kızlar kaç aydır deli gibi kaş usturası arıyorum ne internette satıolar ne magzalarda .istanbula gidipde o bayana aldırma imkanım yok .yaaa istbanbulda yaşayıp kaş usturası satılan yeri bilen yada nerden alçağım konusunda fikri olan varmı.çok önemli kaşlarım kalmadı benimlütfen postayla parasını havale ederim
bu kaş usturası kaşları gürleştiryo tamam da kaşlar eğri büğrü çıkmaz mı?sonuçta tıraş ediyosun.
hmm ii o zaman.sonuçları sen yazarsın buraya.ben de kullanmayı düşünüyorum da biraz çekiniyorum kötü çıkar belki diye.
bi de bişey sorcam.kılların uzaması hızlanıyo mu usturalayınca?benimkiler çok yavaş uzuyo.usturalasam daha hızlı uzar mı?
valla canım benim eskiden kaşlarım çok hızlı çıkardı çok gürdü bir boşluk bulamazdın ama bi kaç sene evvel bi arkadaşım aldı eskisi gibi olmadı bi kaşım kavisli diğeri yuvarlaktı resmen sonra geç çıkmaya başladı 3 ayda tam çıkmış hali oluyodu sonra bi gün dellendim bütün kaşlarımı jiletledim 1 aya nokta nokta oldu 6 ay sonra tam uzamış haliyle gördün hiç fark yok aynı. yapmaya başladığımdan beri çıkmayan yerlerden nokta nokta çıkmaya başlamış bunu farkettim. bugün yakın gösteren aynadan gün ışığında detaylı şekilde inceledim aldığım yerler belirginleşmiş maşallah benim ertesi günden başladı çıkmaya kişiden kişiye değişebilir şimdi yaparsın sende olmaz falan üzülürüm :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?