O bizim temsili plastik cerrahımız ve en önemlisi de psikoloğumuzİyi ki var o
Evet canım,ben hep burada yardımcı olmak için varım.Biliyorsun sende bunu..Öyle ameliyat olup kaybolanlardan değilim ben.. Yada işi düşünce tekrar görünenlerden..Prof. Dr. Arzum77 isbasinda yine..... Kolay gelsin
Evet canım,ben hep burada yardımcı olmak için varım.Biliyorsun sende bunu..Öyle ameliyat olup kaybolanlardan değilim ben.. Yada işi düşünce tekrar görünenlerden..
Kolaysa başına gelsinNe için buradayız sanki
Hadi bakalım,ne diyecek bende merak ediyorumAsk olsun bende kayip olmadim!Senin kadar olmasada, yardim etmeye calisiyorum.
Hemde calisiyorum, hemde 3 cocukla ugras hemde Koca......
Saka saka ....
Bu arada 28.10. 14 randevu bugün aldim karin germe icin bakalim bir görüsecegim doktorcugumla neler diyecek ...
Hadi bakalım,ne diyecek bende merak ediyorumBen Hasan beyle görüşemedim o konuyu.. Önümüzdeki ay tekrar gideceğim burun kontrolüne.İnşallah o zaman konuşurum Ama kesi izi beni korkutuyor açıkcası,ben kaldırmam o izi diye düşünüyorum
Aşkkitabı aynı doktoramı gideceksin? Bizede bir bilgi verirmisin. Fiyat farkını merak ediyorum. Bugün tesadüfen Groupon'da 2.950 € vardı karın gerdirme (acaba oradan alıp yapan oluyormu ya) ama kim neyin nesi bakmadım.Ask olsun bende kayip olmadim!Senin kadar olmasada, yardim eGroupon'daisiyorum.
Hemde calisiyorum, hemde 3 cocukla ugras hemde Koca......
Saka saka ....
Bu arada 28.10. 14 randevu bugün aldim karin germe icin bakalim bir görüsecegim doktorcugumla neler diyecek ...
Arzum77 kesi izine sonradan lazer yapılıyormuş belki bu seni tatmin edebilir!?!?Hadi bakalım,ne diyecek bende merak ediyorumBen Hasan beyle görüşemedim o konuyu.. Önümüzdeki ay tekrar gideceğim burun kontrolüne.İnşallah o zaman konuşurum Ama kesi izi beni korkutuyor açıkcası,ben kaldırmam o izi diye düşünüyorum
Doktorum pek yanaşmıyor bu ameliyata.Sen kafayı yemişsin,karın germe gibi büyük bir ameliyata ihtiyacın yok asla diyor.. Evet,gerçekten ciddi bir durum yok ama bende baklava istiyorum,adonis midir nedir ondan istiyorumArzum77 kesi izine sonradan lazer yapılıyormuş belki bu seni tatmin edebilir!?!?
Hee,birde doktorum okey yapalım dese zaten gözüm kapalı kendisine emanet edeceğim kendimi ama yanaşmadıgı için ısrar etmekte istemiyorum açıkcasıArzum77 kesi izine sonradan lazer yapılıyormuş belki bu seni tatmin edebilir!?!?
Ozaman sende demek fazla bişey yok, zaten ben resimlerinde algılayamadım hangi karın? Bende Hasan beyle konuştuğumda farkettim, gereksiz şeylere yaklaşmıyor. Seni rahatsız eden ne?Hee,birde doktorum okey yapalım dese zaten gözüm kapalı kendSGisine emanet edeceğim kendimi ama yanaşmadıgı için ısrar etmekte istemiyorum açıkcasıYoksa izleri lazerle silmeyi kendisi teklif eder zaten
Doktorum pek yanaşmıyor bu ameliyata.Sen kafayı yemişsin,karın germe gibi büyük bir ameliyata ihtiyacın yok asla diyor.. Evet,gerçekten ciddi bir durum yok ama bende baklava istiyorum,adonis midir nedir ondan istiyorumFotolarda belli karın bölgem aslında,sence gereklimi gereksizmi ne dersin ? Tekrar bir lipo beni memnun edebilir belkide.Bu sefer yan bel kısımlardanda aldırayım şekil olsun diyorum Hem alınan yağ larlada baklava yaptırırım karın bölgeme Sahte baklavalarla hava atarım
Evet,gerek görmediği şeyleri sırf yapayın,hasta istiyor diye yapmaz asla.. Beni rahatsız eden şey aslında oturdugum zaman dümdüz durmaması,yemek yedigim zaman biraz şiş durması.Aslında insan anatomisine,yapısına normal bu durumlar.Ama hani böyle dümdüz olanları görünce imreniyor insanOzaman sende demek fazla bişey yok, zaten ben resimlerinde algılayamadım hangi karın? Bende Hasan beyle konuştuğumda farkettim, gereksiz şeylere yaklaşmıyor. Seni rahatsız eden ne?
Ayy canım benim,çok teşekkür ederimsen doktorunun dediği gibi gerçekten delirmişsin,senin karnının da ihtiyacı varsa artık ne diyim ki ben :)
20 yaşındayım ben bile iç geçirmiştim bakıncaYani hiç gerek yok hiiiçç
Aşkkitabı aynı doktoramı gideceksin? Bizede bir bilgi verirmisin. Fiyat farkını merak ediyorum. Bugün tesadüfen Groupon'da 2.950 € vardı karın gerdirme (acaba oradan alıp yapan oluyormu ya) ama kim neyin nesi bakmadım.
Memetör ne tatlış bi rumuz ya süt içesim geldi numnumnumCanım..Bu soruna Double bubble komplikasyonu diyorlar.Yani meme alt kısımda çift katmanlı görüntü problemi oluyor.Maalesef forumda bunu yaşayan arladaşlarımız olmuştu
Bir doktor sitesinden buldugum açıklamayı eklemek istiyorum,daha iyi anlayabilmen açısındanda bir iki foto ekliyorum canım...
ALINTIDIR:
Meme büyütme ameliyatında kullanılan silikon protezin ameliyat sonrasında fark edilip edilmeyeceği hastalarım arasında büyük merak konusu olmuştur. İyi ve kurallarına uygun yapılmış olan bir meme büyütme ameliyatı sonrasında meme de farklılık hissedilmemesi gerekir. Meme büyütme ameliyatında çoğunlukla silikon protezler göğüs bölgesindeki kas dokusu altına yerleştirilir.Dolayısıyla silikon protezin üzerinde kas dokusu, az da olsa meme dokusu ve deri dokusu yer alır. Tüm bunların altındayken silikon protezin farkedilme olasılığı neredeyse sıfırdır diyebiliriz.
Bazı durumlarda ise silikon protezi kas üzerine yerleştirmek gerekir.Bu durum genelde hastanın yeterli meme dokusu varsa tercih ettiğimiz uygulamadır. Çünkü yeterli meme dokusu varken protez kas altına yerleştirilirse ‘Double Bubble’ olarak adlandırılan komplikasyon ortaya çıkar.Bunu engellemek içim meme dokusu yeterli olan hastalarda kas dokusu üzerine yerleştirilir ve bu hastalarda da protez dışarıdan farkedilemez.
Eki Görüntüle 1268112 Eki Görüntüle 1268113 Eki Görüntüle 1268114
Ayy canım benim,çok teşekkür ederimEvet,bazen bende bakınca bu karına kocaman biz iz yapmak çok gereksiz saçma diyorum.Bazende sinirimi bozuyor işte Sanırım kendi kendime kusur aramaya başladım tövbe estağfurullah
Memetör ne tatlış bi rumuz ya süt içesim geldi numnumnumbide yan duran kızın memesi ilk hali çok güzelmiş üst tarafa silikona hiç gerek yokmuş.
Ben biraz lipo yaptırayım yinedeEvet sen kendinin farkında değilsin , taş gibi kadınsın . Eksiğin yok fazlan var, hiç boşuna ameliyat falan olma.. Sanırım yüzmeye gidiyordun sen ? Yüzme ve plates çokk işe yarar. Oldu bitti işte
Meme konusunda ciddi değilsin değilmiBaktim artMedic Klinik mis. Bilmiyorum tanimiyorum orayi. Yok ya ben. Doktoruma yaptirsam yaptiririm.karin germe yaptirani gördüm. Süperrrrrr. Dümdüz yaaa iz uzun evet ama görünmüyor cok asagida yapiyor. Mesele onu yapabilmektir. Bakalim ya ayin 28.10 randevu aldim ne diyecek bakalim... Yaptirmisken memisleride mi biraz daha büyütsek mi ne....????
hahah inadım inat diyorsun :) tamam mutlu olucaksan ol mademBen biraz lipo yaptırayım yinedeSonrada sporla desteklerim onları