsan bi kağıda yazben son gün öyle yapıcam görüşmeye giderken. Tahlillerimde kaldı bugün yarın vericem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?