Canım konum var ameliyat olduktan sonra acmıştım. Kısaca anlatayım gebede ;
300 cc kısmi kas altı( sanırım dual plan dediğin gibi) 4 Nisan'da olmuştum ameliyatımı. Acele bir karardı benim ki. Evlenmeden uç hafta önce araya sıkıştırdım. 330 civarı demişti Ahmet hoca 300 olmuş ameliyatta. Aydın'da oturuyorum o yüzden bir geceden fazla kalmak için konuştuk hastaneyle ıkı gece kaldım ben üçüncü gecede kalacaktık planda ben yol çekmek ıstemedıgım için ama hastanede kaldığım zaman çok zor gecırdım . Birşey yiyip içemedim doğru dürüst onları da çıkardım sürekli mide bulantısı cektım. Üçüncü gün çıktık geldık yol çok zordu. Eve gelince ıyı oldum nasıl olduysa. Bir hafta odamda yattım kalktım cok zor gibi gelmiyor şimdi düşününce. İş yapmadım yemeklerım hazırdı prensesler gibi bakıldım yani. O yüzden de sıkıntı yaşamadım belki. Daha sonra dikişlerim alındı birinci ayda. Şimdi protezimin ters döndüğünü düşünüyorum onun için kontrole gidicem. Yeni bir konum daha var yani

(( Allah'tan kısa dedim :)))
Sen nerelisin? Göğüs yapın nasıl sarkma var mı ?? Yani birsey diyemiyorum . Benim hiç dokum yoktu. Derim de zayıf olduğu için de kas altından başlattı silikon kenarları belirgin olmasın diye.