kas alti protezde cift kademeli goruntu

ay benimde memem altta protezler yukarda kalıyor ve göğüs uçlarım aşağı bakıyor kafayı yemek üzereyin incek diyor protezler ama ben böyle bi görüntü görmedim ya çok mutsuzum

Meme dokusu olanlarda sanırım oluyor bu çift görüntü, çok sinir bozucu.. benim de meme dokum var sade üstler boş neden böyle oluyormus doktorunuza sordunuzmu, doktorlarınız kim bir de

Meme dokusu olanlarda sanırım oluyor bu çift görüntü, çok sinir bozucu.. benim de meme dokum var sade üstler boş neden böyle oluyormus doktorunuza sordunuzmu, doktorlarınız kim bir de
ben biraz araştırdım cerrah hatası olabiliyormuş mesela silikonu koyduğu cebi daha küçük keserse protezler yukarda kalabiliyormuş veya fazla keserse aşağı inebiliyormuş

ben biraz araştırdım cerrah hatası olabiliyormuş mesela silikonu koyduğu cebi daha küçük keserse protezler yukarda kalabiliyormuş veya fazla keserse aşağı
Ne kadar zor bir durum hem maddi hem manevi, nereden bilicez doktorun iyi olduğunu bilmiyorum, benimde dokum var alt tarafta ama üstlerim boş oyüzdeb bende iyi doktor araştırıyorjm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…