Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mavi misket açıklaman gayet güzel olmuş.
Ha bu kas jiletlemek miymis yani?
Aklima geldi, ben kaslarimin seyrek yerlerini jiletlemistim bir kac kez. Daha kalin ciktilar orada. Ama cikmasi bazi yerlerde hizli, bazi bolgelerde daha yavas olabiliyor.
Bende de kas jileti var, ama kullanmiyorum simdi.
Benim anlamadigim sey su. Zaten kaslari niye aliyoruz? Kas daha derli toplu, temiz gorunsun diye? Orayi jilet/usturayla alinca istemedigimiz killar daha hizli ve cogalarak cikmaz mi? Neden bunu kendimize yapiyoruz? Ben usturayla kas cogaltmayi anladim, ama kas almayi anlayamadim. :26:
Ben bahsettiğiniz Esmeray Yıldırım'a gittim on gün önce. Bayadır orman kıvamında uzattığım kaşlarımı kendisine emanet ettim. Yukarıda bahsettiğiniz kaş usturasıyla birşeyler yaptı kaşlarıma. Şimdilik istediğim model olmadı kaşlarım ilk alımda olmasıda çok zor. Ama daha ilk alımda güzel bir çizgi oluşturdu kaşımda. Benim kaşımın renginide açtı 60 tl verdim. Kendim beceremeyeceğim için ve birçok şey vadedipde yapamayan kaşçılardan bıktığım için ben helal ettim paramı.. 2 hafta sonra yine gidicem
Neden ilk alımda istediğin modelin olması çok zor BarbieveKen, batıklar mı var yoksa kaşların normalinde seyrek mi (orman diye tabir etmişsin yukarıda ama...)? Umarım ileriki alımlarda istediğin şekle kavuşursun. Renk açtırma operasyonlarından mümkün mertebe kaçınmanı öneririm.
Hoşakalın arkadaşlar,
m&m
Birkaç gun once ben de esmeraya gittim bana da çıkmayan yerlerde kaşım çıksın dıye ustura yaptı. Su anki kaş şeklimi ben de beğenmedim, ustura yaptığı icin bıraz inceldi ve bir kaşım diğerinden farklı fakat kendisi de belirtti istediğim şekil bu değil birkaç kere daha gel o zaman sonuç ortaya çıkar diye. birkaç kere daha gideceğim sonuçları paylaşırım