Kalıcı Makyaj Uygulamaları Kaş Kontürü

Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak

felicitaaa

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
13
3
Kızlar kaşlarımın baş tarafları yani göz pınarlarımın üstündeki kısım çok seyrek. O kadar seyrek ki sanki o kısımda hiç tüy yok gibi duruyor. Artık bunalım sebebi olmaya başladı bu durum bende. Evde bile kaş farı kullanıyorum. Kaş kontürü yaptırmayı düşünüyorum ama yaptıranların pişmanlık yazıları ile dolu ortalık. Kaş kontürü yaptırıp memnun kalanlar varsa, nerede yaptırdıklarını yazabilirler mi acaba?

Merhabalar bende kaş kontorü yaptirmak istiyordum ama cok tedirgindim guvenebilecegim bir yer ariyordum sonra çok sevdigim bir arkadasim Emekte bir guzellik salonunu tavsiye etti EOS güzellik salonu...Hatice hanim cok samimi ve bu konuda cok bilgili bir hanim zaten Gazi universitesi guzellik hizmetleri bolumunden mezunmus iyiki tanismisim siddetle tavsiye ediyorum Eos güzellik salonunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…