Eger Türkiyede bir tanidiginiz varsa doktorla o irtibata gecsin. Resimleri o atsin. Ben öyle yaptim ve gercekten cok daha uygun bir fiyat aldim. Bu arada benim Ameliyatlarim farkli. Bu yazinizi görünce cvp verme geregi duydumMerhaba arkadaşlar..
Uzun süredir araştırıyorum ama bir karar vermiyorum,kaş kaldırma ameliyatı yaptıracam, ama hangi doktora yaptırmaya kararsızımbu ameliyatı yaptıran ve doktorundan memnun kalan varmı???
Almanyada yaşıyorum hangi doktora whatsapp tan yazarsam Almanya numarasını görümce çok yüksek fiyatlar veriyorlar.. arkadaşlardan kim son zamanlarda yaptıysa fiyat konusunda beni bilgilendirebilirsiniz sevinirim..
Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var
Cevap yazdığınız için sağolun,iyi bir doktor bulursam zaten öyle yapacağım, ama hala bu işi iyi yapan doktor bulamadım,Eger Türkiyede bir tanidiginiz varsa doktorla o irtibata gecsin. Resimleri o atsin. Ben öyle yaptim ve gercekten cok daha uygun bir fiyat aldim. Bu arada benim Ameliyatlarim farkli. Bu yazinizi görünce cvp verme geregi duydumSimdiden hayirlisi olsun
Çok sağolunbol sanslar dilerim
Fiyatları bende merak ediyorum size şakak germe için ne dediler? Telefonda cidden uçuk fiyatlar veriyorlar gidince de zaten damgalı eşek gibi yurtdışından olduğumuz belli oluyor yine şişiyor fiyatlar
2000 le 4000 arasi fiyat aldim,en son birtane doktor buldum #dr.karaca_başaran ondan fiyat sordum ,ama başda dedim ben Türk fiyatı istiyorum Alman değil ,oda bana kaş kaldırma 35.000 Tl ustgöz kapağı için 17.000 TL dediFiyatları bende merak ediyorum size şakak germe için ne dediler? Telefonda cidden uçuk fiyatlar veriyorlar gidince de zaten damgalı eşek gibi yurtdışından olduğumuz belli oluyor yine şişiyor fiyatlar
Yazdım ve okudum,bu ameliyatı bu doktora yapan kimse yok maalesefDoktorun ismini Arama kismina yazarsaniz hakkinda yazilan yorumlari görebilirsiniz
Ercan Karacaoğlu zekeriya kul iyi diyorlar bende onlara sorayım diye düsündüm bir de dünya göz de levent akçay varmış yakınlarda İstanbula gitmeyi planlıyorum da covid almış başını gitmiş durduk yere bir de corona kapmaktan korkuyorum2000 le 4000 arasi fiyat aldim,en son birtane doktor buldum #dr.karaca_başaran ondan fiyat sordum ,ama başda dedim ben Türk fiyatı istiyorum Alman değil ,oda bana kaş kaldırma 35.000 Tl ustgöz kapağı için 17.000 TL dedi
Ama dr #karacabaşaran nasil bir doktor bilmiyorum...
Tanidigima yapti goz kapi ve kas kaldirma yapti. Ama erkek oldugu icin kas ustu kesi uyguladi ben begendim cok dogal oldu. Dakat fiyatlar cidden nedir oyle2000 le 4000 arasi fiyat aldim,en son birtane doktor buldum #dr.karaca_başaran ondan fiyat sordum ,ama başda dedim ben Türk fiyatı istiyorum Alman değil ,oda bana kaş kaldırma 35.000 Tl ustgöz kapağı için 17.000 TL dedi
Ama dr #karacabaşaran nasil bir doktor bilmiyorum...
Bende şimdiye kadar en iyi onu buldum galiba,o birileri çok yüksek fiyat söylüyorlarTanidigima yapti goz kapi ve kas kaldirma yapti. Ama erkek oldugu icin kas ustu kesi uyguladi ben begendim cok dogal oldu. Dakat fiyatlar cidden nedir oyle
Corona def olup gitmiyor,düşmedi yakamızdan kahrolası... kaç gün önce Iranlı bir doktor Berlinde 1500 Euro bana fiyat verdi ,şok oldum ama yaptığı işleri daha önce görmedim( kaş kaldırma)Ercan Karacaoğlu zekeriya kul iyi diyorlar bende onlara sorayım diye düsündüm bir de dünya göz de levent akçay varmış yakınlarda İstanbula gitmeyi planlıyorum da covid almış başını gitmiş durduk yere bir de corona kapmaktan korkuyorum
Dr Karaca da fiyat bakımından uygun değil ya bakma baya fiyatlar bunlar. Bursa’da Mustafa Özyurtlu ve galiba bir de Zekeriya Kul makul veriyor. Şimdiye kadar sadece Karaca Başaran ve Mehmet Veli Karaltın ve Mustafa Özyurtlu sonuclarını görebildim. Özyurtlu arkadaşımın arkadaşına yaptı onun referansı bar diger ikisi benim kendi arkadaşlarımdı. Diğer doktorların hastalarından tanıdıgım yok. Ama başka tabiiki bir sürü iyi hoca da duydum. Secmesi cok zor karar vermek kaderini belirlemek resmenBende şimdiye kadar en iyi onu buldum galiba,o birileri çok yüksek fiyat söylüyorlar
Merhaba sızmı oldunuz kaş kaldırmaArkadaşlar bu şakak ve orta yüz germe de endoskopi için enchor bişey di ama adını tam hatırlamıyorum bazı dr lar kullanmaya başlamış sanırım başarıyı artırıyormus
Hayir olmadim canimMerhaba sızmı oldunuz kaş kaldırma
Merhaba arkadaşlar..
Uzun süredir araştırıyorum ama bir karar vermiyorum,kaş kaldırma ameliyatı yaptıracam, ama hangi doktora yaptırmaya kararsızımbu ameliyatı yaptıran ve doktorundan memnun kalan varmı???
Almanyada yaşıyorum hangi doktora whatsapp tan yazarsam Almanya numarasını görümce çok yüksek fiyatlar veriyorlar.. arkadaşlardan kim son zamanlarda yaptıysa fiyat konusunda beni bilgilendirebilirsiniz sevinirim..
Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var
#facelift #ciltferme #şakakgerme #kaşendoskopik #kaşkaldırma #operasyon #kaşlift yaptırmak istiyorum bulabildiğim birisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?