Kas Zarı Altı Silikon Taktıranlar Lütfen Yardım

Ask olsun bende kayip olmadim! Senin kadar olmasada, yardim etmeye calisiyorum.
Hemde calisiyorum, hemde 3 cocukla ugras hemde Koca......

Saka saka ....

Bu arada 28.10. 14 randevu bugün aldim karin germe icin bakalim bir görüsecegim doktorcugumla neler diyecek ...

Hadi bakalım,ne diyecek bende merak ediyorum Ben Hasan beyle görüşemedim o konuyu.. Önümüzdeki ay tekrar gideceğim burun kontrolüne.İnşallah o zaman konuşurum Ama kesi izi beni korkutuyor açıkcası,ben kaldırmam o izi diye düşünüyorum

Öyle öyle de.... Yaaa benide korkutuyor, gidip geliyorum, ama yok yaa bende su katlanmaya gelemiyorum ve kaldiramiyorum artik
Ah beklava, ah Adonis....

Aşkkitabı aynı doktoramı gideceksin? Bizede bir bilgi verirmisin. Fiyat farkını merak ediyorum. Bugün tesadüfen Groupon'da 2.950 € vardı karın gerdirme (acaba oradan alıp yapan oluyormu ya) ama kim neyin nesi bakmadım.

Arzum77 kesi izine sonradan lazer yapılıyormuş belki bu seni tatmin edebilir!?!?

Arzum77 kesi izine sonradan lazer yapılıyormuş belki bu seni tatmin edebilir!?!?
Doktorum pek yanaşmıyor bu ameliyata.Sen kafayı yemişsin,karın germe gibi büyük bir ameliyata ihtiyacın yok asla diyor.. Evet,gerçekten ciddi bir durum yok ama bende baklava istiyorum,adonis midir nedir ondan istiyorum Fotolarda belli karın bölgem aslında,sence gereklimi gereksizmi ne dersin ? Tekrar bir lipo beni memnun edebilir belkide.Bu sefer yan bel kısımlardanda aldırayım şekil olsun diyorum Hem alınan yağ larlada baklava yaptırırım karın bölgeme Sahte baklavalarla hava atarım

Hee,birde doktorum okey yapalım dese zaten gözüm kapalı kendisine emanet edeceğim kendimi ama yanaşmadıgı için ısrar etmekte istemiyorum açıkcası Yoksa izleri lazerle silmeyi kendisi teklif eder zaten

Hee,birde doktorum okey yapalım dese zaten gözüm kapalı kendSGisine emanet edeceğim kendimi ama yanaşmadıgı için ısrar etmekte istemiyorum açıkcası Yoksa izleri lazerle silmeyi kendisi teklif eder zaten
Ozaman sende demek fazla bişey yok, zaten ben resimlerinde algılayamadım hangi karın? Bende Hasan beyle konuştuğumda farkettim, gereksiz şeylere yaklaşmıyor. Seni rahatsız eden ne?

sen doktorunun dediği gibi gerçekten delirmişsin,senin karnının da ihtiyacı varsa artık ne diyim ki ben :)
20 yaşındayım ben bile iç geçirmiştim bakınca Yani hiç gerek yok hiiiçç

Ozaman sende demek fazla bişey yok, zaten ben resimlerinde algılayamadım hangi karın? Bende Hasan beyle konuştuğumda farkettim, gereksiz şeylere yaklaşmıyor. Seni rahatsız eden ne?
Evet,gerek görmediği şeyleri sırf yapayın,hasta istiyor diye yapmaz asla.. Beni rahatsız eden şey aslında oturdugum zaman dümdüz durmaması,yemek yedigim zaman biraz şiş durması.Aslında insan anatomisine,yapısına normal bu durumlar.Ama hani böyle dümdüz olanları görünce imreniyor insan Belki mini karın germe tavsiye eder,lipo ile destekler diyorum kendi kendime.Onda sezeryan izi kadar bir iz oluyormuş..İki doğumdan dolayı esnemiş birz gevşemiş bir karnım var.Ama açken,sabahları dümdüz mesela

sen doktorunun dediği gibi gerçekten delirmişsin,senin karnının da ihtiyacı varsa artık ne diyim ki ben :)
20 yaşındayım ben bile iç geçirmiştim bakınca Yani hiç gerek yok hiiiçç
Ayy canım benim,çok teşekkür ederim Evet,bazen bende bakınca bu karına kocaman biz iz yapmak çok gereksiz saçma diyorum.Bazende sinirimi bozuyor işte Sanırım kendi kendime kusur aramaya başladım tövbe estağfurullah

Baktim artMedic Klinik mis. Bilmiyorum tanimiyorum orayi. Yok ya ben. Doktoruma yaptirsam yaptiririm.karin germe yaptirani gördüm. Süperrrrrr. Dümdüz yaaa iz uzun evet ama görünmüyor cok asagida yapiyor. Mesele onu yapabilmektir. Bakalim ya ayin 28.10 randevu aldim ne diyecek bakalim... Yaptirmisken memisleride mi biraz daha büyütsek mi ne....????

Memetör ne tatlış bi rumuz ya süt içesim geldi numnumnum bide yan duran kızın memesi ilk hali çok güzelmiş üst tarafa silikona hiç gerek yokmuş.

Evet sen kendinin farkında değilsin , taş gibi kadınsın . Eksiğin yok fazlan var, hiç boşuna ameliyat falan olma.. Sanırım yüzmeye gidiyordun sen ? Yüzme ve plates çokk işe yarar. Oldu bitti işte

Memetör ne tatlış bi rumuz ya süt içesim geldi numnumnum bide yan duran kızın memesi ilk hali çok güzelmiş üst tarafa silikona hiç gerek yokmuş.
O kız koşuyordu,memişler sağa sola zıplıyordu ama sitenin yeni güncellemesinden sonra kız koşmayı bıraktı ve memelerde kaldı öyle

Evet sen kendinin farkında değilsin , taş gibi kadınsın . Eksiğin yok fazlan var, hiç boşuna ameliyat falan olma.. Sanırım yüzmeye gidiyordun sen ? Yüzme ve plates çokk işe yarar. Oldu bitti işte
Ben biraz lipo yaptırayım yinede Sonrada sporla desteklerim onları

Meme konusunda ciddi değilsin değilmi Ciddi olmadıgını söyle bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…