Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar öncelikle ben buraya yazan herkese teşekkür etmek istiyorum... çok okudum yazdıklarınızı ama ilk kez yazıyorum...gerçekten yaptığım denediğim birçok şeyde bana buradaki bilgiler ışık oldu. bende kaşlarımı ve kirpiklerimi uzun görmek hayali ile ne bulsam sürdüm desem yalan olmaz artık gür kaş ve kirpiklere sahibim hangisi işe yaradı bilmiyorum ama ben söyleyeyim hepsini de hint yağı ceviz yağı ve yılan yağını kullandım (yalnız yılan ve ceviz yağı gözü yakıyor dikkatli sürün) kozmetik ürünler kullandım marka veriliyormu bilmiyorum o yüzden şöyle diyeyim biri halen bazı dizilerin de sponsorluğunu yapan eczane ürünü diğeri de benim kendi güzelllik salonumdan aldığım bir ürün ayrıca eczeneden birde bir göz damlası aldım o da işe yaradı sanırım göz tansiyonu için verilen bir ürünmüş vazelin de sürdüm yani ne bulduysam sürdüm ama çok düzenli hergün baktım eskiden uzun olsun diye takma kirpik kullanıyordum şimdi kendi kirpiklerimi takma sanıyorlar hala alt kirpiklerim istediğim kadar uzun ve kalın değil hala hepsinden de sürüyorum ve karşılığını alıyorum. azimle mermer delinir derler ya gerçekten sizde bıkmayın mutlaka sonuç alacaksınız