- 7 Eylül 2024
- 249
- 55
- Konu Sahibi emmasophia
Kızlar kaş renginizi nasıl açıyorsunuz?Kaşlarım gür değil ama saç rengim açık olduğu için açsam mı diyorum ama açıkçası turuncu olmasından da korkuyorum. sormak istedim siz nasıl yapıyorsunuz diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben açmıyorum. Kuaföre gidiyorum o boyuyor daha açık bi renge. Aman sonra turuncu olur neme lazimKızlar kaş renginizi nasıl açıyorsunuz?Kaşlarım gür değil ama saç rengim açık olduğu için açsam mı diyorum ama açıkçası turuncu olmasından da korkuyorum. sormak istedim siz nasıl yapıyorsunuz diye
Evet de renkle alakalı mesela benim koyu kahve açsam turuncu olur gibi tüy sarartıcı da açıcı dabende tüy sarartıcı ile açıyorum
Turunculaşmanın birazda kıl yapısı ile ilgili olduğunu düşünüyorum
Markası nedir acaba bi de varsa önce sonra fotoğrafı atar mısınız fikrim olsun ona göreÖnceden tüy sarartıcıyla açıyordum ben. Kaşlarım kalın telli ve koyu renk olduğu için turuncuya dönüyordu. İnternetten bi markanın kaş açıcı boyasını aldım. 5 dkda 1 ton, 10 dkda 2 ton açıyor. Çok memnun kaldım. Asla turunculuk yok sadece renk tonunu kırıyor. Boşu boşuna çekmişim turuncu kaşları bu zamana kadar
Kaş renginiz nedir?Turunculaşma olmuyor muTüy sarartıcı ile çok hafif açıyorum rengi kırılsın diye o kadar yetiyo
Merhabq acaba markayı paylaşabilir misiniz?Önceden tüy sarartıcıyla açıyordum ben. Kaşlarım kalın telli ve koyu renk olduğu için turuncuya dönüyordu. İnternetten bi markanın kaş açıcı boyasını aldım. 5 dkda 1 ton, 10 dkda 2 ton açıyor. Çok memnun kaldım. Asla turunculuk yok sadece renk tonunu kırıyor. Boşu boşuna çekmişim turuncu kaşları bu zamana kadar
Merhaba saçımı kızıla boyadım bu renge yakın kaşlarımı nasıl neyle acmaliyim ne kadar beklemeliyim hiç bir fikrim yok bu konuda siyaha yakın kaslarımTüy sarartıcı ile çok hafif açıyorum rengi kırılsın diye o kadar yetiyo
Ayda bir açma işlemi uyguluyorum. Sesu'nun tüy sarartıcısını kullanıyorum. İkili satılanlardan. Kaşlarımda üç dk bekletip sonra siliyorum. Son günlere yakın uçlarda oluyor turunculuk biraz ama o da direkt güneş altında olunca belli oluyor. Açıkçası rahatsız etmiyor beni. :) sonra zaten yeniliyorum işlemiKızlar kaş renginizi nasıl açıyorsunuz?Kaşlarım gür değil ama saç rengim açık olduğu için açsam mı diyorum ama açıkçası turuncu olmasından da korkuyorum. sormak istedim siz nasıl yapıyorsunuz diye