-
- Konu Sahibi Sweet_Brave
08 nisan da ameliyat oldum kasaltı 300 cc high profil yuvarlak protez takıldı gerçi henüz korseyi çıkaramadım o yüzden tam nasıl göründüğünü bilemiyorum ama üstten gördüğüm kadarıyla top gibi durmuyor yaklaşık 4-5 gün sonra daha net belli olur sanırım
geçmiş olsun joynjoy.güle güle kullan inşallah.gelişmeleri yazarsan sevinirim.
joynjoy geçmiş olsun tatlım!!!sağlıkla kullan işh.!
leylacım sen izmirde miydin?hangi doktoru düşünüyosun?
08 nisan da ameliyat oldum kasaltı 300 cc high profil yuvarlak protez takıldı gerçi henüz korseyi çıkaramadım o yüzden tam nasıl göründüğünü bilemiyorum ama üstten gördüğüm kadarıyla top gibi durmuyor yaklaşık 4-5 gün sonra daha net belli olur sanırım
yok canım izmirde değilim.
2-3 gün öncesine kadar Barış Beyi kesinleştirmiştim gözümde ama şimdi Naci Bey ve Zekeriya Beyle görüşmeyi planlıyorum yakın zamanda.kısmet bakalım
korse nekine
bu arada geçmiş olsun
yok canım izmirde değilim.
2-3 gün öncesine kadar Barış Beyi kesinleştirmiştim gözümde ama şimdi Naci Bey ve Zekeriya Beyle görüşmeyi planlıyorum yakın zamanda.kısmet bakalım
ben de barıs beyle gorusmek ıstemıstım cok ama 13 mayısa kadar dolu dedı telefonu acan bayan. bende yarın zekerıya kul ıle gorusmeye gıdıcem sonrakı gon hasan fındık sonrakı hafta da fatıh dagdelenle gorusmeye gıdıcem ucu arasında bı secım yapıcam artık. aslında kafama en cok yatan bursada mesut ozcanç hem profesor olması hem yıllarını bu ıse adamıs olması hem bursadakı tum cerrahların hocası olması benı etkıledı acıkcası. esım de ben senı goturur getırırım dedı ama sonra vazgectım cunku amelıyattan sonrakı gun ıstanbula doncem e bu sefer de sargıları kım alcak.yada bı komplıkasyon olursa kıme gıdıcem dıye dusundum ve uzulerek vazgectım
hayırlısı olsun kıslar gorusmelrımın nasıl gectıgını yazarım sıze de bılgı olur
canıımm msj attım sana cwbını bekliyorumayrıca gelişmeleri yazarız sen de bende. snde perşembe gnü hasan beye gidiorsun demek , benm saat 5 te randewum senin saat kaçta canım? belki karşılaşırız yaa görüşmş oluruzz
tatlım benım randevum cuma gunu saat 5te yarın zekerıya kul ıle gorusucem
sağlıkla kullan bebeğimm aramıza hoşgeldin cicişlerinle bizden sin artık
geçmiş olsun joynjoy.güle güle kullan inşallah.gelişmeleri yazarsan sevinirim.
Kızlaaaar ben büyük ihtimal kas altı yuwarlak protez taktırıcam... ama top gibi durmasından çoook korkuyorum. zayıf bir bayanım ve göğsüm hiiç yook, göğüs kafesimde darr
Kas altı ve yuvarlak protez takan bayanlardan yardım bekliyoruuuummm:84::84:
memnun musunuz? şikayetçi misiniz? :18::18:
zayıf ünlülerin resimlerine bakıyorum, zayıf olanların hepsii toop gbi yaaaaÖrneğin; victoria beckham....
korse nekine
bu arada geçmiş olsun