• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasaltında protez aşağı indikçe göğüs büyük duruyor mu ??

Ağlama! Bak bu fotolarda benim dediğimin tam tersi high profil bunlar, zamanla oturmuş büyümüş mis gibi olmuş :). Belki benimki modarate plus olduğundan dediğin gibi bi değişim geçirmedi belkide, hem kilo verdim ben bide..

Gypsymia canımm harika bir haber verdinnn çok teşekkür ederim bunu buraya gönderdiğin içinnn:16::16::16:

Son düzenleme:
bilmezmiyim o gun sayimlarini :)) sabir cnm bnm bi bakmıssın sabah oluor ve ameliyat gunun insallah hersey cook guzel gidicek canimsin :16:

Yrn tahlillerimi vericem, bgn sabah besten beri ayaktayım öyle uyandm düşünmekten bida uyuyamadm, bgn güzel bi uyurum inş :) ameliyat geçene kadar böyle idare edicem artık, iyi dileklerin duaların için çkkteşekkürler bitanesin sende <3

Göğsünün tam altından ölçceksin tatlım. Ben 173 üm, bence iyi olur 350 cc senin için az değil, c cup doldurursun gibi. tabi bide göğüs altı ölçünüde bilmek lazım. Mesela sütyende 75 misin 80 mi oda göğüs altı ölçüsüne bağlı.

doğumdan önce 80 dim canım ama şimdi biraz kilo verdim göğüser sarktı 75 oldu:(

bende 1.62 57 kiloyum biraz göğüs dokumda vardı..ben350istedim.çok büyük olur dedi 325 yaptı..350olsa imiş daha güzel olurmuş.ama vardır bir bildikleri...arkadaşada teşekkürler fotolar için.umarım büyürler.benimde haght profil şöyle2.3cm büyüse başka birşey istemen...aslında çok hoşlar

yani bende öyle düşündüm büyük olup sonunda sıkıntı yaşama riski var sonuçta Allah korusun

[ı][/ı]
yani bende öyle düşündüm büyük olup sonunda sıkıntı yaşama riski var sonuçta allah korusun

doktorum çokta büyük protezden yana değildi bana karsı...amelşyattan çıktığım andan itibaren meme uçlarımı hissediyorum.büyüklerde bazen sıkıntı olabiliyormuş.hatta aşırı hassaslar..

[ı][/ı]

doktorum çokta büyük protezden yana değildi bana karsı...amelşyattan çıktığım andan itibaren meme uçlarımı hissediyorum.büyüklerde bazen sıkıntı olabiliyormuş.hatta aşırı hassaslar..

yani ısrarla yapmadıklarına göre illaki var bi problem sonuçta Allah esirgesin güzellik uğruna sağlıktan olmak var

Yrn tahlillerimi vericem, bgn sabah besten beri ayaktayım öyle uyandm düşünmekten bida uyuyamadm, bgn güzel bi uyurum inş :) ameliyat geçene kadar böyle idare edicem artık, iyi dileklerin duaların için çkkteşekkürler bitanesin sende <3

canimsin yaaa sende BİRTANESİN :D biliosun degilmi ameliyat olana kadar malesef heyecandan uyku duzenini tutturamiycaksin :D inslllah bugun guzel uyursun :=)) hayirlisiyla ameliyat gunun bir gelseydii :)) olup cıktıkdan sonra omuzlarindakiiiii agrlikk inicek :)) bende dun goguslerime bakdim yara yerlerimde morarma var ürkdüm dogrusu bakalim bugun cesaretimi toplarsam gidicem doktora kendine cooook iyi bak cnm seviliosun :16:

doğumdan önce 80 dim canım ama şimdi biraz kilo verdim göğüser sarktı 75 oldu:(

Bende bi ara seksendim cnm hatta bütün sütyenlerim 80 ama şimdi ölçtüğümde göğüs altım 76 ıı cm çıkıo oda 75 beden oluyo. HEM önemli olan ne cup olduğu o önemli değil :)

canimsin yaaa sende BİRTANESİN :D biliosun degilmi ameliyat olana kadar malesef heyecandan uyku duzenini tutturamiycaksin :D inslllah bugun guzel uyursun :=)) hayirlisiyla ameliyat gunun bir gelseydii :)) olup cıktıkdan sonra omuzlarindakiiiii agrlikk inicek :)) bende dun goguslerime bakdim yara yerlerimde morarma var ürkdüm dogrusu bakalim bugun cesaretimi toplarsam gidicem doktora kendine cooook iyi bak cnm seviliosun :16:

Kontrolün ne zaman tatlım gittiğinde ne varsa herşeyi söyle hatta unuturum diyorsan bi kağıda yaz :D ben son gün öyle yapıcam görüşmeye giderken. Tahlillerimde kaldı bugün yarın vericem.

Kontrolün ne zaman tatlım gittiğinde ne varsa herşeyi söyle hatta unuturum diyorsan bi kağıda yaz :D ben son gün öyle yapıcam görüşmeye giderken. Tahlillerimde kaldı bugün yarın vericem.

tatlim ögrenden sonra ffzle gorusdum onada bikac biseyler soyledim o beni ikna etti gittim ...
dotorla gorustum o dedigim silikon degmesi hissediorum die soylemisdim ya onu soyledim kendiside bakdi o kadarda önemli degil dedi zamanla gecermi dedim gecmesede önemli degil dedi iyilesme sureciniz guzel gidior iyi simdilik bir sorun yok dedi gel gelelim banaaaa evde papagan olan ben doktorun karsisinda LAL OLDUM bi sorun yok yanii dedim yook dedi 2ay sonra muayeneye gelin dedi tamam dedim cikdim hadi bakalim tahlillride verdikden sonra insallah bitior ameliyata girdinmi tamamdir son ana denk dua ettt kendine insallah hayirlisiyla girip cikicaksin canim bnm :)) :16:

Back