• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımın halii(resimli) :(((

Geçmiş olsun. :çok üzgünüm:

Saçlarınız çok kötü olmuş,bence mutlaka profesyonel bi yerde; öncelikle kesim yaptırmalı,sonra da saçınızı kahve tonlarına boyatmalısınız,bunun yanı sıra zeytin yağı kullanabilirsiniz bakım için.
Moralinizi bozmak istemem ama
Kesim yaptırmak istemezseniz de boya yaptırmanız şart.her renk var saçınızda ,fönlü ya da fönsüz kötü görünüyor
:çok üzgünüm:

guzel olur canım boyattıgında sonucu bıldırırmısın:)

yarın boyatmaya gidiyorum kızlar,inşallah güzel olur,çeker koyarım burayada....

hiiiiiiiiiiiiii...... şok oldum resmen nasıl yapmışş o saçı yaa kımse bu kuaför yazda buraya es kaza gıtmeyelım. bencede çıkolata kahve boyat bikaç ay ust uste boyat hem besler hem duzeelır bıde sıcak zeytınyaı bakımı kuuru ve kalın saçlara çok ıyı gelıyo...

boyattımmm:lepi:

ve adama dedim ,sen gerçekten aldığın her kuruşu hakediyosun dedim...

yıllardır gittiğin kuaförü değiştirirmisin böyle olur işte....o kadar içime sinerek ve güvenle boyattımki çok memnunum....zemuszemus

cumartesi nişanım için de ona gidicem zaten ...bakım ürünleri satıyo lorealin onlardan vericek bide bana....sonraki boyamadada balyaj atarız hafif ışıltı yansıma olsun diye dedi....

olmuşmu kızlar?hihoyyyt

559140Fotograf02066.JPG

694271Fotograf02088.jpg

bomba olmus harikaa olmuş bayıldım!!! diğer hali çok acemiceydi ve kötü görünüyordu fönlü haliyle bile!! buysa çok sağlıklı göstermiş! güle güle kullan tatlım!!!

gülşahcım sağolhihoyyyt

önceki boyanın bile ne olduğu belirsizdi hiç duymadığım bi markaydı...bu bide boyanın kalitesinden nası parlaklık verdi dimi...lorealle boyadıyerimseniben

saçlar guzel olmus canım begendım parlaamıs gercekten...ama bu arada avatarındaki kızın saçıda süpermiş heeeboshayallersmile

valla süper olmuş
önceki hali neydi öyle
çikolta kahve hayat kurtarır böyle durumlarda
aktıkça bi kaç yıkamadan sonra daha da güzel olucak mein ol

saçlar guzel olmus canım begendım parlaamıs gercekten...ama bu arada avatarındaki kızın saçıda süpermiş heeeboshayallersmile

dimiii:kahve:

valla süper olmuş
önceki hali neydi öyle
çikolta kahve hayat kurtarır böyle durumlarda
aktıkça bi kaç yıkamadan sonra daha da güzel olucak mein ol

evet kuaförde öle dedi yıkadıkça oturur renk dedi...sonradan zaten aralara balyaj attırabilirim öle konuştuk,yansımalar olsun diye...

sağol canım

Back