merhaba arkadaşlar kasım 25 de işallah evlilik var ve balayına gitmek istiyoruz. Ama kış olduğu için tereddütlerim var yurt dışına gidemeyiz o kadar paramız yok
şöyleeee romantik unutamayacağımız bir yer öneriniz varmııı:)
Merhaba siteyi yakınen takip ediyorum ama pek yorum yaptıgım söylenemezama buana dayanamadım benımde dügün aralıkta kış gelini olucam balayı ıcın o mevsimde nerelere gidicem diye düşünürken nişanlımla ben gezmeyı değişik yerleri görmyeı sevdigimiz için kapodakyayı tercih ettik ve otelımızızde cok begendık sende bir bak istersen netten karlıkevi diye=) ben odalarına bayıldım eminim sende begeneceksin
Kasım
AvustralyaBrezilya Kanada Karayipler Mısır Sosyete Adaları Guatemala Hawaii Hong Kong Hindistan Kenya Malezya Mauritius Meksika Fas Yeni Zelanda Filipinler Şeyseller Güney Afrika Tanzanya Tayland Amerika Venezüella
izafet.com
japonya'ya çok yaklaşmamak lazım tabi; malum nükleer sızıntı.
biz Kasım'da Kurban Bayramı'nda Fas'a gitmeyi düşünüyoruz;
Vize istemiyor pasaport almanız yeterli;
tripadvisor.com ve booking.com'dan güvenilir yorumlar da bulabilirsin otellerle ilgili
eskiden heryere turla giderdik ama geçen sene eşimle italya ve fransa turu yaptık kendimiz öylesi daha zevkli geldi
siz gidicem deyin ben size otel gezilecek yerler fln yollarım en sevdiğim iş :)
yurtiçinde kalacaksanız da abant'a gidin; büyük otelde balayı çiftlerine güzel uygulamalar var
güral sapanca da güzel mesela hem doğasıyla hem otelin yeni ve lüks oluşuyla
limak termal var güzel bir köşk, termalium vayalovada göl manzaralı
ben olsam abant ya da termaliuma giderdim
ben de aralık gelini olacağım. merak ettim baktım otele. süpermiş gerçekten. :)
bende bayıldım odalara ve zaaten o bölgeyi hp gezip görmek istemişimdir peki diğer arkadaşımız gitmiş acaba otelin fiyatları hakkında bilgi verebilirmisin netten baktım kimi yerde 630 dolar demişler o da çok pahalı bana göre hele birde tek gün fiyatıysa bu biteriz valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?