Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlaar size bir sorum var
Ay ben bir sarimsak kesip kaslarima surdum ama yaniyor normalmi? birde mesela simdi ben surdum ya kac dkk yada saat bekletip yikaya bilirim? Yardimci olurmusunuz lutfen :$
bende dün uyguladım bana kuaför hep kaşlarına sarımsak yağı sür diyorduda ben pek takmıyordum hint yağı sürmüştüm o cidden kalınlastırmıstı ama bırakınca sanki yine seyrekleşti...Sürekli kullanmak gerekiyor yani bırakınca bir işe yaramıyor bakalım sarımsak yağı alana kadar ben normal sarımsak süreceğim..
ve şuanda sürdüm benimde cayır cayır yanıyorrr
aktarlardan alabilirsin canım fiyatı 3 tl yada 5 tl :) kücük boy ama istersen büyük boy al uzun bir süre kullan ben küçük boy aldım 6 aydır bitiremedim :) rimele döküp kullandım bir kısmını
sarmısak kokmuyor mu arkadaşlar nasıl kullanıyorsunuz ben cesaret edemiyorum
kızlar ben jiletledim kaşlarımı ve biraz kıllar uzayınca da sarmısak sürdüm 4-5 gundur ve VAROLAN KILLAR BİLE DÖKÜLMÜŞ BUGUN FARKETTİN HATTA YIKAYIN CA KURUTURKEN BİLE DÜŞDÜ BİKAÇTANESİ:18::18:
NOLUR YARDIM EDİN . KAFAYI YİYCEM YA. OKUL AÇIKLICAK 2 HAFTA SONRA SİZCE ÇIKARMI BU DÖKÜLENLER.?*
bu arada tabi ki sürmeyeceğim sarımsak falan ama şimdi eskisinden de beter ya. benim gibi birşey kimsenin başına geldimi? nolur yardım edin kızlar çok kötüyüm .
Sarımsak yağı sürdüm 1 hafta olmadı ama etkisini gördüm gerçekten inanamadım
Sarımsağın kendisinide sürmüştüm ama bu kadar etki etmemişti
Demek ki bu yöntemler gerçekten kişiden kişiye değişiyor