Kas üstü meme protezi olanlar nerede?

zullall

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2007
404
455
Forumda gördüğüm kadarıyla büyük çoğunluk kas altı planla ameliyat olmuş. Kas üstü yaptıran kimse yok mu? Varsa doktor bilgilerini ve ameliyat öncesi meme yapısını, kaç cc taktırdıklarını, bu yöntemi seçmedeki temel sebeplerini ve memnuniyet durumlarını merak ediyorum. Lütfen daha önce bu yöntemle ameliyat olduysanız bilgi paylaşımı yapar mısınız? Kendimi koca forumda iğneyle kuyu kazıyor gibi yalnız hissediyorum. Google üzerinden yazıp arşivden eski yazılardan bilgi edinmeye çalışıyorum. Bana da yardımcı olursanız çok sevineceğim. Bir cesaret geldi ve bunu kaçırırsam bir daha yeniden teşebbüs etmeyebilirim diye korkuyorum.

Merhaba, benim görüştüğüm son iki doktor da kas üstü yapılmasını önerdi. Az biraz meme dokum varmış ve spor yapanlarda kas altı (dual plan) uygun değilmiş. Ameliyat sonrası sıkıntılar da minumum düzeyde. Bu yönleri çok iyi ama doğal durur mu endişesi taşıyorum ben de. ama forumda hiç kimse kas üstü yaptırmamış heralde

zullall cim merhaba . Karar vermene çok sevindim ara ara düşünüyordum ben de seni acaba ne yaptın diye . Bizim gibi göğüs dokusu olmayan kişilere kas üstü önerilmiyor biliyorsun . Çünkü zaten doku olmadığı için kas üstünde protez bariz bi şekilde belli olur . Ki benim kas altı olduğum halde kenarlardan ve üstten protez belli oluyor . Bu protezin belli olması protezin boyutlarıyla da çok ilgili değil biliyorum sen büyük protez zaten istemiyorsun ama protezi örten Tabaka ince olunca ne olursa olsun protez ele gelir . Belki yağ enjektesi ile bu sorun çözülebilir doku belli bir kalınlıktaysa. Ama onun da yağ alınan yerlerden çöküntü yapabilme riski var . Bir de yabancı kaynaklardan okuduğum internal bra diye birşey var kadavradan alınan doku iç tarafa yerleştiriliyor ve böylece doku ince de olsa protez belli olmuyo. Tabii herkesin kabul edebileceği bir yöntem değil .. kas altı olunca hep o kas kesilmek zorunda mı acaba başka yöntem Yok mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…