- 26 Temmuz 2019
- 2.571
- 7.216
- 88
- 42
- Konu Sahibi pembiss123
-
Adetlıyken cikolata kistinde vuruluyolar cunku ve gecıcı menepoza sokuyolar. Ne zaman transferın adetın ne zaman gelirse mi Yoksa sokturucu mu vercek doktorun?Çikolata kisti çok küçük yaşlarda gecirmisim ve dağılmış. O yüzden vurundum rahmi temizliyelim dedi.suan dozunu unuttum. Rahmim de bir sey yok
Ayy ne guzel başlanmış hazırlıklara darısı benım başıma ınşallahSelam kızlar : ) Haftasonu Transfer hazırlığına başladık. İlaçları kullanıyorum ayrıca kan sulandırıcı iğne vuruluyorum. Benim ay sonu kontrolüm var ve muhtemelen 2 veya 3 kasımda transferim olucak. 2 tane 5. gün embriyosu :)
Sokturucu verdi doktor onu da ictin 7 gun geçti hala gelmedi bekliyorum ben de. Adet olunca transfer işlemlerine başlayacağızAdetlıyken cikolata kistinde vuruluyolar cunku ve gecıcı menepoza sokuyolar. Ne zaman transferın adetın ne zaman gelirse mi Yoksa sokturucu mu vercek doktorun?
İnşallah canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Kaliteleri de iyiymiş ama yine de korkularım var tedirginim açıkçası. İlk denememde 7 haftalıkken kürtaj oldum gelişimi durduğu için. Bu 2. denemem oluyor bakalım Allahtan hayırlısını istiyorum.Ayy ne guzel başlanmış hazırlıklara darısı benım başıma ınşallahinşallah tutunur sıkı sıkı bebişlerin
Korku ve tedirgınlık hep oluyo canım maleseff. Tutacak mı aman kimyasal mı falanİnşallah canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Kaliteleri de iyiymiş ama yine de korkularım var tedirginim açıkçası. İlk denememde 7 haftalıkken kürtaj oldum gelişimi durduğu için. Bu 2. denemem oluyor bakalım Allahtan hayırlısını istiyorum.
Teşekkür ederim senin de başlar yakındaOooo senın başlamış bıle ne guzelinşallah 2 aydır bu adetımı beklıyorum gunler gecmıyorrrrr
Ben kullandım adetin 2. Günü tek dozKızlar aranızda lucrin kullanan var mi?
Bu arada ben de 2. Günü vuruldum canım, bir de cyclo diye bi düzenleyici vermişti doktorum. Adeti kesti sonra 11. gün ara kanama geldi, sonrasında bi 16-17 gün sonra adet oldum. Ama parçalı parçalı böyle bi garipti. Ara kanama olunca hastaneyi aradım bu düzenleyici ilaç bittikten sonra(21 gün kullanıyosun) 7-10 gün içinde olmazsa arayın dediler herhalde adet söktürücü vereceklerdi sen doktorunla görüştün mü?Adet oluldun mu peki? Ben adetin 2. Günü vuruldum ve adetim 2 ay 2 hafta gecikti.
Selam tedavin hayırlı olsunSelam kızlar : ) Haftasonu Transfer hazırlığına başladık. İlaçları kullanıyorum ayrıca kan sulandırıcı iğne vuruluyorum. Benim ay sonu kontrolüm var ve muhtemelen 2 veya 3 kasımda transferim olucak. 2 tane 5. gün embriyosu :)
Bende bir an once başlımda ne olacak gorım diye meraktan gun sayıyorumTeşekkür ederim senin de başlar yakındainsan zor bekliyor ben hem hemen günü gelsin olayım bitsin istiyorum hem böyle umutlu umutlu kalayım ne güzel diyorum öyle düşününce günler hemen geçiveriyor
Eşinde mi sorun var canım? Dıs gebelık erkekten kaynaklanıyo diye bişey duymuştumKızlar merhaba herkesebenimde 2 negatif asilamam var. Haziranda tüp bebeğe başladım temmuzda dondurulmuş embriyo transferi oldum. Malesef dış gebelik geçirdim. 3 ay korunma süresi vardi. Kasım adetimle birlikte kontrole gıdıcem sıkıntı yoksa tranfser olucam. Su an adet dönemindeyim Kasım sonuna doğru adetim gelicek. Umarım hepimiz 2020 bitmeden mutlu güzel haberler alırız
Yok canım ikimizde de sıkınti yok. Dış gebelik malesef tüp bebkte olma ihtimali normal gebelige oranla daha yüksek. Rahim kasları embriyoyu itiyormus benimde sol tupumde görüldü kese.Eşinde mi sorun var canım? Dıs gebelık erkekten kaynaklanıyo diye bişey duymuştum
Kaç gün var adetine? Bize de haber ver doktora gidinceBende bir an once başlımda ne olacak gorım diye meraktan gun sayıyorumhamile kalırım diyede bi heves var hıç hamıle kalmadım daha once kimyasal bıle
Sebepsiz mi? Bizimkide sebepsizYok canım ikimizde de sıkınti yok. Dış gebelik malesef tüp bebkte olma ihtimali normal gebelige oranla daha yüksek. Rahim kasları embriyoyu itiyormus benimde sol tupumde görüldü kese.
Canım normalde yarın adet olmam gerekıyor ama adetımın 21. Gunu lucrin vuruldum. Lucrinde gecıktırebılıyomuş o yuzden bende tam bılmıyorum ne zaman olacagımıKaç gün var adetine? Bize de haber ver doktora gidinceben bi kez doğal yolla kimyasal geçirdim. O da zor oluyor bir de o zaman öyle şeyler nedir bilmiyordum. Çok üzüldüm düşük gibi geldi. İnşallah sağlıkla olsun canım Allah hepimizin gönlüne göre versin
Tabı ondada umut oluyodur.. bu sefer Allahın izniyle pozitifi gorcezKaç gün var adetine? Bize de haber ver doktora gidinceben bi kez doğal yolla kimyasal geçirdim. O da zor oluyor bir de o zaman öyle şeyler nedir bilmiyordum. Çok üzüldüm düşük gibi geldi. İnşallah sağlıkla olsun canım Allah hepimizin gönlüne göre versin
Anladım canım, yakın zamanda olursun inşallah stres yapmaCanım normalde yarın adet olmam gerekıyor ama adetımın 21. Gunu lucrin vuruldum. Lucrinde gecıktırebılıyomuş o yuzden bende tam bılmıyorum ne zaman olacagımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?