-
- Konu Sahibi Sweet_Brave
Lastik gibi sıkı sıkı saran bandaj.Yani bildigimiz korse gibi degil.
caanııııııımmmm geçmiiiş olsuuuuunnnsağlıklaa kullan cicişlerini inşallahhhhh
hangi doktora ameliyat oldun canımm ? hangi marka silikon takıldı? gelişmeleri yazmanı bekliyoruuzz
bir de en azından 1 2 tane foto koyarsan çoook sewiniriizz canıım beniimm
dikişler alındıktan sonra fotoğraf koyarım tabii ki :) Elif Eren Aydın a ameliyat oldum. aslında önyargılarım vardı erkek doktorların daha başarılı olduğu yönünde ama iyi ki elif hanım la görüştüm ve iyi ki ona yaptırdım ameliyatımı diye düşünüyorum şu anda. En başta benim ne istediğimi nasıl bir görüntü istediğimi ve neden şikayetçi olduğumu hemen anladı ve buna göre yönlendirdi beni. birde benim ameliyat olduğum yer sadece estetik cerrahi konusunda çalışan bir hastane. o açıdan da çok rahat ettim. herkes bu konuda uzmanlaşmış hemşiresinden hastabakıcısına kadar... bana takılan silikonun markası MENTOR. 300 cc kimlik kartı gibi bir kart verdiler elime yazanı aynen yazıyorum Siltex round high profile gel breast implant cohesive.
tmm canııım tekrarr geçmiiş olsuuuunnmemnun kalman çoook güzeel doktor elifi bu sitede hiiç duymamıştım, sen nerden bu doktoru öğrendin we gitmeye karar werdin canımm?
cok cok gecmıs olsun canım.sadece estetık uzerıne calısan bır hastane oldugunu bılmıyordum bıle.cok guzelmıs gercekten de.ıcınde sadece mutlu ınsanların oldugu bır hastane :)
gule gule kullan
Teşekkür ederim canım ....evet herkes acı içinde ama herkes mutlu çok güzel, tatlı bir sabırsızlık var ben bir gece kaldım koridorda dolaşırken diğer hastalarla karşılaşıyorsun herkes birbirine aynı şeyleri soruyor herkes sonuç için sabırsız:)
joynjoy Ne güzel sadece estetik olan bir hastanede olmuşsun Keyifli bir ortam ve başka rahatsızlıkları olan yok neyin ne olduğu belli hastalar değil estetik kaygısı olanlar orada Tekrar geçmişler olsun Sağlık ve Huzurla kullan Cicişlerini
Birgün metrobüs le geçerken Altunizade durağının yanında etrafa bakarken önce hastaneyi gördüm
( Beverly Hills Estetik ve Plastik Cerrahi) E-5 in yanında görünüyor.Ama aklımda gitmek yoktu tabii.Sadece dikkatimi çekti sadece estetik ve plastik cerrahi üzerine bir hastane olması. Aslında daha önce başka arkadaşlarımın gittiği doktorlarla görüşmüştüm referanslı bir doktora gitmenin daha mantıklı olduğunu düşünüyordum. Ama inanırmısın hiçbiri bana işte budur diyeceğim güveni vermedi. İnternette araştırma yaparken burası aklıma geldi sayfalarına baktım çok güzel bir yer telefon açtım elif hanım müsaitti görüştüm randevu aldım ama önyargılarım vardı giderken ama birebir görüştüğümde beni çok iyi anladığını hissettim mesela bana daha ben açıklama yapmadan göğüslerimin üst kısımlarının dolgun olmadığını bunu doldurmak için yuvarlak protez kullanacağını söyledi. Ki bugüne kadar görüştüğüm tüm doktorlar bana damla protez önermişti. Belki de bu konuda bir kadının şikayetini en iyi bir kadın anlıyor, bilemiyorum...Artı bana şunu sordu bu soru gerçekten duymak istediğim soruydu sadece dolgun bir göğüs mü istiyorsun yoksa şu ölçünden büyük bir göğüs mü istiyorsun diye sordu. şimdiye kadar görüştüklerimin hepsi bana en fazla 250 hadi çok zorlarsak 270 cc yaparız fazlası olmaz diyordu. Ama elif hanım bana direk madem büyük istiyorsun 300 cc takarız fazlasını da denerim dedi.sonuçta operasyon esnasında 325 denemiş ama görüntü hoş olmadı dedi. Artı ben aynı anda gözaltı torbalarımı da aldırdım aslında fazla yoktu ama beni rahatsız ediyordu ve sürekli kozmetik ürünler kullanıp sonuç alamıyordum bir de takıntı haline getirmiştim. Bu konuda da çok güzel yönlendirdi. Kaş kaldırmayı da sordum ama her iki ameliyatı (gözaltı torbası alınması ve kaş kaldırma) aynı anda yapınca sonuçları algılamada sorun olabileceğini memnuniyetsizlik yaşanabileceğini bu yüzden onu şu anda önermediğini belitti. Sonıuç olarak farkettim ki ne istediğimi gerçekten anlıyor ve yardımcı olmaya çalışıyor öncelikle benim beklentilerimi dikkate alarak yönlendirme yapıyor. Offf çok uzun yazmışımyani bu görüşmeler sonucunda tamam dedim aradığım doktoru buldum. Ve Allah a çok şükür ki hiç pişman değilim. Umarım herkes ameliyatının sonrasında böyle hisseder çünkü hem bu acıyı yaşayıp bir de pişmanlık duymak korkunç birşey olsa gerek :44:
Kızlar Beverly Hılls Plastik Cerrahi Hastanesi Doktor Hasan Fındık ın kendi hastanesi zaten.Ben forumda bas bas bagırıyorum kimse anlamamış galiba.Evet hastanede görev yapan doktorlardan birisidir Elif Aydın,ayrıca Deniz beyde var hastanenin doktorlarından,hepsi ameliyat oldugunuzda ameliyathanede bulunuyor zaten.Yani Hasan bey,Elif hanim,Deniz bey hepsi ameliyatınızda yanınızdalar.Sırf estetik üzerine olan bir hastane oldugu için kolidorlarda dolaşırken sizinle aynı sorunu yaşayan birçok insanla karşılaşıyorsunuz ve sohbet ediyorsunuz.Bu çok güzel bir olay tabi,ualnız olmadıgınızı,aynı sorunu yaşayan birçok kadının oldugunu görmek,sohbet edip bilgi almak iyi oluyor.Hastanenin doktorları kadar personelleride çok ilgili ve başarılı,hastanede refaktçinin bile kalmasına gerek görmüyorlar,çok güzel ilgileniyorlar hepsi sagolsunlar.Sweet cigim,inşallah bu mutluluguda biran önce sende yaşarsın canım.
ewet arzum sölemştii hasan beyin hastanenin sahibi olduğnuhemde ekibinin de başıymışş hastane sahibi olmasından kaynaklanıyor tabiii..
waay bee demek elif hanm we deniz bey de bizim ameliyatımıza giriyoorr. peki hasan bey mesela elif hanımında ameliyatına giriyor muu arzum?
canım yarın karar wercem artık inşaalllaaaahhhh
sweet brave gorusmen nasıl gectıııı
?
canııımm dün gece arkadaşımda kaldığım için nete giremedim sana yazamadıım kusura bakmaa...
yaa benim hasan beyle görüşmem güzel geçmedi maleseff... açık söylüyorum , sorduğum sorulara sinirlenerek cewap wermesi beni gerçekten üzdüü we çook kırdıı.... yaaa ben anlamıyorumm bu doktorlarıı, biz hasta olarak tabikii hertürlü yöntemin avantaj we dezavantajlarını öğrenmek isteyeceğiz! neden kendi bildiklerini kendi doğrularını bize dayatmak istiyolar anlamıyorum...
uzatmayayım çnkü dün çook sinirlendim gerçekten , masasına yumruğmu wurdum yani o derece! snra o da kendine geldi de espriler yaparak gönlümü almaya çalıştı fln güldürmeye çalıştı benibende öyle sakinleşmeye çalıştım... hasan beyden wazgeçtim yeni doktor arayacağım canım yani...
sen de bugün gidecektin dmi hasan beye? senin nsl geçti görüşmelerin hem hasan hem de zekeriya beyle?
herkes aynı doktorla aynı mutluluğu yakalayacak diye birşey yok ki beğenmemiş arkadaş o doktorun kendine yaklaşımını şimdi başka doktora olacak kötü bişey söylememişki sweet brave eminimki mutlu olacak yaptırınca neden olmasın.
iyi şeyler nasıl söyleniyorsa kötü olanlarda söylenecekki forumun bir anlamı olsun öyle değilmi.arkadaş zaten doktoru karalamamışki ayrıca karalıyorsada kötü içerik bildirin olsun bitsin bu tür sen mutlu olamazsınki demek çok kırıcı ve ağır olmuş ben hepinizi seviyorum ama herşeyin bir orta yolu vardır kırıcı olmayalım lütfen