- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
Şu karanfili yakıp ta sürüyoruz o işlemmi ?Uzun zamandır karanfılı denıyorum ilk baslarda ışe yar gıbıydı yada ben öyle sandım şuan daha cok dokulmeye basladılar dökulmeye care bulanlar var mı karanfılı hala kullanıyotum oda sıyaha boyayıp dokulen yerlerı kapattıgı ıcın.Bır de kaşınıyor ara ara kaslarım .Denedıgınız ne yontem varsa soyleyın lütfen.
Aynen o hıc bır etkısı yok kendımı kandırmısım.Bıoxını nerden alıcam?Şu karanfili yakıp ta sürüyoruz o işlemmi ?
Doğru anladım mı ?
Bioxinin kaş kirpik serumu içe yarar
Evet streste var ama troıd de var bu ıkısı kaslarımı bıtırıyor ılac kullandım dokulme durdu gıbı ama pek etkısı olmadı.Stresli bir dönemden mi geçiyorsun?
Sarımsagı denedım yaktı bır daha deneyeyım .Kasımın yarısı yok gıbı suan!!Igne batır kasına sık sık heryerıne mınık mınık sonra sarımsagı soy ortadan kes 10 15 dk masaj yap üstünede badem yağı sür
Hergum mu kas cıkartması ıcın mı kasıntı ıcın mı ?Terramycin krem var göz için onu kaşınıza sürebilirsiniz. Faydası oluyor.
Kaş çıkarması için her gün sürebilirsinizHergum mu kas cıkartması ıcın mı kasıntı ıcın mı ?
Kardesımınde dokulurdu küçük 10 yasında oda üzüntüden telefonu yok dıye Kaş kalmamıştı telefon alındı normale döndü sızde bıseylere üzülüyor stres yapuyorsanız salınSarımsagı denedım yaktı bır daha deneyeyım .Kasımın yarısı yok gıbı suan!!
Üniversiteye hazırlanırken benim de döküldü.Saclarda birşey yoktu ama kasim dökülüyordu.Sinav stresi geçince bitti tamamen.Troid ilaçlarını ihmal etme.Troid kirpik,kas dökülmesine yol aciyormus ben de yeni ogreniyorumEvet streste var ama troıd de var bu ıkısı kaslarımı bıtırıyor ılac kullandım dokulme durdu gıbı ama pek etkısı olmadı.
Kaşınıza iğne batırmayın, sarımsağı kürdanla iyice delik deşik edin sonra kaşınıza sürün etkisini gösterecektir.Hint yağını da araştırabilirsiniz çoğu insan memnunSarımsagı denedım yaktı bır daha deneyeyım .Kasımın yarısı yok gıbı suan!!
Evet öyleymiş halbu ki fazla yukseklık yoltu.İlacı ıcınce mıgdemde agrı ve gaz yaptı ayrıca ıshal bu sebeple troıd ılacını bıraktım.Üniversiteye hazırlanırken benim de döküldü.Saclarda birşey yoktu ama kasim dökülüyordu.Sinav stresi geçince bitti tamamen.Troid ilaçlarını ihmal etme.Troid kirpik,kas dökülmesine yol aciyormus ben de yeni ogreniyorum
Bu daha ıyıymıs cok tesekkur ederım ıgne zordu.Hıntyagını da denıyecegım ne soylersenız yeter kı kurtarayım.Kaşınıza iğne batırmayın, sarımsağı kürdanla iyice delik deşik etin sonra kaşınıza sürün etkisini gösterecektir.Hint yağını da araştırabilirsiniz çoğu insan memnun
Eczaneler de bulabilirsinAynen o hıc bır etkısı yok kendımı kandırmısım.Bıoxını nerden alıcam?
İğne batırmak saçmalık. Kuaförüm bana vazelin sürmeyi de önermişti ben faydasını görmüştüm bunu da söyleyeyim. Ne kadar stres yaparsanız o kadar dökülür stresten uzak durmaya çalışın kendi iyiliğiniz içinBu daha ıyıymıs cok tesekkur ederım ıgne zordu.Hıntyagını da denıyecegım ne soylersenız yeter kı kurtarayım.
Bunu hıc duymamıstım.Yılanyagı 10 numaradır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?