Kas Altı, Yuvarlak Protez taktıran bayanlaarr! silikonlarınız top gbi duruyor mu??

bakın arkadaşlarr!!..... ewet fazla ayrıntılı anlatmadım ki KESİNLİKLE DOKTORU KARALAMAK İSTEMEDĞİM GİBİ BİR ŞEY ANLAŞILMASIN DİYE ! we de ben hasan beyi hiiçte karalamadım yorumumda. ben direk hasan beyden wazgeçtim die yorum yazsaydım . yine sizler ne oldu da wazgeçtin kötü olan neydi die sorcaktınz? ben yne bu olanları anlatacaktım.

benim bu 2. randewumdu çoğunuzda biliyorsunz. ilk randewumda hasan beye ısındığmı sewdğimi söyledğimi de biliyorsnz ki böyle olmasaydı 2.kez görüşmek istemezdim !

çok fazla uzatmadan kısaca anlatıcam kim ne düşünürse düşünsün umrumda değil... bu forumda herkes doktorlarından iyi muamele gördğünü anlatmak zorunda değil olumsuzlukları da hayal kırklıklarınıda anlatmalı bence...

ben dha ilk odasına girer girmez ' merhaba hasan bey yine ben geldim ' dierek gülümseyerek girdim odasına. ama onun yüznde aynı tebessümü görmedim, beni gördğüne sewnmemiş hawası wardı yüzünde... ki takılmadım buna gayet güzel oturduk arkadaşımla. ( ayrıca erken gittğim için diğer hastalarını güle oynaya uğurladğnı gördüm.başka bir şeye sinrlendğini düşünmüorum)

biliorsunuz ki 3 doktor ile görüştüm ama bir çok doktorunda sitesindeki yazılarını okudum notlar aldım. görüştüğm doktorlarada sorular yönelttim. ama aklıma takılan biri soru oldu araştrmalarımda we onu da hasan beye sorayım dedim . önce o soruyu sordum, bunu da bir doktor yorumnda duymuştum. 'bazı silikonlar sıkıldığnda weya parmakla bastırıldğnda gerçek meme gbi hemen eski haline dönemz, bir kaç saniye snra eski haline döner 'die. bnde dedim ki hasan bey böyle bir şey war mı yok mu? birden bana parlamaya başladı. bu ne saçma bir soru, böyle soru mu olur? kimlerden duyuyorsnzda bana getiriorsnz böyle soruları? siz ameliyat yöntemlerini araştrcağnıza saçma sapan ayrıntılara giriyrosunz? ben sana uygun olan yöntemi söyledim sen bunu nie araştrmıorsn. vs. vs... uzatmayayım ( doktor karalaması dememeniz için!) ben böyle dondum kaldım ya... ben defalarca sakin bir şekilde söyledğimi duymamaya çalışıp hala kendisi üste çıkmaya çalışnca artık ben bağırarak tekrar şunları söylemek zorunda kaldım. bağırmasam dinlemeyecek beni çnkü!

'ben böyle bir şey araştrmadım,bir doktordan duyduğm bir şeyi geldim size soruyorum war mı böyle bir şey die? ben bana uygun olan yöntemleri tabiki araştrdım , onun için burdayım onun için sizi seçtim de geldim. dedim hasan bey her hastaya bir yöntem uygulamıyor, hastanın göğsü neye uygunsa ona göre amelyat yapıyor, tek bir yerden kesi yapmıyor kim neresinden olmak istiorsa orayı kesip silikonu yerleştirior, ben bu yöntemlerinizi sewdm de geldim'vs..dediim. ben hasan beye duyduğm bu şeyn gerçek mi oldğnu soruyorum . o benim böyle şeyleri araştrdığmı söylerek bana kızıyor !! defalarca ben böyle şey araştrmadım duydum bir doktordan onun için soruyorum. normal bir insandan duymadım bunu söyleyen de bir doktordu yaniii.. kafama takıldı sordum ne wara bunda saçma denilip de kızılacak şey... ki kızmaya sinrlenmeye ne hakkı waryaaa sizlere ssoruyoruuummmm!!!

snra burda konuştuğm ibiş arkadaşın we bir kaç kişinin bana tawsie ettği , silikon ne marka olursa olsn kohesiv jel olsun diolardı. bazı doktorlarnda tawsie ettğini sitelerinden okudum yne. we ibis arkadaş kohesivn özellğini ona sorduğumda, kendi doktorunun ona söyledğini bana söyledi demişki doktoru: ' kohesiv jel yuwarlak protezlerde üstten tutulduğnda altta birikiyor damla görntüsü werior çok dğal göğse sahip oluorsn'dierek ona bunu takmış. bnde dedim hasan beye, aynı bu yazdığmı, sizde kohesiv jel kullanıor musnz bu şekilde mi oluor gerçekten die? yne bana sinrlenerek, ( ben kendisine bağırmadan önce sordum bu 2.soruyu bu arada) kim söyledi yne bunu nie böyle şeyleri araştrırorsn bilmem nee.... amaaann uzatmıcam iştee yaaaa.. bi doktor böyle cewaplar werir mii yaaa??? ben kendisine doktorların dedği şeyleri soruyorum o onların söyledklerine sinrlenior sanki ben uydurmuşm böyle şeyleri bana kızıyor yaaa.....

sizlere söylüorum. bu akadar detaylı ayzmıcaktım ama siz beni zorladınz.... bu yazdıklarım tabiki hasan beyi karalamak değil, bir çok arkadaş, özellikle arzum , bu doktoru sewerken memnun kalmışken ben nie karalama derdine düşeyim, yaşadığmı yazıorum, hayal kırıklığımı paylaşıyorum, çook umutluydum hasan beyden, ona ameliyat olmaya karar almıştım. Ama herkeste bir doktordan memnun kalcak die bir şey yok! bunu hepinz biliorsunz.. siznle süpeer konuşan bir doktor başka bir hastayla kırıcı konuşablior ben bunu yaşadım.... inşallahta kimse yaşamaz. we bu yazdıklrımdan snra hasan bey kırıcı biri dierek ona gitmemezlik yapılmaz! git kardeşim sana kırıcı mı değil mi ölç! bakalım senin sorularına nsl cvplar wercek!

sizden ricam bu konuyu kapatalım we uzatmayalım, birbirimize karşı kırıcı da olmayalım. kimse kimsenin hayatı, ameliyatı hakkındaki kararlarına müdahale etmesin!!!

burda birbirimze yardımcı olmaya çalışalım köstek olmaya değil....

'bazı silikonlar sıkıldığnda weya parmakla bastırıldğnda gerçek meme gbi hemen eski haline dönemz, bir kaç saniye snra eski haline döner .... -Bunu hiç duymamıştım..hangi doktor sitesinde okudun bunu merak ettim,yazarsan sevinirim.....

ben defalarca sakin bir şekilde söyledğimi duymamaya çalışıp hala kendisi üste çıkmaya çalışnca artık ben bağırarak tekrar şunları söylemek zorunda kaldım. bağırmasam dinlemeyecek beni çnkü!

-Hiçbir doktor hastasına bagıramaz,bunu yapmasına hakkı yoktur,senin yerinde olsaydım bu hareketten sonra anında odayı terk ederdim,bir saniye bile durmazdım,neden hala odasında durmakta ısrsr ediyorsun anlamış degilim.

ben dha ilk odasına girer girmez ' merhaba hasan bey yine ben geldim ' dierek gülümseyerek girdim odasına. ama onun yüznde aynı tebessümü görmedim, beni gördğüne sewnmemiş hawası wardı yüzünde...
-Sanırım ilk görüşmeye gittiginde negatif bir elektrik vermiş olacaksınki seni gördügüne sevinmemiş

snra burda konuştuğm ibiş arkadaşın we bir kaç kişinin bana tawsie ettği , silikon ne marka olursa olsn kohesiv jel olsun diolardı. bazı doktorlarnda tawsie ettğini sitelerinden okudum yne. we ibis arkadaş kohesivn özellğini ona sorduğumda, kendi doktorunun ona söyledğini bana söyledi demişki doktoru: ' kohesiv jel yuwarlak protezlerde üstten tutulduğnda altta birikiyor damla görntüsü werior çok dğal göğse sahip oluorsn'dierek ona bunu takmış. bnde dedim hasan beye, aynı bu yazdığmı, sizde kohesiv jel kullanıor musnz bu şekilde mi oluor gerçekten die? yne bana sinrlenerek, ( ben kendisine bağırmadan önce sordum bu 2.soruyu bu arada) kim söyledi yne bunu nie böyle şeyleri araştrırorsn bilmem nee.... amaaann uzatmıcam iştee yaaaa.. bi doktor böyle cewaplar werir mii yaaa??? ben kendisine doktorların dedği şeyleri soruyorum o onların söyledklerine sinrlenior sanki ben uydurmuşm böyle şeyleri bana kızıyor yaaa.....

-hasan bey koheziv jel protez kullanıyor,sana ilk bagırmasından sonra hala oturuyorsun odasında,tuhaf...Kim söyledi bunlarııı..niye böyle şeyleri araştırıyorsun da demez..Araştırıp soracaksın tabi,sizin ilk karşılaşmanız nasıl geçmişse iyi bir iz kalmamış demekki.

sizlere söylüorum. bu akadar detaylı ayzmıcaktım ama siz beni zorladınz.... bu yazdıklarım tabiki hasan beyi karalamak değil, bir çok arkadaş, özellikle arzum , bu doktoru sewerken memnun kalmışken ben nie karalama derdine düşeyim, yaşadığmı yazıorum, hayal kırıklığımı paylaşıyorum, çook umutluydum hasan beyden, ona ameliyat olmaya karar almıştım. Ama herkeste bir doktordan memnun kalcak die bir şey yok! bunu hepinz biliorsunz.. siznle süpeer konuşan bir doktor başka bir hastayla kırıcı konuşablior ben bunu yaşadım.... inşallahta kimse yaşamaz. we bu yazdıklrımdan snra hasan bey kırıcı biri dierek ona gitmemezlik yapılmaz! git kardeşim sana kırıcı mı değil mi ölç! bakalım senin sorularına nsl cvplar wercek!

sizden ricam bu konuyu kapatalım we uzatmayalım, birbirimize karşı kırıcı da olmayalım. kimse kimsenin hayatı, ameliyatı hakkındaki kararlarına müdahale etmesin!!!

burda birbirimze yardımcı olmaya çalışalım köstek olmaya değil....[/QUOTE]

-Siz beni zorladınızda ne demek,keşke başta yazsaydın bunları arkadaşım,niye yazmadın,bilgilendirirdin bizi,Herkez bir doktordan menmun kalacak diye bir kaide yok tabi,zorla güzellik olmaz.Tabi konuyu kapatalım,ama muayenehanesine gittigimde Özellikle Hasan beye size neden bu tavrı takındıgını soracagım,hatta internette forumdaki yazılarınızı gösterecegim Sweet cigim,merak etme..SEnin ameliyat olmanı kimse engelleyemez,ben sadece bu pisikolojiyle ameliyat olursan sonuçtan menmun kalmazsın diye şu anda ameliyat olmanı tavsiye etmedim.Yardımcı olmak için buradayız,ASLA KÖSTEK OLMAYA ÇALIŞMADIM..Beni tanıyan iyi tanıyor.

canım yazımı tekrar okursan seni yerden yere vuracak bir yorum yapmadıgımı anlarsın,ben göremedim..Varsa kopyala yapıştır göster bana arkadaşım.

hem bana yardımcı olmaya çalıştığnı söylüyorsn hem de yazdıklarımı irdeleyerek benim haksız olduğum anlamını çıkarmaya çalışıyor, beni yerden yere wurmaya çalışıyorsun.... yazıkk gerçekten seninle geçirdğim wakitlere....

özelden de değim gbi, beklenmedik bu durum karşısnda şok oldum we yemin ederim kalkıp gitmeyi dşündümm... ama kalkamadım da ne yalan söyleyeyim... dedim ki lafımı dinlesin , ben doğru bir şekilde derdimi sorumu anlatayım ondan snra çekip gideyim.... ki benm sinirlenmemden snra kendisine geldi we espriler yaparak cwplar wermeye başladı beni sakinleştrdi... sonunda güldük müldük we ben yne ameliyat tarihini almak istedim o bana, birkaç doktorlada görüş snra bnde karar kıl dedi... ama arkadşmla çıktıktan snra düşündüm dedim beni bu şekilde üzen bir doktora ben ameliyat olamam! dedğin gbi o odada 1 dk bile durmamam gerekirken hala bu doktora ameliyat olmayı aslaa düşünemem! dedim we wazgeçtim....

ben saygı çerçewesinde her şey olup bitsin istemiştim ama olmadı malesef.. dedğim gbi ben burda hasan beyden elektrik alamadm bu olayları yaşadım die herkes yaşayacak değil... herkes görüşmek istedği doktorla görüşür kararını werir. ki ben eğer burda karalama yapıyor, yalan ,saçma sapan konuşuyor olsaydım , site yöneticisi zaten benim yazılarımı kapatırdı!!!

okut bakalım hasan beye, bakalım ne diyecek... ben ağlayıp sinrlendikten snra neden ağlıyorsun dediğinde ' bana kızıyorsunz bağırıyorsnz , ben araştrmadım diyorum doktordan duyduğmu söylüyorum' dediğimde, ' sesini yumuşatıp espriler yapıp ben sana kızmadım ki ' diyorsa bana, bakalım sana ne diyecek çook merak ediyorum:)

bir doktor, her insanın bedenine uygun yöntem yapıyorsa, yine o doktor her hastasının ruhuna da hitap etmeli, ruh haline göre yaklaşmalı , psikolojiden iyi anlamalı... sadece hekim değil aynı zamanda psikolog gbi de dawranmalı... ( bunları hasan bey için değil, bütün doktorlar için söylüyorum!)

ben doğru doktoru bulana kadar yoluma dewam edicem... Rabbim herkesin yardımcısı olsun benimde yardımcım olsun... yeni doktor arayışndayım bu konuyla uğraşmak istemiyorum, waktim kısıtlı... kim neye inanmak istiyorsa inansın... Benim şahidim ALLAH!

Yazık,senin sinirlerin mahvolmuş,ben seni yerden yere vuracak ne mesajı yazdımki benimle böyle konuşuyorsun.Asıl sana ayırdıgım zamana yazık.Çocuk gibi davranışlar sergiliyorsun burada.Ne yaparsan yap,özrümü geri alıyorum.Sen bunu bile haketmiyorsun.

-Siz beni zorladınızda ne demek,keşke başta yazsaydın bunları arkadaşım,niye yazmadın,bilgilendirirdin bizi,Herkez bir doktordan menmun kalacak diye bir kaide yok tabi,zorla güzellik olmaz.Tabi konuyu kapatalım,ama muayenehanesine gittigimde Özellikle Hasan beye size neden bu tavrı takındıgını soracagım,hatta internette forumdaki yazılarınızı gösterecegim Sweet cigim,merak etme..SEnin ameliyat olmanı kimse engelleyemez,ben sadece bu pisikolojiyle ameliyat olursan sonuçtan menmun kalmazsın diye şu anda ameliyat olmanı tavsiye etmedim.Yardımcı olmak için buradayız,ASLA KÖSTEK OLMAYA ÇALIŞMADIM..Beni tanıyan iyi tanıyor.[/QUOTE]

halaa kendini sawunuyorsun yaaaaa..... bu yorumunda , yazdığım herşeyi maddeleyerek, irdeleyerek, kendi yorumunu yapıp bide gülerek cvp wermen ne demek oluyor acabaa...!! yerden yere wurmaya çalışmak değilde denir....!!!!!

bu sitede sana reklamcı dierek senin üstüne yürüyenlere, ben 'hayır arzum reklamcı olamaz! 'we de sebeplerimi sıralayarak heryerde seni sawunmuş olan ben!, şmdi snden 'doktor karalaması' reklamını yapıor ithafına maruz kalıyorum , we buna sinrlenmem sana koyuyor.... neden???

hayırr hayııırr soru sormuyorummm... çnkü yeterr çoooookk sıkıldım bu konuuuu KAPANSIIINNN!!! birdaha yazmıcam!!

gerçekten hayretler içerisinde yazılanları okuyorum..nasıl bir destek olmaktır bu böyle yeni ameliyat olmak isteyenlere..

Swet brwe ne karar alırsın bilemiyorum hakkında hayılısı olsun Lakin Yinelemek isterimki Doktorlar öneriler bölümünü oku dikkat et arkadaşım güven me öyle hemen hatalı davranışlar yanlış işlemler yapanlar var ve bunlar duyuldumu kara leke olarak geçer siciline doktorun aman diyim zaten titiz sin iyi araştır kolay gelsin.. Çok şükür benim doktorumun geçmişinde bu tarzda bir durum hiç ama hiç olmamış çünkü olsaydı Kocam bu işlerin içinde Beni o doktorun Ellerine TESLİM etmezdi Gurur duyuyorum..

Son düzenleme:

çook saol canım beniiimm arayışlardayııımm, dedğin gbi doktorlar öneriler kısmını kurcalıyorumm . bakalım kimleri bulucam bu sefer inşallah doğru doktoru bulurum artııkk

Bulursun bulursun hayatım telaş yapma Dilerim benim Doktorum gibi bir Prof. dr. Binlerce Muhteşem işlere imza atmış tatlımı tatlı bir insana denk gelirsin ben gurur Duyuyorum Zaten Estetik olayında Prof olan Türkiyede çok azdır sayısı bellidir bu da bir Ön bilgi olsun her dalda Prof Vardır Lakin Estetik te prof olan sayılıdır Türkiye Çapında Bol Şans Bebeğim ..

çook şanslısın canımmm ne güzeeelll inşallah bnde doktorumn ardından böyle güzel sözler sarf ederim dedğin gbi prof olması ayrıca mükemmel olurr.. bunu da dikkate alıcam

ben cerrahın yanı her ne konuda olursa olsun bı konudakı uzmanın ısıne cok karısma taraftarı degılım..dusunsenıze sızın cok bıldıgınız alanında uzman oldugunuz bır ısı bır baskasının tekrar sıze anlatması kımsenın hosuna gıtmeyen bır durum..sahsen ben sevmem..bu ınsanlarda senelerce bunun egıtımını alıyo tabıkı aklınızda soru ısaretlerı olacak bunları soracaksınız ama bunu karsınızdakıne ben cok bılgılııyım sen bu konuda ne dusunuyosun seklınde yapmayacaksın..
ben gıttıgımde gorusmeye doktorum daha ben soru sormadan gereklı acıklamaları yaptı..ben ısıne cok karısmadım sadece buyuk ve yuvarlak ıstedıgımı soyledım..
sız cok kafanızı karıstırıyosunuz herseyle..sormanız gerekenler yuvarlak/damla, yontem ve kesı yerı..sızı bunlar ılgılendırıyo..
bıde sızlere uygun olan yontemlerı onlar bılıyo..ben bır yontemde uzmanlasmıs bır cerrah yerıne butun yontemlerı hastaya gore tercıh eden bır cerrahı tercıh ederım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…