- Konu Sahibi theuglygoddess
ne kadar bir surede tam uzama saglanabiliniyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne kadar bir surede tam uzama saglanabiliniyor?
Zeytinyağı yerine badem yağı kullanabilirsiniz arkadaşlar. Ama dediğim gibi ısıtıp sürün..
ben de badem yağına sarımsak rendeledim, acaba üstüne zeytinyağı da katsam mı :26: iğrençlikte son noktaya doğru gidiyorum allahın izniyle
ısıtıp derken?? nasıl ısıtalım tatlım şişesinde mi yoksa cezvede vs mi?
ben de merak ettim bu yöntemi ve sürdüm şuan...bekliyorum,yastığım yağlancak herhalde,nasıl bi çözüm bulcam bilmiyorum...bi hafta kadar uygulayacağım,etkisini görürsem devam ederim,yoksa bırakırım artık..
yağ meselesi için 2 saat bekledim,baktım hala yağlı,hepsini çekmemiş,peçete ile üstünden geçtim...zaten kaşlarım kendisi için yeteni almıştır artık diye düşündüm:)
Hafiften ufak ufak dokundursaydın sadece peçeteyi. Öyle silmeseydin bastırarak..
Benim kaslarım cok gürdü hatta ortasında bile vardı ama ala ala mahvettim incecik kaldı simdi kalınlasmıyr cıkıyor ama uzamıyor bir de cok batık oluyor ama bunu uygulamam cünkü zaten gür ama batık oldugu icin kalınlastıramıyorum bunun icin bir care yok mu bildiginiz