Kalıcı Makyaj Uygulamaları Kaş Kontürü Yaptırmak

Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak

Kaş kontürü yapılması estetik olarak güzel mi?

• Hayır

OY: 1 14,3%
  • Evet

OY: 6 85,7%

• Ankete Katılan
    7

strawberryess

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
52
18
36
Merhabalar,

Kaş kontürü yaptırmak mantıklı mıdır? Yaptırıp da memnun olmayan var mıdır? Ayrıca memnun kalınmazsa geri dönüşü var mıdır?

Merhaba.. Ben uygulama yaptırdım sonuçtan da gayet memnunum.. Sonuçta şikayetçi olduğunuz bir kaş var ve o kaşı doğal bir şekilde şekillendiriyorsunuz kii kaş yüzde en çok dikkat çeken bir yerdir. Ama Kalıcı Makyaj uygulaması yaptırırsanız hem daha uzun süre kullanabilirsiniz hem de hoş bir görüntü kazanabilirsiniz.. :)

Kalıcı Göz Makyajı (Eyeliner,Dipliner) Nasıl Yapılır?

Kalıcı Göz Makyajı (Eyeliner,Dipliner) Nasıl Yapılır? Uzman Estetisyen &Permanent Makeup Artist Dilara Aslankara Öçal Kadınlar Kulübü TV için anlattı.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri, sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye desteklerinizi bekliyoruz. Sizleri yakından ilgilendiren videolarımızla sizleri sitemize davet ediyoruz. Kadınlar Kulübü olarak sitemize ve sosyal mecralarımızı takipte kalmaya ne dersiniz :)

ben on bir yıl önce kaş kontürü yaptırdım bir kaç yıl sonra siyah rengi gitti kırmızı bir renk kaldı kaşımda kaşımda döküldü kırmızı yerlerde ve hala kaşımda o kırmızı izler duruyor silinmedi kimseye tavsiye etmem asla yaptırmayın ben bin pişman oldum ama malesef kırmızı kaşla geziyorum yılardır çıkmıyor nasıl gider bu izler bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…