- 11 Nisan 2009
- 840
- 358
- 648
arkadaşım kimse cvp vermiyor ki,alalım kullanalım:))
canım bnde kuaförüme sordum o da hiç duymadım dedi,bnde düşündüm eşimin berberine sordurmayı,traşa gitmesini bekliyorumben sinop tayım,burda bulmam biraz zor,internette gördüm,markası ardell ama iki farklı ürün var,kimse cvp vermediği için emin olamadım,bulursam bnde sana gönderecem söz
Canım aslında bende tam olarak bilmiyorum nasıl bişey işimizi görecek.Bi yerde görmüştüm resmini.Şimdi bulamadım.Hani böyle tamamı metal bir usturaydı.Acaba bu pilastik saplılar ile metal olanların bıçakları farklımıdırki ?Eki Görüntüle 803392
Kaş usturası dediğiniz böyle bişimi
Meraba canım.Bende bu kaş usturasını arıyorum ne zamandır.İzmirdeyim.Sen nettenmi sipariş verdin yoksa gidip bir mağazadan falanmı aldın.Birde son durum nedir ? 2 ay olmuş kullanalı sanırım.Tavsiye edermisin.Şimdiden teşekkürler
kaş usturası alan arkadaşlar bu ikisi aynı aletmi??
Amazon.com dan buldum ben.Türkiye ye satış varmı bilmiyorumki
Canım ya ben kuaförüme sormuştum nerden bulurum bu aleti diye.Oda malzemecisine sormuş ama adam "hiç duymadım böyle bişi demiş" iyimi
Şimdide eşimin berberine sordurtma niyetindeyim.İyice taktım kafaya hahahasen hangi şehirdesin.Bulursam sanada alırım söz
canım bnde kuaförüme sordum o da hiç duymadım dedi,bnde düşündüm eşimin berberine sordurmayı,traşa gitmesini bekliyorumben sinop tayım,burda bulmam biraz zor,internette gördüm,markası ardell ama iki farklı ürün var,kimse cvp vermediği için emin olamadım,bulursam bnde sana gönderecem söz
sorunuz varsa başka cevaplarım kızlar
slm kızlar konuyu tesadüfen gördüm.benimde kaşlarımla sorunum var:) benim merak ettiğim nasıl kullanılıyor yani kaşların çıkış yönünden mi yoksa ters yönden mi alınıyor.
memnun kalmana sevindim umarım bende bulabilirim:)
saol umarım bulursun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?