Mrb kizlar 8 ay once kas konturu yaptirdim.cok pisman oldum.cesaret edip sildiremedim.birinin sekli duz birinin kavisli bariz sekil bozuklugu var .1 yilda silinir demislerdi sadece rengi hafifledi.kendiliginden silinen var mi?
Tesekkur ederimm.benmki lacivertimsi bir renk ve nokta nokta kaldii cogu yer .bazi yerlerde soluk bazi yerler cikmis bir degisik oldu.cok pisman oldum ama is isten gecti.
Tesekkurler peeling deneyecegim .bir sey daha sorabilirmiyim cok oldu ama kusura bakmayin.kas altindaki boyali deri bazi kisimlar cikti.bazi kisimlari cok koyu cikmayacagi anlaminami gelir.cok yere sordum herkes farkli sey soyluyrSureci hızlandırmak istiyorsanız sık sık peeling yapmanızı öneririm. Tuhaf renkler kaybolana kadar kaşınızı kendi doğal renginden bir ton koyu tonda bir kaş boyası ile boyayabilirsiniz. Bu sayede asimetri yada kaşlar arası görüntü farklılığını da gidermiş olursunuz belki.
Tesekkurler peeling deneyecegim .bir sey daha sorabilirmiyim cok oldu ama kusura bakmayin.kas altindaki boyali deri bazi kisimlar cikti.bazi kisimlari cok koyu cikmayacagi anlaminami gelir.cok yere sordum herkes farkli sey soyluyr
Cok sağ olunn içimi rahatlattinizBazı kısımlar daha geç soluyor ve daha geç kayboluyor. Ama zaman icinde tamamı muhakkak kayboluyor merak etmeyin.
Keske benimkide tutmasaydi.birbirinden farkli sekilleri. o kadar da arastirdimm yaptirirkenn şans mi bilemedimm.bin pişmanimBenim yaptirdigim islemde tutmadi bende bundan muzdaribim
Cok sağ olunn içimi rahatlattiniz
Çok çok tesekkur ederim canim .peeling yapiyorum arada cok faydasini gordum.Rica ederim
Tesekkurler benimki lacivertte dondu.bazi yerler cikti .bazi yerler soldu .bazi yerleri koyu hale.Rengi açılır ama tam silinmiyor maalesef gele birde boya kötüyse rengi açıldıkça gri veya turuncuya döner biraz acılı bi işlem ama bence doktor tarafından sildirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?