kas üstü ameliyat olanlar??

sutlukahve1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
215
1
296
İzmir
merhabalar,ben de ameliyat olacağım kas üstü ve kas zarı altı yöntemlerini uygulayan doktorları araştırıyorum, her iki yönteme de güvenmek istiyorum açıkçası.acaba kas üstü yaptıranlar keşke kas altı yaptırsaydım diyo mu??görüntüden kıvamından memnun musunuz??çok ağrınız oldu mu??iyileşme süreciniz ne kadar sürdü ve tavsiye ediyor musunuz :)

çok sordum, olsun.

merhabalar,ben de ameliyat olacağım kas üstü ve kas zarı altı yöntemlerini uygulayan doktorları araştırıyorum, her iki yönteme de güvenmek istiyorum açıkçası.acaba kas üstü yaptıranlar keşke kas altı yaptırsaydım diyo mu??görüntüden kıvamından memnun musunuz??çok ağrınız oldu mu??iyileşme süreciniz ne kadar sürdü ve tavsiye ediyor musunuz :)

çok sordum, olsun.

benımkısı yarısı kasaltı yarısı kasustunde ve gayet memnunum..bende 4 gun yatıp kalkarken sadece agrı oldu ve doktorumun onerdıgı agrı kesıcı ve antıbıotık agrımı kesıyodu..sadece 4 gun cektım..benım doktoruma amelıyat olan arkadas kasaltı yaptırdı onunda agrısı cok olmadı ve cok memnun sımdı..ben 4. gunden sonra artık destek almadan yatıp kalkabılıyodum ve kollarıma cok yuklenmeden dırsekten kullanıyodum..ole cok korkacagın bı amelıyat degıl..ben 3 amelıyat oldum ıclerınde en kolayıydı dıebılırım..
bıde sen guvenebılecegın bır doktor bul ve yontemı ona bırak sen yontemlerle kendını yorma..gogus yapın ızın vermesse yontemın bı onemı yok..ızmırdesın ben cenk tokata amelıyat oldum ve suan cok memnunum..tavsıye ederım..
karar senın ..bol sans..umarım en kısa zamanda ıstedıgın goguslere sahıp olursun..

canım çok saol yorumun için, kas altı yaptırdı ağrısı olmadı demek,yarısı alta yarısı üste de bana zor bi ameliyat gibi geliyor çünkü o şekilde ameliyat olan birini duymuştum çok ağrıları olmuştu çok kötü bi süreç geçirmişti, benim göğüs dokum biraz var o nedenle ağrı çekmeden olsun kas üstü olsun istiyorum yada kas zarı altı bu tekniği de yeni duydum.şimdi bazı doktorlar ben şöyle yapıyorum bazı doktorlar ben böyle yapıyorum diyor ya o yüzden soruyorum tekniğini kas üstü yaptırıp memnun olan yok mu

canım çok saol yorumun için, kas altı yaptırdı ağrısı olmadı demek,yarısı alta yarısı üste de bana zor bi ameliyat gibi geliyor çünkü o şekilde ameliyat olan birini duymuştum çok ağrıları olmuştu çok kötü bi süreç geçirmişti, benim göğüs dokum biraz var o nedenle ağrı çekmeden olsun kas üstü olsun istiyorum yada kas zarı altı bu tekniği de yeni duydum.şimdi bazı doktorlar ben şöyle yapıyorum bazı doktorlar ben böyle yapıyorum diyor ya o yüzden soruyorum tekniğini kas üstü yaptırıp memnun olan yok mu

canım herkesın agrı esıgı farklı ve oldugun amelıyatta doktorun tecrubesıde onemlii...bendede cok agrı olmadı sadece yatma ve kalkma zorluyodu..kasaltı olana arkadas forumda var laktu nıckı..sekoyada cenk beyın hastası..onlarada sorabılırsın nasıl olduklarını..bnımkı onerı sadecee tercıh senın

benımkısı yarısı kasaltı yarısı kasustunde ve gayet memnunum..bende 4 gun yatıp kalkarken sadece agrı oldu ve doktorumun onerdıgı agrı kesıcı ve antıbıotık agrımı kesıyodu..sadece 4 gun cektım..benım doktoruma amelıyat olan arkadas kasaltı yaptırdı onunda agrısı cok olmadı ve cok memnun sımdı..ben 4. gunden sonra artık destek almadan yatıp kalkabılıyodum ve kollarıma cok yuklenmeden dırsekten kullanıyodum..ole cok korkacagın bı amelıyat degıl..ben 3 amelıyat oldum ıclerınde en kolayıydı dıebılırım..
bıde sen guvenebılecegın bır doktor bul ve yontemı ona bırak sen yontemlerle kendını yorma..gogus yapın ızın vermesse yontemın bı onemı yok..ızmırdesın ben cenk tokata amelıyat oldum ve suan cok memnunum..tavsıye ederım..
karar senın ..bol sans..umarım en kısa zamanda ıstedıgın goguslere sahıp olursun..

bi de bişey sormak istiyorum cenk bey çok yoğun mudur is görüştükten karar verdikten sonra ne zamana randevu almıştınız?

katycim kas üstü yaptırdım. hiç meme dokum yoktu. 300 cc takıldı, yuvarlak. kimse silikon olduğunu anlamıyor. 1,5 ay oldu ben bile anlamıyorum:) ne görüntüde ne de elleyince belli olmuyor. ama kas üstü olupta doğal durması vücut yapına bağlı. ben tuğrul beye amliyat oldum. muayene etmeden görür görmez bu tipe kas üstü olur dedi. öyle de yaptı. benim ağrım hiç olmadı. ama gerilmeye bağlı yanmalar ve göğüs ucunda hassasiyet oldu. onlarda 1 aya geçti. şimdiden epey yumuşadılar ama 2 ay dolunca daha güzel olurmuş. 6 aydada mükemmel olurmuş. kas üstünü tavsiye ediyorum ama eğer hiç meme dokun yoksa kas üstünün doğal durmasını sağlayacak doktor çok az. zaten o yüzden doktorların çoğu kas altı yapıyo. ama aslında sağlam kası kesmenin hiçbir anlamı yok. kas üstü yapıp doğal yapan bi doktor bul bence.

themis1985 benim göğüs dokum var ve göğüs şeklim çok düzgün, bi arkadaşım da meme büyütme olacaktı onunla bi doktora gittik muayene oldu göğüs kafesinin çok çıkıntılı olduğunu problemli bi kafesinin olduğunu söylemişti o gün doktorun dediklerinden de pay biçerek benim kas üstüne çok uygun olduğumu çıkardım.mesela destekli bi sütyen taktığımda dekoltem çok güzel oluyor sanki göğüslerim büyükmüş gibi hani küçük olanların sütyenle de küçük durur ya benim idare edecek kadar meme dokum var...ne bileyim kas üstüne uygun gibi geliyor işte..
senin 300 cc baya da varmış doğal duruyorsa ne mutlu canım geçmiş olsun ben de bi an önce olmak istiyorum

gazete ne diyor bakın :D

Venüs geri giderken yapılmayacaklar
Anlaşma yapmak ve ortaklık kurmak, yeni bir işe başlamak.
Pahalı eşya satın almak ve gereksiz yere para harcamak.
Samimiyetlerden şüphe duymak.
İlişkide karar vermek, yeniden ilişkiye başlamak.
Sevdiklerinizi yönlendirmek.
Saç ve makyaj şeklini değiştirmek.
Estetik ameliyat olmak.
Dekorasyon, tamirat işlerine girmek.
Organizasyonlarda bulunmak ve bu dönemde evlenmek.

Back
X