Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba güzeller Benim bi sorum olacaktı cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler Kaşlarım dökülüyor kuaför sonucu küstü ve nerdeyse iki yıldır cıkmıyor inceldi eski kaslarım kalın olmasına ragmen yeniden cıkartacak bildiginiz bir şey var mı ?
Sizin de mi küsmüştü kaşlarınız benimkiler de kuaförün içeri girmesi sonucu 2 senedir çıkmıyor. Birde biri aşağı da biri yukarda bildiğiniz. Ne kadar zamanda düzelir Of bende nefret ediyorum kaşlarımdan
Sizin de mi küsmüştü kaşlarınız benimkiler de kuaförün içeri girmesi sonucu 2 senedir çıkmıyor. Birde biri aşağı da biri yukarda bildiğiniz. Ne kadar zamanda düzelir Of bende nefret ediyorum kaşlarımdan
Kuaförüm de bana karanfili ocakta yak kaşını onunla boyar gibi sür kaşların gelir demişti.Ama uygulamadım hiç.Sarımsağı da duydum bir de vazelin sür demişti eline sürüp hafif kaşlara yediriyorsun.Bir iki kere uyguladım vazelin.Kaşlarım kalınlaşmaya başladı çünkü kuaförüm iyi :)