Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Ekim 2021
- 1.319
- 1.059
- 83
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
Aminnn, inşallah güzel sonuçlar alırsın bende dün yumurta büyütme hapına başladım, salı günü kontrolüm var aşılama için Kasım ikinci hafta gibi bir aksilik çıkmazsa snirim asilamam olurMerhabalar. Bat 1 Kasım ve bu ay bi aksilik çıkmazsa Bahçeci Diyarbakır'da ilk aşılamamı yaptırmak istiyorum. Tavsiye vermek isteyen olursa açığım. İnşaallah ben de dahil isteyen herkese sağlıklı hayırlı güzel evlatlar nasip eder Rabbim
- 29 Ekim 2021
- 1.319
- 1.059
- 83
Senin için bile heyecanlandım Rabbim kolaylaştırın. Hangi hapı kullanıyorsun? Ve nerede yaptıracaksın?Aminnn, inşallah güzel sonuçlar alırsın bende dün yumurta büyütme hapına başladım, salı günü kontrolüm var aşılama için Kasım ikinci hafta gibi bir aksilik çıkmazsa snirim asilamam olur
- 29 Ekim 2021
- 1.319
- 1.059
- 83
Allah kolaylaştırsın hepimizin kucağını doldursun en güzelle Adet günü başlanıyor değil mi tedaviye? Ben o zamana randevu almayı düşünüyorum.Bende bu ay aşılama yaptırıyorum tedaviye başladık
- 29 Ekim 2021
- 1.319
- 1.059
- 83
Allah kolaylaştırsın hepimizin kucağını doldursun en güzelle Adet günü başlanıyor değil mi tedaviye? Ben o zamana randevu alBende bu ay aşılama yaptırıyorum tedaviye başladık
Aminnn, inşallah güzel sonuçlar alırsın bende dün yumurta büyütme hapına başladım, salı günü kontrolüm var aşılama için Kasım ikinci hafta gibi bir aksilik çıkmazsa snirim asilamam olur
Adet günü başlanıyor tedaviye değil mi?Aminnn, inşallah güzel sonuçlar alırsın bende dün yumurta büyütme hapına başladım, salı günü kontrolüm var aşılama için Kasım ikinci hafta gibi bir aksilik çıkmazsa snirim asilamam olur
- 13 Eylül 2021
- 3.275
- 3.907
- 83
- 32
Reglimin 3. Gunu igneye basladim canım adet zamani cagiriyor evet. Bakalim ilk olacak bizim sizin ?Allah kolaylaştırsın hepimizin kucağını doldursun en güzelle Adet günü başlanıyor değil mi tedaviye? Ben o zamana randevu almayı düşünüyorum.
- 29 Ekim 2021
- 1.319
- 1.059
- 83
Benim de ilk olacak tüm haftam burada yorumları okumakla geçti. Çok heyecanlıyım.Reglimin 3. Gunu igneye basladim canım adet zamani cagiriyor evet. Bakalim ilk olacak bizim sizin ?
- 29 Ekim 2021
- 1.319
- 1.059
- 83
Eğer sorun değilse sorunun ne olduğunu sorabilir miyim?Reglimin 3. Gunu igneye basladim canım adet zamani cagiriyor evet. Bakalim ilk olacak bizim sizin ?
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
Eevt heyecanlı durumlar ya amin. Klomen kullanıyorum canım, koç üniversitesi hastanesinde olcak İstanbulSenin için bile heyecanlandım Rabbim kolaylaştırın. Hangi hapı kullanıyorsun? Ve nerede yaptıracaksın?
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
Ayy bende aynı okuyorum sonra bakıyorum aaa bunu okumuşum kafayı yedim iyiceBenim de ilk olacak tüm haftam burada yorumları okumakla geçti. Çok heyecanlıyım.
- 29 Ekim 2021
- 1.319
- 1.059
- 83
Senin de mi ilk olacakAyy bende aynı okuyorum sonra bakıyorum aaa bunu okumuşum kafayı yedim iyice
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
Evet canım.adetin ikinci günü gittim öncesinde randevu aldim. Alttan muayane ediyorlar üçüncü gunude ilaca başladık.bes gün kullanacam, salı günü kontrolüm varAllah kolaylaştırsın hepimizin kucağını doldursun en güzelle Adet günü başlanıyor değil mi tedaviye? Ben o zamana randevu al
Adet günü başlanıyor tedaviye değil mi?
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
Eevet ilk benimde üç yıllık evliyiz bizde hiç gebe kalamadimSenin de mi ilk olacak
- 29 Ekim 2021
- 1.319
- 1.059
- 83
Hiç zorlamadan tutar inşaallah. Beklemek çok zor hemen adet olmak istiyorum ben de nane kekik ne bulursam içiyorumEvet canım.adetin ikinci günü gittim öncesinde randevu aldim. Alttan muayane ediyorlar üçüncü gunude ilaca başladık.bes gün kullanacam, salı günü kontrolüm var
- 29 Ekim 2021
- 1.319
- 1.059
- 83
Ben de 2 yıllık evliyim aynı şekilde hiç hamile kalamadım. Pcos var ama gebeliğe engel derecede değil doktorum. Onun dışında bi sorun yok çok şükür.Eevet ilk benimde üç yıllık evliyiz bizde hiç gebe kalamadim
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
Çok şükür evet pcos olan arkadaşım vardı benimde gebe kaldi hemde hiç beklemediği zamanda. Bizimde eşimin sperm ileri hareket biraz düşük bakalım takviye ile sayımız arttı ama ileri hız aynı..birde aşılama deneyelim dedik yani bekle bekle olmuyorBen de 2 yıllık evliyim aynı şekilde hiç hamile kalamadım. Pcos var ama gebeliğe engel derecede değil doktorum. Onun dışında bi sorun yok çok şükür.
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
İnşallah ya evet bende bu ay üzülmedim adet oldum diye bir adım attık Rabbim inşallah pozitif görmeyi nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla en önemlisiHiç zorlamadan tutar inşaallah. Beklemek çok zor hemen adet olmak istiyorum ben de nane kekik ne bulursam içiyorum
- 29 Ekim 2021
- 1.319
- 1.059
- 83
Aynen. Bir de çevrede sonradan evlenip hemen hamile kalan ya da çocuklu görünce imreniyor insan. Başta biz istememiştik hiç tahmin etmezdim böyle deli gibi bekleyeceğimizi..Çok şükür evet pcos olan arkadaşım vardı benimde gebe kaldi hemde hiç beklemediği zamanda. Bizimde eşimin sperm ileri hareket biraz düşük bakalım takviye ile sayımız arttı ama ileri hız aynı..birde aşılama deneyelim dedik yani bekle bekle olmuyor