• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalıcı Makyaj Uygulamaları Kaş konturu kendiliginden silinen var mi?

Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak

mutlukiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2018
187
33
98
Mrb kizlar 8 ay once kas konturu yaptirdim.cok pisman oldum.cesaret edip sildiremedim.birinin sekli duz birinin kavisli bariz sekil bozuklugu var .1 yilda silinir demislerdi sadece rengi hafifledi.kendiliginden silinen var mi?

Mrb kizlar 8 ay once kas konturu yaptirdim.cok pisman oldum.cesaret edip sildiremedim.birinin sekli duz birinin kavisli bariz sekil bozuklugu var .1 yilda silinir demislerdi sadece rengi hafifledi.kendiliginden silinen var mi?

Nerede ve nasıl yapıldığına göre biraz farketse de tamamen kaybolması yıllar alıyor. 1 yılda sadece rengi soluyor. Tuhaf bir kızıl kahveden soğuk yeşilimsi bir renge sonra da silik bir griye geçiş yaparak yıllar icinde kayboluyor.

Tesekkur ederimm.benmki lacivertimsi bir renk ve nokta nokta kaldii cogu yer .bazi yerlerde soluk bazi yerler cikmis bir degisik oldu.cok pisman oldum ama is isten gecti.

Tesekkur ederimm.benmki lacivertimsi bir renk ve nokta nokta kaldii cogu yer .bazi yerlerde soluk bazi yerler cikmis bir degisik oldu.cok pisman oldum ama is isten gecti.

Sureci hızlandırmak istiyorsanız sık sık peeling yapmanızı öneririm. Tuhaf renkler kaybolana kadar kaşınızı kendi doğal renginden bir ton koyu tonda bir kaş boyası ile boyayabilirsiniz. Bu sayede asimetri yada kaşlar arası görüntü farklılığını da gidermiş olursunuz belki.

Sureci hızlandırmak istiyorsanız sık sık peeling yapmanızı öneririm. Tuhaf renkler kaybolana kadar kaşınızı kendi doğal renginden bir ton koyu tonda bir kaş boyası ile boyayabilirsiniz. Bu sayede asimetri yada kaşlar arası görüntü farklılığını da gidermiş olursunuz belki.
Tesekkurler peeling deneyecegim .bir sey daha sorabilirmiyim cok oldu ama kusura bakmayin.kas altindaki boyali deri bazi kisimlar cikti.bazi kisimlari cok koyu cikmayacagi anlaminami gelir.cok yere sordum herkes farkli sey soyluyr

Tesekkurler peeling deneyecegim .bir sey daha sorabilirmiyim cok oldu ama kusura bakmayin.kas altindaki boyali deri bazi kisimlar cikti.bazi kisimlari cok koyu cikmayacagi anlaminami gelir.cok yere sordum herkes farkli sey soyluyr

Bazı kısımlar daha geç soluyor ve daha geç kayboluyor. Ama zaman icinde tamamı muhakkak kayboluyor merak etmeyin.

Rengi açılır ama tam silinmiyor maalesef gele birde boya kötüyse rengi açıldıkça gri veya turuncuya döner biraz acılı bi işlem ama bence doktor tarafından sildirin

Rengi açılır ama tam silinmiyor maalesef gele birde boya kötüyse rengi açıldıkça gri veya turuncuya döner biraz acılı bi işlem ama bence doktor tarafından sildirin
Tesekkurler benimki lacivertte dondu.bazi yerler cikti .bazi yerler soldu .bazi yerleri koyu hale.

Cildiyeciye gittim.alkollu su ile sil hergun.sildirmeye gerek yok dedi.alkollu suyu denesem mi?deneyen var mi ?

afyon asrın güzellik salununda yaptirdim. kesinlikle yaptirmayin.kaşimin icine etti afadersiniz.duzelmiyorda.sekillerimi farkli desem kalinliklarimi farkli desem rengi lacivert oldu desem bilemedim.birde uste cikti .sakin ha aldanmayinn.derinin en altina inmis dövme gbi yapmis.yuzum cizik ici

Back