- 28 Aralık 2018
- 206
- 65
- 38
-
- Konu Sahibi Sekerelifefe
Siz ikisini de yaşamış biri olarak hangisini öneriyorsunuz? Benim dual plan ama kas zarı altına geçmek istiyorum bazı sebeplerden dolayı.ikisini de yasadim. evet kas ustu daha cok sarkiyor.
Peki sizde kas üstü varken rippling olmuş muydu? Bazı insanların dokusu yokken olmuyorken bazılarında olmasını anlayamıyorum.ben bu ameliyati tavsiye edemem. ama implant kullanmaya devam eden ve edecek kisiler icin kas ustunun dana rahat oldugunu soylemeliyim (kapsul riski ve sarkma daha yuksek oldugu halde). kas ustunde ameliyat oldugumu unutmustum, rahatti. ama dual plane'de ameliyat oldugumu unutmam diye bir sey soz konusu olamiyor. ve daha pek cok sey...
Ameliyat oldugumu unutmam derken dual planda agri sonraki sureclerde de devam mi ediyor?ben bu ameliyati tavsiye edemem. ama implant kullanmaya devam eden ve edecek kisiler icin kas ustunun dana rahat oldugunu soylemeliyim (kapsul riski ve sarkma daha yuksek oldugu halde). kas ustunde ameliyat oldugumu unutmustum, rahatti. ama dual plane'de ameliyat oldugumu unutmam diye bir sey soz konusu olamiyor. ve daha pek cok sey...
Motiva silikonda olmuyormuş , dr Tamer şakrak böyle dedi , ınstagramda soru cevap yapmıştı .Peki sizde kas üstü varken rippling olmuş muydu? Bazı insanların dokusu yokken olmuyorken bazılarında olmasını anlayamıyorum.
Merhabalar , peki kas üstündeyken diyelim kapsül kontraktür gelişti , o zaman plan değiştirilip kas altına mı geçilir . Yoksa aynı planda yeniden silikon mı takılırbende olmadi. implantin hacmi ve ne olcude dolu olduguyla ilgili olmali dediginiz durum.
Memeden bağımsız sarkmaz ama dimi .. çünkü kas altında kendi dokundan bağımsız sarkma oluyor ../.. kas üstünde meme ile birlikte sarkma olur herhalde .ikisini de yasadim. evet kas ustu daha cok sarkiyor.
Benim ameliyat olalı 4 ay olacak ve göğüs kaslarımı sıktığımda oynatabiliyorum(sanırım buna animasyon deformitesi deniliyor) bu oldukça canımı sıkıyor. Ve yatarken sert ayakta nispeten yumuşak eğilirken en yumuşak hali. Ama yatarkenki sertlik beni rahatsız ediyor şuan, daha yumuşar mı bilmiyorum 4 aydan sonra. Ve boyut konusu da var 315 cc beni tatmin etmedi boyum uzun olduğu için. Sizce bunları bir araya getirdiğimde yeniden ameliyat için değer sebepler mi?ben bu ameliyati tavsiye edemem. ama implant kullanmaya devam eden ve edecek kisiler icin kas ustunun dana rahat oldugunu soylemeliyim (kapsul riski ve sarkma daha yuksek oldugu halde). kas ustunde ameliyat oldugumu unutmustum, rahatti. ama dual plane'de ameliyat oldugumu unutmam diye bir sey soz konusu olamiyor. ve daha pek cok sey...
evet bana yapilan oydu. kapsul kontrakturu sonrasi kas ustunden dual plane'e gectim.Merhabalar , peki kas üstündeyken diyelim kapsül kontraktür gelişti , o zaman plan değiştirilip kas altına mı geçilir . Yoksa aynı planda yeniden silikon mı takılır
Kas üstünden dual plane geçince ağrılı bi ameliyat mı oldu ? Ben sizinle telefonda görüşmüştüm diye hatırlıyorum.. göğüs dokunuz yoktu sanırım fazla .. benim de yok dokum gerçekten ameliyatlık bi hastayım böyle mutlu değilim .. ama hep kafam karışıyor ... ameliyat oldum bitti diye birşey yok diyelim kapsül kontraktür gelişti ben artık silikon istemiyorum çıkartalım dediğimde göğsüm sarkmış deri boş poşet gibi olacak em çok bundan korkuyorum .. yani bende sizin gibi 2. Ameliyatı olmak zorunda kalır bu sefer kas altina geçerim.... kafamda deli sorularevet bana yapilan oydu. kapsul kontrakturu sonrasi kas ustunden dual plane'e gectim.
Görüntü olarak kas zarı altında yapaylık oluyor mu peki? Yani dual plane daha doğal görünüyor denilebilir mi?yatarkenki sertlik gecmiyor. ben de o histen hic hoslanmiyorum. dediginiz animasyon deformitesi dual plane'de olabiliyor. ama ameliyat ciddi bir sey. her riski bir yana, sinir tahribati ya da asiri sinir hassasiyeti yasama riskiniz var. bence olmayin ameliyat.
Ben de kas zarı altı oldum ama ilk günden bu yana bana büyük görünmelerini dışında hiç öyle yapay durmuyor,kenar konturları falan da belli olmuyor protezin.Görüntü olarak kas zarı altında yapaylık oluyor mu peki? Yani dual plane daha doğal görünüyor denilebilir mi?
Ödemler filan indi mi sizin acaba ? Hani büyük diyorsunuz kaç gün oldu ameliyat olalı ? İlk zamanlar herkes aynı konudan muzdarip sonra ödemler gidince keşke diyorlar .. biraz zaman tanımak lazımBen de kas zarı altı oldum ama ilk günden bu yana bana büyük görünmelerini dışında hiç öyle yapay durmuyor,kenar konturları falan da belli olmuyor protezin
Bugün 15 gün oldu ameliyat olalı. İlk günlerdeki gibi değil tabi büyüklükleri. Ben de sizin de söylediğiniz gibi kendime biraz daha zaman tanımak adına 1.ayı doldurmayı bekleyeceğim. Hala hoşnut olmazsam o vakit değiştirmeyi düşüneceğimÖdemler filan indi mi sizin acaba ? Hani büyük diyorsunuz kaç gün oldu ameliyat olalı ? İlk zamanlar herkes aynı konudan muzdarip sonra ödemler gidince keşke diyorlar .. biraz zaman tanımak lazım