Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım resmımı koydum kasının ıc kısımlarına falan heryere duzgun bı sekılde surup fazla bekletmezsen benımkı gıbı olur ben begenıorum hoş bi renk oluyo denemekten bısı olmaz yınede sen bılırsın benımkıler sımsıyah oldugu halde bu renk oluyo ona gore hesapla bekletıcegın sureyı kaydirigubbakcemile3 begenmezsek eskı halıne doner donene kadarda kaş kalemı falan ıdare edıorum ben cok acıldıgı zaman rengı :kedi:
onemli degil canım bekliorum bakalım nasıl olcak merak ettım yerimseniben
arkadaşlar bu sarartıcının fiyatı ne civarda?
Sonunda açtım kaşlarımın rengini bugün,züpper oldu walla hihoyyyt çok sağol cnm yaa senin sayende cesarete geldimopuyorumnanaktan Fotosunuda koyuyorum denemek isteyen arkadaşlara fikir werir belki die önceki we sonraki hali kıslar umarım yardımcı olurr =)
cnm sennde kaslar gzl olmus güle güle kullan :) ama sennkiler zaten bayaga acıkmıs bnmkiler koyu cesaret edemyrm acayp bişi olrsa dye hmnde düzelmez
Teşekkür ederim cnm kaydirigubbakcemile2Canım farklı bi sonuç alacağını zannetmmem fazla bekletme en azından bi kaç ton kırılır rengi bi dene istersen köşesinde fln ztn çok pahalı bişey değil
3 dk tutsam yeter mi
canım bugün yaptım :) ama cok az beklettm korktugum için :) ama süper oldu böle biraz krldı valla bu kadar gzl olcagnı düşünmemestm cdden gzl bişi oluo :) bidahaki sefer birazck daha bekletmeyi düşnyrm :)
Sonunda açtım kaşlarımın rengini bugün,züpper oldu walla hihoyyyt çok sağol cnm yaa senin sayende cesarete geldimopuyorumnanaktan Fotosunuda koyuyorum denemek isteyen arkadaşlara fikir werir belki die önceki we sonraki hali kıslar umarım yardımcı olurr =)
bildigim kadarıyla tüy sarartıcı kremleri kaşa sürmek zararlı,dökebilir allah korusun..Kaş ve kirpik kitleri var,sacınızın rengine göre boyuyorsunuz..1 ay kalıcı üstelik.hemen hemen her markanın var ama hiç denemedim gerek duymadıgım için,deneyen arkadaslarım var,gayette olumlu sonuclar alıyolar.