Kaş endoskopik, şakak germe

sanaymah

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2013
17
3
286
Ankara
Merhaba arkadaşlar..
Uzun süredir araştırıyorum ama bir karar vermiyorum,kaş kaldırma ameliyatı yaptıracam, ama hangi doktora yaptırmaya kararsızım bu ameliyatı yaptıran ve doktorundan memnun kalan varmı???
Almanyada yaşıyorum hangi doktora whatsapp tan yazarsam Almanya numarasını görümce çok yüksek fiyatlar veriyorlar.. arkadaşlardan kim son zamanlarda yaptıysa fiyat konusunda beni bilgilendirebilirsiniz sevinirim..
Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var
#facelift #ciltferme #şakakgerme #kaşendoskopik #kaşkaldırma #operasyon #kaşlift #zekeryakul #dr

Eklentiler

• 20211219_045003.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 8.499
Son düzenleme:
Eger Türkiyede bir tanidiginiz varsa doktorla o irtibata gecsin. Resimleri o atsin. Ben öyle yaptim ve gercekten cok daha uygun bir fiyat aldim. Bu arada benim Ameliyatlarim farkli. Bu yazinizi görünce cvp verme geregi duydum Simdiden hayirlisi olsun

Cevap yazdığınız için sağolun,iyi bir doktor bulursam zaten öyle yapacağım, ama hala bu işi iyi yapan doktor bulamadım,

Fiyatları bende merak ediyorum size şakak germe için ne dediler? Telefonda cidden uçuk fiyatlar veriyorlar gidince de zaten damgalı eşek gibi yurtdışından olduğumuz belli oluyor yine şişiyor fiyatlar

Fiyatları bende merak ediyorum size şakak germe için ne dediler? Telefonda cidden uçuk fiyatlar veriyorlar gidince de zaten damgalı eşek gibi yurtdışından olduğumuz belli oluyor yine şişiyor fiyatlar
2000 le 4000 arasi fiyat aldim,en son birtane doktor buldum #dr.karaca_başaran ondan fiyat sordum ,ama başda dedim ben Türk fiyatı istiyorum Alman değil ,oda bana kaş kaldırma 35.000 Tl ustgöz kapağı için 17.000 TL dedi
Ama dr #karacabaşaran nasil bir doktor bilmiyorum...

Ercan Karacaoğlu zekeriya kul iyi diyorlar bende onlara sorayım diye düsündüm bir de dünya göz de levent akçay varmış yakınlarda İstanbula gitmeyi planlıyorum da covid almış başını gitmiş durduk yere bir de corona kapmaktan korkuyorum

Tanidigima yapti goz kapi ve kas kaldirma yapti. Ama erkek oldugu icin kas ustu kesi uyguladi ben begendim cok dogal oldu. Dakat fiyatlar cidden nedir oyle

Corona def olup gitmiyor,düşmedi yakamızdan kahrolası... kaç gün önce Iranlı bir doktor Berlinde 1500 Euro bana fiyat verdi ,şok oldum ama yaptığı işleri daha önce görmedim( kaş kaldırma)
Göz Kapağı için de göz doktoru kabul ederse eyer sigorta ile sadece 150euro ,Köln da var tanıdığım bir doktor ama Berlinde yok malasef

Bende şimdiye kadar en iyi onu buldum galiba,o birileri çok yüksek fiyat söylüyorlar
Dr Karaca da fiyat bakımından uygun değil ya bakma baya fiyatlar bunlar. Bursa’da Mustafa Özyurtlu ve galiba bir de Zekeriya Kul makul veriyor. Şimdiye kadar sadece Karaca Başaran ve Mehmet Veli Karaltın ve Mustafa Özyurtlu sonuclarını görebildim. Özyurtlu arkadaşımın arkadaşına yaptı onun referansı bar diger ikisi benim kendi arkadaşlarımdı. Diğer doktorların hastalarından tanıdıgım yok. Ama başka tabiiki bir sürü iyi hoca da duydum. Secmesi cok zor karar vermek kaderini belirlemek resmen

Arkadaşlar bu şakak ve orta yüz germe de endoskopi için enchor bişey di ama adını tam hatırlamıyorum bazı dr lar kullanmaya başlamış sanırım başarıyı artırıyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…