- 20 Haziran 2014
- 67
- 3
Arkadaşlar merhaba. Bütün kızların ortak derdi olan ince kaşlardan kurtulmak için mükemmel bir yöntem bulmuştum geçen günlerde denedim 2 hafta oldu kullanalı mükemmel sonuçlar aldım. Eskiden kaşlarım kalındı ama o lanet kuaforler kasımı bıtırmıstı suan eskı kaslarıma kavusmama ramak kaldı cok mutluyum. Şimdi gelelim formüle, kızlar çok basit bir yöntem öncelikle hakiki zeytinyağı sarımsak acı badem yağı( tatlı da olabilir) ve tuzu alıyoruz. Bir kaseye sarımsagı ınce ınce dogruyoruz ince olması önemli üzerine bir tatlı kaşığı hafif ılıtılmış zeytinyağını ve birazda tuz ekliyoruz. Sonra bunu kaşımızın üzerine uyguluyoruz. 15 dakika bekledikten sonra badem yağıyla kaşlarımızı tarar gibi sürüyoruz. Ben bitmiş rimeli temizleyip onun fırçasıyla uyguluyorum sizde öyle yapın isterseniz. Günün herhangi bir saatinde uygulayabilirsiniz ama 2 saat beklemesi şartıyla. 1 haftada bile farkını anlayacaksınız tüyleri bile kalınlaştırıyor. Bu yüzden sürerken dikkat edin kirpiklerinize kadar kaş çıkmasın :) Öpüldünüz..