-
- Konu Sahibi theuglygoddess
internette eeose kipik uzatıcı serum var .ondan aldım. kirpiklerimi dolgunlaştırdı. eeose kirpik uzatıcı serum sitesinde kaşlar içinde kullanılır diyordu. ben de ye kirpik dökülmesi sorunundan kurtulunca kaşlarımada uygulamaya başladım. Kaş ekimi yaptıracaktım gerek kalmadı. 2 ci küre başladım. kaşlarım dolgunlaştı şeker. ekimden filan daha uyguna geldi hem. optum
Kaşlarını kalıcı boyatmak istemeyenler ve seyrek kaşları olanlar için ev yapımı kaş boyası tarifi
bitmiş bir dudak parlatıcısı kabını iyice yıkıyoruz, içine biraz kaş jölesi veya saç jölesi koyuyoruz. yapmak istediğimiz renge göre bir far seçerek hafifçe kazıyarak elde ettiğimiz tozu kabın içine koyuyoruz ve hızlıca karıştırıyoruz. parlatıcının fırçasıyla kaşımıza sürdükten sonra kaş fırçasıyla düzeltiyoruz.
kaş kaleminden farkı, hem kaşınızın şeklinin bozulmaması hem de boyanın uçup gitmemesi...
kolay gelsinnn dolgun kaşlı günlerr
Ben 4-5 gun once basladim baya cikmaya basladilar 1 hafta olunca birakmayi dusunuyorumİşe yarar mı diyorsunuz ..
Yapan arkadaşlar resim paylaşsalar ya .. Ne güzel olur ..
Not alayım bunu da ..
Pazartesi başlayacağım..
kızlar benimde kaşlarım sağlık sorunu nedeniyle boşluklar oldu bende badem yağı ile sarımsak kulandım sarımsağı banyodan önce kulandım kokusundan dolayı,ve her gün akşam badem yağı sürdüm kesinlikle işe yarıyor tavsiye ederim dökülen kipriklerede hinyağı sürün denenmiş onaylanmıştır
Neredeyse hiç alınmamış (sadece altlardan 1 sıra falan almıştım oda cok ama cok az) ve hiçbir yöntem uygulanmamış hali:
Alınmış hali, burda biraz kalemde sürmüştüm. Kalemsiz halini düşünün bide =)
Bu yönteme başladığım zamanlardaki hal:
Bi ara bıraktım ondan sonra tekrar yapmaya başlamıştım ve artık şimdiki hali:
~~
Kendi haline bıraktığım, kalınlaştırmak istediğim zamanlarda oldu hiç yöntem uygulamadan ama inanın en üstteki hali gibiydi hep.. Bi en üsttekini bide en alttakini karşılaştırırsanız anlarsınız farkı
ben bu yöntemi yaklaşık 1 ay denedim ama yine olmadı yine olmadıbelki kişiye göre değişiyodur ona bişey diyemem
gerçekten arkadaşlar sarımsak çok kokuyor.ben ne yapıcam? her türlü kokudan rahatsız olan biriyim ve herkesi kendim gibi düşünüyorum.annem etli yemek yapar saçlarım kokacak diye mutfağa girmem bile.yemek yaparken saçına bone takan insanım.kaşlarım deseniz çok kötü oldular ve küstüler,çıkmıyorlar.sarımsağın faydasını biliyorum ama çok kokuyor,okula gidiyorum bide o kokuyu nasıl geçiririz?gece yatarken yapmayı düşünüyorum.sabah yine kokar.bide sarımsağa bit gelir mi?bitlenmeyek bide.