Kas Zarı Altı Silikon Taktıranlar Lütfen Yardım

canım bence zar altıyla kas üstü arasında fark yok ama sana tavsiyem yuvarlak taktır biz göğüs büyütme ameliyatını zaten göğüsümüz olmadığı için veya küçük olduğu için taktırıyoruz göğüs üstünün dolgunluğuda alt kadar önemli damla taktırırsan göğüs üstün yine boş kalcak ve dekolten iyi durmayacak sana tavsiyem yuvarlak taktır zar altı yerine kas üstüde yaptırsan farkı olmaz doktorlar büyük göğüs yapma taraftarı değil kas altında göğüs yayvan görünüyor ve kas protezi geriye ittiği için taktırdığın protez küçük görüncek ben kas üstü ve yuvarlk taktırcam tabi senin zevkinde önemli doktora ne istediğini açıkca ifade et

geçmiş olsun canım kas altına yaptırdığın için bu kadar acıyı boştan yere çektin kas altı kimseye önerilmemeli ben kas üstü yaptırcam doktoru dinlemek herzaman için iyi değil 400 cc konusunda iyi bir karar vermişsin en azından yeterli bi büyüklük

Benim kardesim bes ay once kas zari alti yaptirdi hic memmun degil gogusleri sarkti diye kas altina almak istemediler tavsiye etmem kas zarini

Ne demek kas altı kimseye önerilmemeli? Sıfır dokusu olan birine kas üstü konulursa nasıl bir görüntü oluşur düşünebiliyor musunuz? Maalesef herkes kas üstü olsun diye bir dünya yok. Tavsiyelerde bulunurken yalan yanlış şeyler söylemeyelim lütfen..

Iste bunun icin kas zari alti yöntemi var kas altinda dogal duracak diye birsey yok ayrica hiç dokusu olmadigi halde kas üstüne koyduran o kadar cok arkadasim varki uzerine yapilan bir yag enjeksiyonuyla dogal gorunume kavusuyor bu benim görüşüm o kadar aciyi cekmeye kası zedelemeye gerek yok zaten kas hareketleriyle kas altindaki slikonlar oynayabiliyor yer degistirebiliyor tabi herkesin kendi tercihi saygi duymak gerekir estetik anlayışımız farkli buda benim görüşüm herkes işine geleni alır.

Benim aynı bu görseldeki gibi göğsüm. Aynısı. İçinde hava varmış gibi elimi sürünce boşluğa geliyor pıt pıt ediyor.

Benim aynı bu görseldeki gibi göğsüm. Aynısı. İçinde hava varmış gibi elimi sürünce boşluğa geliyor pıt pıt ediyor.
Muhtemelen gögüs dokusu dışına cep açılmış,orada gögüs dokusu olmadığı için derinin hemen altına denk geliyor protez ve eline geliyor. O bölgeye doktor dikiş atacaktır ve protezi kaldıracaktır. Bu süreçte çok dikkat etmelisin,iç dikişlerin tutması biraz daha zor. Atarsa aynı sorun tekrarlayabilir .

Merhaba siz yorum yazalı bayagı olmus kas zarı altı ile bende 1 hafta oldu ameliyat oldum siz suan memnun musunuz silikon belli oluyor mu son durumunuz nedir yardımck olur musunuz bana da

Merhaba siz yorum yazalı bayagı olmus kas zarı altı ile bende 1 hafta oldu ameliyat oldum siz suan memnun musunuz silikon belli oluyor mu son durumunuz nedir yardımck olur musunuz bana da
Merhaba, ben de kas zarı altı ameliyat olmak istiyorum. Siz hangi doktora ameliyat oldunuz acaba? İleride memnuniyet durumunuzu günceller misiniz? Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…