- 19 Eylül 2015
- 77
- 26
- 29
canım bence zar altıyla kas üstü arasında fark yok ama sana tavsiyem yuvarlak taktır biz göğüs büyütme ameliyatını zaten göğüsümüz olmadığı için veya küçük olduğu için taktırıyoruz göğüs üstünün dolgunluğuda alt kadar önemli damla taktırırsan göğüs üstün yine boş kalcak ve dekolten iyi durmayacak sana tavsiyem yuvarlak taktır zar altı yerine kas üstüde yaptırsan farkı olmaz doktorlar büyük göğüs yapma taraftarı değil kas altında göğüs yayvan görünüyor ve kas protezi geriye ittiği için taktırdığın protez küçük görüncek ben kas üstü ve yuvarlk taktırcam tabi senin zevkinde önemli doktora ne istediğini açıkca ifade etArkadaşlar kas zarı altına silikon taktırmak istiyorum, bir kaç doktorla görüştüm hepsi farklı bir şey söyledi. İlk gittiğim doktor kas zarı altı, yuvarlak high profil önerdi. İkincisi kas zarı altı, damla önerdi. Ben yuvarlak istediğimi söyleyince o zaman kas altı yapalım, kas zarı altı yuvarlak silikon portakal görüntüsü verir doğal durmaz dedi. üçüncü doktor kas zarını hiç tavsiye etmesi ilerde sarkma olur dedi.Kas zarı altına taktıran arkadaşlar memnun musunuz? sırt üstü yatınca silikon hissediliyor mu? bir de damla mı, yuvarlak mı taktırdınız? Tavsi ye eder misiniz?
geçmiş olsun canım kas altına yaptırdığın için bu kadar acıyı boştan yere çektin kas altı kimseye önerilmemeli ben kas üstü yaptırcam doktoru dinlemek herzaman için iyi değil 400 cc konusunda iyi bir karar vermişsin en azından yeterli bi büyüklükarkadslar mrb bu siteyi uzun zamandir takip ediyordum ama yeni uye oldum ben 07.08.2016 cuma gunu uskudar akademis hospitalde meme buyutme amelyati oldum silikon meme altindan kesilip kas altina konuldu yuvarlak 400cc yuksek proflli olandan konuldu yuvarlaklarnda bikac cesidi var cunku bana mentor takildi garantili barkodlu kutulu doktorum kadikoy cadde bostanda maya estetikte tugba hanim onun disinda 3 hastanede gorev aliyo esi ercan beyde ayni yerde oda estetk doktoru oda mukemmel direnlerimi aldrmaya ona gittim sali gunu bugunde 2buckta kontrolum var amelyat cok basarli sornsz gecti ama kimseyi kandrmaya gerek yok sonrasi benim icn tam bir faciaydi agrilarm yanmalarim olum gibydi kackuty agri kesici bitrdim kackere hastaneye gidp narkotik agri kesici ve serum yedm hatrlamyorm ble okdar zor bi 5gun gecrdm ve hala devam ediyo sonrasi guzl olucak ama bu donemleri atlatmk cok zor bide 3 yasnda kizm var daha dokunamadm ble cocuguma hep esim annem komsu bakiyolar yatip kalkmk cok ama cok zor bu amelyata kalkstgnzda mutlaka rahat 10 gun yaninzdn bi saniye ble ayrlmcak bri olmali cok sukur ben bu konuda sansliydm suan gogslerm bildgn kalkisa hazr fuze gbi tas mi tas iyi dusunun ben boyle acilar cekicgmi bilsydm asla yaptrmazdm doktrlara kalsa 2 gun sonra normal hayatinza hatta isinize geri donuyosnz diyolar ama kullum yalan sadece 4 gun iki mememin kenarndan sarkan diren gortmlaryla dolstm onlarlami ise gidlck
Ne demek kas altı kimseye önerilmemeli? Sıfır dokusu olan birine kas üstü konulursa nasıl bir görüntü oluşur düşünebiliyor musunuz? Maalesef herkes kas üstü olsun diye bir dünya yok. Tavsiyelerde bulunurken yalan yanlış şeyler söylemeyelim lütfen..geçmiş olsun canım kas altına yaptırdığın için bu kadar acıyı boştan yere çektin kas altı kimseye önerilmemeli ben kas üstü yaptırcam doktoru dinlemek herzaman için iyi değil 400 cc konusunda iyi bir karar vermişsin en azından yeterli bi büyüklük
Iste bunun icin kas zari alti yöntemi var kas altinda dogal duracak diye birsey yok ayrica hiç dokusu olmadigi halde kas üstüne koyduran o kadar cok arkadasim varki uzerine yapilan bir yag enjeksiyonuyla dogal gorunume kavusuyor bu benim görüşüm o kadar aciyi cekmeye kası zedelemeye gerek yok zaten kas hareketleriyle kas altindaki slikonlar oynayabiliyor yer degistirebiliyor tabi herkesin kendi tercihi saygi duymak gerekir estetik anlayışımız farkli buda benim görüşüm herkes işine geleni alır.Ne demek kas altı kimseye önerilmemeli? Sıfır dokusu olan birine kas üstü konulursa nasıl bir görüntü oluşur düşünebiliyor musunuz? Maalesef herkes kas üstü olsun diye bir dünya yok. Tavsiyelerde bulunurken yalan yanlış şeyler söylemeyelim lütfen..
Benim aynı bu görseldeki gibi göğsüm. Aynısı. İçinde hava varmış gibi elimi sürünce boşluğa geliyor pıt pıt ediyor.Canım..Bu soruna Double bubble komplikasyonu diyorlar.Yani meme alt kısımda çift katmanlı görüntü problemi oluyor.Maalesef forumda bunu yaşayan arladaşlarımız olmuştu
Bir doktor sitesinden buldugum açıklamayı eklemek istiyorum,daha iyi anlayabilmen açısındanda bir iki foto ekliyorum canım...
ALINTIDIR:
Meme büyütme ameliyatında kullanılan silikon protezin ameliyat sonrasında fark edilip edilmeyeceği hastalarım arasında büyük merak konusu olmuştur. İyi ve kurallarına uygun yapılmış olan bir meme büyütme ameliyatı sonrasında meme de farklılık hissedilmemesi gerekir. Meme büyütme ameliyatında çoğunlukla silikon protezler göğüs bölgesindeki kas dokusu altına yerleştirilir.Dolayısıyla silikon protezin üzerinde kas dokusu, az da olsa meme dokusu ve deri dokusu yer alır. Tüm bunların altındayken silikon protezin farkedilme olasılığı neredeyse sıfırdır diyebiliriz.
Bazı durumlarda ise silikon protezi kas üzerine yerleştirmek gerekir.Bu durum genelde hastanın yeterli meme dokusu varsa tercih ettiğimiz uygulamadır. Çünkü yeterli meme dokusu varken protez kas altına yerleştirilirse ‘Double Bubble’ olarak adlandırılan komplikasyon ortaya çıkar.Bunu engellemek içim meme dokusu yeterli olan hastalarda kas dokusu üzerine yerleştirilir ve bu hastalarda da protez dışarıdan farkedilemez.
Eki Görüntüle 1268112 Eki Görüntüle 1268113 Eki Görüntüle 1268114
Muhtemelen gögüs dokusu dışına cep açılmış,orada gögüs dokusu olmadığı için derinin hemen altına denk geliyor protez ve eline geliyor. O bölgeye doktor dikiş atacaktır ve protezi kaldıracaktır. Bu süreçte çok dikkat etmelisin,iç dikişlerin tutması biraz daha zor. Atarsa aynı sorun tekrarlayabilir .Benim aynı bu görseldeki gibi göğsüm. Aynısı. İçinde hava varmış gibi elimi sürünce boşluğa geliyor pıt pıt ediyor.
Merhaba siz yorum yazalı bayagı olmus kas zarı altı ile bende 1 hafta oldu ameliyat oldum siz suan memnun musunuz silikon belli oluyor mu son durumunuz nedir yardımck olur musunuz bana daKaszarı altı ameliyat oldum görüntü portakal görüntüsü tabii ki de değil, yuvarlak protez kondu. Kas zarını önermemelerinin sebebi her doktorun bunu beceremeyecek olması, baya zor bi yöntem. O zar denilen fasya bayağı kalın bi yapıda silikonu sarıp sarkmasını önlüyor ilerde. Kas altı olan arkadaşların fotoğraflarındaki görüntüyle aynı benim göğüslerim de. Ama bu dediğim gibi zor bi yöntem, ben koltukaltından kaszarı altıyla oldum bi de zorun da zoru 5 saat kaldım nerdeyse ameliyatta.. Ama ağrısı sızısı pek olmuyor. Kas altı biraz ağrılıymış sanırım. Umarım herkesin gönlüne göre olur ama ben tavsiye ederim.. sevgiler.
Merhaba, ben de kas zarı altı ameliyat olmak istiyorum. Siz hangi doktora ameliyat oldunuz acaba? İleride memnuniyet durumunuzu günceller misiniz? Teşekkürler.Merhaba siz yorum yazalı bayagı olmus kas zarı altı ile bende 1 hafta oldu ameliyat oldum siz suan memnun musunuz silikon belli oluyor mu son durumunuz nedir yardımck olur musunuz bana da