Kızlar selam !
Kasaltı protezi oldugundan daha kucuk gösteriyor biliyorsunuz peki kaslar gevşedikçe zaman geçtikçe protez cebe yerleştikçe daha büyük görünmeye baslıyor mu ?
Benim ödemlerim indikten sonra boyutu gözüme küçük görünmeye başladı. 27.günümdeyim hala iyileşme sürecindeyim. Gittikçe küçülüyorlar sanki bana mı öyle geliyor bilmiyorum.
Benim gibi düşünen var mı? Veya soruma cevap vercek olan
oldu o zaman ben ağlamaya başlayım bari
Oldu o zaman ben ağlamaya başlayım bari
Eki Görüntüle 995216 Eki Görüntüle 995217 Eki Görüntüle 995216 Eki Görüntüle 995217
Ağlama! Bak bu fotolarda benim dediğimin tam tersi high profil bunlar, zamanla oturmuş büyümüş mis gibi olmuş :). Belki benimki modarate plus olduğundan dediğin gibi bi değişim geçirmedi belkide, hem kilo verdim ben bide..
of off ne zormuş ya dr umla konuştum 400 olmaz sana azami 350 takarız değilse dalgalanma kapsül riski artar çünki göğüs kafesin dar dedikocaman istiyordum ben
Bende aynen böyle istiyorummm(( en az 425 cc takılmalı bana 325 cc yle bunların yanından geçemem ben. Boy kilo kaçtı cnm bide göğüs altı ölçün.. Ya yabancı meme büyütme forumunda okuyorum 550 cc ye kadar çıkıyorlar, bizim doktorlar büyük yapmaya korkuyomu anlamadım. 600 ccyle sıfır dalgalanma yazan var. Malum o forumda sabahladığım için okumadığım şey kalmadı.
Bende aynen böyle istiyorummm(( en az 425 cc takılmalı bana 325 cc yle bunların yanından geçemem ben. Boy kilo kaçtı cnm bide göğüs altı ölçün.. Ya yabancı meme büyütme forumunda okuyorum 550 cc ye kadar çıkıyorlar, bizim doktorlar büyük yapmaya korkuyomu anlamadım. 600 ccyle sıfır dalgalanma yazan var. Malum o forumda sabahladığım için okumadığım şey kalmadı.
netten birkaç foto gösterdim yani ünlüler falan iki üç yılda bir ameliyat olurum toplatırım yağ enjeksiyonu yaptırırım dersen yapalım büyük ama sana sıkıntı olur int ortamına çok güvenme yıllardır bu işi yapıyorum ve artık neyle karşılaşacağımı hastamı neyin tatmin edeceğini hastamdan daha iyi görebiliyorum dedi:18:dr uma güveniyorum çok güven verdi bana inş hayırlı olur
bende boy yok canım ya160 boy 58 kilo göğüs çevresi nasıl ölçülüyo dr tek tek ölçtü benimkiler kaldırılacak zaten biraz büyüme olur 350 de taktıkmı gayet güzel ve doğru ölçülere ularırsın dedi
göğsünün tam altından ölçceksin tatlım. Ben 173 üm, bence iyi olur 350 cc senin için az değil, c cup doldurursun gibi. Tabi bide göğüs altı ölçünüde bilmek lazım. Mesela sütyende 75 misin 80 mi oda göğüs altı ölçüsüne bağlı.
Eki Görüntüle 995216 Eki Görüntüle 995217 Eki Görüntüle 995216 Eki Görüntüle 995217
ağlama! Bak bu fotolarda benim dediğimin tam tersi high profil bunlar, zamanla oturmuş büyümüş mis gibi olmuş :). Belki benimki modarate plus olduğundan dediğin gibi bi değişim geçirmedi belkide, hem kilo verdim ben bide..
senin meme altın kaçcm.benim 80...
çok teşekkürler fotolara bizimki gibi 325.350likleride bulabilirsen çok sevaba girersin.ben hiç beceremem bu işleri...teknoloji.özürlüyüm biraz şimdiden teşekkürler benimde haght profil 325 kas altı...seninde ameliyatında mutlu so uçlar olsun inşallah
benim 77, ben bayıldım bu fotolara bugün doktora göstermek için foto ararkenbuldum bunları. Ben yağ enjeksiyonuda yaptıracağım için daha büyük bi protez istiyorum, inşallah olur ya.. Sen nebil bozdağana olmuştun dimi cnm kaç gün oldu
ayın 5.oldum 20gün oldu...inşallah 2.3cm büyürler.350de ısrar etmediğime çok pişmanım.ama geçen tel.görüştük hala güzel olmazdı diyor...allahım ne olur birazbüyüzünler
high profilse böyle değişim gösterir cnm seninde. Sonuçta ilk ameliyat olduğunda high profil yukarda duruyo biraz, fotolarda da öyle protez yerine oturdukça alt dolgunluk artmış. Bende high profil istemeye başladım bunları görünce :) bakalımm nası olcak
çok teşekkürler fotolara bizimki gibi 325.350likleride bulabilirsen çok sevaba girersin.ben hiç beceremem bu işleri...teknoloji.özürlüyüm biraz şimdiden teşekkürler benimde haght profil 325 kas altı...seninde ameliyatında mutlu so uçlar olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?