• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kaş boyama hakkında yardım

sevtap35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2010
80
0
36
İzmir
$SNC01323..jpg

kaşlarımı boyamak istiyorum çok koyu kalıyor siyah olduğu için,, fakat bunun için evde kullandığımız saç boyaları olmaz sanırım,kutuların üstlerinde tavsiye etmiyorlar..
Kuaförler peki bu işlem için ne kullanıyorlar???

ben sesu nun tüy saratıcı kremini kullanıyorum.benimde siyah çıkıyor normalde.kaşlarıma sürüp 30 saniye kadar bekletiyorum kırıyor rengini baya

fazla bekletirsen turuncu olur canım :) ben sadece 30 saniye bekletip pamukla siliyorum.eğer rengi yeterince açılmadıysa tekrar sürüp 20 saniye daha bekletiyorum.benim simsiyah kaşlarım açık kahve oluyor böylece :)

kuaförler direk saç için açıcıyı kaşlara uyguluyorlar canım ayrıca güneşte açılan kaşlar iğrenç parıldıyor söylemedi deme ben bu yüzden siyah rimelle falan boyuyorum kaş farıda fayda etmiyo çünkü :(

Eki Görüntüle 163526

kaşlarımı boyamak istiyorum çok koyu kalıyor siyah olduğu için,, fakat bunun için evde kullandığımız saç boyaları olmaz sanırım,kutuların üstlerinde tavsiye etmiyorlar..
Kuaförler peki bu işlem için ne kullanıyorlar???

hazır kaş ve kirpik boyama kitleri var...onlardan edinebilirsin....hem kalıcılar hemde açıcı gibi zarar verici değiller.....swiss o par...mesela...(2 aya yakın gidiyor...)

hazır kaş ve kirpik boyama kitleri var...onlardan edinebilirsin....hem kalıcılar hemde açıcı gibi zarar verici değiller.....swiss o par...mesela...(2 aya yakın gidiyor...)

teşekkürler canım önerin için,,bu arada parfümeride satılıyor sanırım değil mi?? sen nereden aldın peki:)

fazla bekletirsen turuncu olur canım :) ben sadece 30 saniye bekletip pamukla siliyorum.eğer rengi yeterince açılmadıysa tekrar sürüp 20 saniye daha bekletiyorum.benim simsiyah kaşlarım açık kahve oluyor böylece :)

teşekürler yardımlarınız için kızlar:))

Back