Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar yağı kulak çubuğuyla sürüp bekletiomusunuz snra yıkamıomusunuz?etkisni ne kdr srede gösterir?
arkdaşlar 2 haftadır sarımsak yağı ve susam yağı karışımını sürüyorum.Pek bi değişme yok gibi.Ne yapmalıyım sizce fikirlerinize çok ihtiyacım var.
bende aynen senin gibi hazırladım akşamları kulak çöpüyle sürüyorum 4 gündür sürüyorum çıkmasını bekliyorum ama sanki çabuk uzamasını sağladı.demin kiydim sarmisaklari hakiki zeytinyagina koydum ve sürdüm öyle bi kavanoz yaptim
bekleyebilirde hergün kullanicam bakalim neler olucak.
ben de 2 gecedir sarımsak sürüyorum kaşlarıma ama yakıyor ilk sürdüğümde. bakalım ne olacak dilerim çıkar. gittiğim kuaförün marifetini düzeltmeye çalışıyorum şimdi de
bende aynen senin gibi hazırladım akşamları kulak çöpüyle sürüyorum 4 gündür sürüyorum çıkmasını bekliyorum ama sanki çabuk uzamasını sağladı.
evet benim kaşımıda yakıyor bu normal bir durummu acaba zararı olmasın sonra kullanan arkadaşlar yardım edermisinizbilmiyorumkismile
kızlar bende aynı sorunla karşı karşıyayım yaklaşık 1 haftadır bende sarımsak surmeyı denedım ama ben sarımsagı ezıp kaşlarıma suruyodum ve 5 10 dk bekletiyodum evet kaşları cok yakıyo sonra kuaförüm bekletebilirsen 15 20 dk beklet dedi bende beklettim sonra yıkadım herzamanki yanmasından başa farrklı bişey yoktu takii sabah kalkıp kaşlarımın kızarmış şişmiş ve su toplamış olduğunu görene kadar evet belki inanmıcaksınız ama aynen oyle ve şuan halaa sızlıyo kaşlarım ve göz kapalarımsenağlama acaba cok beklettiğim içinmi oldu böyle daha faydasını bile göremedim ama daha yapmakta istemiyorum sarımsak yağımı kullansam acaba bende