Kas Altı, Yuvarlak Protez taktıran bayanlaarr! silikonlarınız top gbi duruyor mu??

08 nisan da ameliyat oldum kasaltı 300 cc high profil yuvarlak protez takıldı gerçi henüz korseyi çıkaramadım o yüzden tam nasıl göründüğünü bilemiyorum ama üstten gördüğüm kadarıyla top gibi durmuyor yaklaşık 4-5 gün sonra daha net belli olur sanırım

geçmiş olsun joynjoy.güle güle kullan inşallah.gelişmeleri yazarsan sevinirim.

joynjoy geçmiş olsun tatlım!!!sağlıkla kullan işh.!

leylacım sen izmirde miydin?hangi doktoru düşünüyosun?

yok canım izmirde değilim.

2-3 gün öncesine kadar Barış Beyi kesinleştirmiştim gözümde ama şimdi Naci Bey ve Zekeriya Beyle görüşmeyi planlıyorum yakın zamanda.kısmet bakalım

Kas altına takılan yuvarlak protezler top gibi bir görüntü oluşturmaz.Çünkü kas üstten proteze baskı yapar,damla şeklini verir.Benim kas zarı altına takıldı yuvarlak protez,yinede top gibi durmuyor.Gögüs dokusu hiç olmayıpta kas üstüne yuvarlak protez takılırsa top gibi bir görüntü oluşur kızlar..nokta.

sağlıkla kullan bebeğimm aramıza hoşgeldin cicişlerinle bizden sin artık

caanııııııımmmm geçmiiiş olsuuuuunnn sağlıklaa kullan cicişlerini inşallahhhhh

hangi doktora ameliyat oldun canımm ? hangi marka silikon takıldı? gelişmeleri yazmanı bekliyoruuzz

bir de en azından 1 2 tane foto koyarsan çoook sewiniriizz canıım beniimm

korse nekine
bu arada geçmiş olsun

yok canım izmirde değilim.

2-3 gün öncesine kadar Barış Beyi kesinleştirmiştim gözümde ama şimdi Naci Bey ve Zekeriya Beyle görüşmeyi planlıyorum yakın zamanda.kısmet bakalım

ben de barıs beyle gorusmek ıstemıstım cok ama 13 mayısa kadar dolu dedı telefonu acan bayan. bende yarın zekerıya kul ıle gorusmeye gıdıcem sonrakı gon hasan fındık sonrakı hafta da fatıh dagdelenle gorusmeye gıdıcem ucu arasında bı secım yapıcam artık. aslında kafama en cok yatan bursada mesut ozcanç hem profesor olması hem yıllarını bu ıse adamıs olması hem bursadakı tum cerrahların hocası olması benı etkıledı acıkcası. esım de ben senı goturur getırırım dedı ama sonra vazgectım cunku amelıyattan sonrakı gun ıstanbula doncem e bu sefer de sargıları kım alcak.yada bı komplıkasyon olursa kıme gıdıcem dıye dusundum ve uzulerek vazgectım

hayırlısı olsun kıslar gorusmelrımın nasıl gectıgını yazarım sıze de bılgı olur

canıımm msj attım sana cwbını bekliyorum ayrıca gelişmeleri yazarız sen de bende. snde perşembe gnü hasan beye gidiorsun demek , benm saat 5 te randewum senin saat kaçta canım? belki karşılaşırız yaa görüşmş oluruzz

tatlım benım randevum cuma gunu saat 5te yarın zekerıya kul ıle gorusucem

mesajını aldım kuzu ama ozel mesaj yollayamıyorum malesef 100 mesaj olmadanç zekerıya bey 5500 cıvarı dıye bılıyorum ama emın deılım yarın ogrenıcem

canııım senin boy kilon nsl? zayıf mısn? hiiç göğsün war mı? sanada kas altı yuwarlak önermşler sanırım di mi?

geçmiş olsun joynjoy.güle güle kullan inşallah.gelişmeleri yazarsan sevinirim.

çok teşekkür ederim canım. şekil daha net belli olmaya başladı. sanki biraz daha aşağı indiler ve daha iyi oldu ağrım da azaldı. aynı zamanda gözaltı torbalarımı da aldırdığım için hem yüzümde hem göğsümde ödem oluşmuştu. Ama sonuçta her ikisinde de iyi sonuç çıkacağına çok inanıyorum. Çünkü doktorum benim ne istediğimi gerçekten çok iyi anladı. dikişlerim alındıktan sonra en son halini anlatırım.

benim de göğüs kafesim dar ve çok zayıfım boyum 172 kilom 50 göğüs ölçüm 75 a idi. göğüslerimin üst dokusu yok denecek kadar azdı ve kaburga kemiklerim sayılıyordu resmen. daha önce görüştüğüm doktor damla protez önerdi zaten ne istediğimi de çok iyi anlamamıştı kafasındaki modeli bana kabul ettirmeye çalıştı sonuç olarak güven oluşturmadı bende. ama şimdiki doktorumla görüştüm ve 3 gün içinde ameliyat oldum tam olarak ne istediğimi anladı.. yuvarlak protezi de o önerdi. şu anda son görüntüden gayet memnunum ( çok yeni olduğundan gün geçtikçe yerine oturuyor) çok doğru bir seçim yapmışım. İnşallah seninkiler de içine siner canım.

korse nekine
bu arada geçmiş olsun

Teşekkür ederim..sütyene benziyor ama daha büyük. sımsıkı sarıyor bildiğimiz işkence aleti :) önden kopçalı. operasyon sonrasında ödem oluyor ya onun daha çabuk atılmasını sağlıyormuş ve göğsü şekillendiriyor. hiç açmıyorum ben sadece doktora muayene olmaya gittiğimde pansuman için orada açılıyor ve tekrar kapatılıyor. ilk günler çok bunaltıyordu çünkü çok sıkıyor ama ödem hafifledikçe normale dönmeye başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…