kas alti protezde cift kademeli goruntu

mysteryyyyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
21
0
3 hafta once 345cc kas alti protez kondu ve ilk baktigimdan beri hala ayni sekil bozuklugu var alt taraf sönük ve üst taraf dolgun yani protez ustte kaliyor bu nedenle gogus ucum asagi bakiyor. Doktorum protezim buyuk oldugu icin kas bastiriyor yukari cekiyor zamanla asagi inecek gogus ucun ortalayacak karsiya bakacak dedi ve gogus ustume takmam icin cirt cirtli bi bant verdi gogus ustumu bastiriyor boylece protez asagi inecek dedi ama 3haftadir hic bir degisme yok hala protezim yukara ve altta kendi kucuk meme dokum ustte protezim var double bubble deniyor sanirim bu goruntu var doktorum kesinlikle asagi inecek rahat ol dedi ama sanki beni teselli etmek icin soyluyor. Benim gibi kas alti protez taktirip bu sorunu yasayan varmi ? ??

geçmiş olsun. henüz 3 hafta olmuş. ne kadar beklemen gerektiğini bilmiyorum ama endişelenmek için de çok erken olduğunu bilmelisin. umarın düzelir.

Bandaj yeterli olmayacaktır diye düşünüyorum. Doktorunun masaj vermesi gerekiyor.
Hem zaten kendi göğüs dokunla protezin uyusması birleşmesi zaman alıyor hem acılan cebe yerleşmesi vs.Benimde kendi meme dokum hala belirgin ortada benim de 24.günüm bugun biraz da anatomik yapınla ilgili bu durum benim dokum mememin ucundaydı sivriydi hala da öyle. Protezin ilk 6 ay içinde doktorunun dediği gibi aşağı inicek daha dogal bir görüntün olcak dokuna uyum sağlayacak. .Sabret endişelenme canım zamanla mutlaka düzelicektir. Hem senin dediğin dubble bubble daha baska birsey bence suan protezin cok yeni o daha sonra ortaya cıkan bir bozukluktur endişelenme Gecmiş olsun :)

Son düzenleme:
Öncelikle geçmiş olsun. Şu an görüntü canını sıkıyor ancak 3 hafta ödemin gerginliğin geçmesi için çok erken.Görüntüye takılıp canını sıkma.Ayrıca doktorun masaj önermesi gerekirdi.Benim 4.haftam masaja başladığımdan beri şişliklerim daha çok geçti gibi geliyor sanki.Şekli zamanla değişecek dedi doktorum.Ama doktorunla görüşmen seni daha çok rahatlatıcaktır.Umarım bir an evvel protez normal konumuna döner ve görüntü istediğin gibi olur.

Kas altı yönteminde kasın proteze yaptıgı baskı fazla olur ve 3 hafta gibi erken bir süreçte endişeye kapılıp problem oldugunu düşünmekte saçma olur.. Tabiki protezin henüz cebe oturmadı,kas proteze baskı yapıyor ve üst kısım daha şiş duruyor.Ayrıca henüz ödemlerinde mevcut..Doktorunun söylediği şeyler doğru.Gögüs üst kısmı sıkı sıkı bandajlamak çok iyi gelecek,sakın ihmal etme.Bu protezide aşşağıya doğru ittirecek.Double bubble denilen sorun senin sorunun değil,o farklı birşey..Lütfen sabırlı olup bekle ve doktorunun tavsiye ettiği şeyleri düzenli yap canım

Cnm merhaba.sorununun tam karsiligi degil benim cevabim ama sana su konuda yardimci Olabilirim belki.benimde kas alti 325cc yuvarlak protezlerim var ve tam 1 ay oldu ameliyatim.benimde ustler ilk zamanlar asiri şişti. 3.gun direnlerim ciktigi gun doktorum bana o cirtli bandaji verdi on gunde bile acayip indi sisliklerim 3 hafta kullandim bandaji.ama 1 ay olmasjna ragmen hala agrilarim oluyor.goguslerimin alt kisimlarinda.sanirim hala odem var.masajla azalip bitecegi soyleniyor agrilarin bekleyip gorcez.sende sabredip doktoru dinle bakalim.ilerleyen zamanlarda doktorunun dedigi dogrultuda olmazsa ozaman bir kez daha ele alirsjniz bu konuyu doktorua beraber.ne yapilip ne yapilamayacagini gorusursunuz.cnm uzulmen icin cok.erken.belkide hersey istedigin gibi olucak.sabret bekleyelim ve gorelim.cnm.

Damla mi kondu yuvarlak mi. Bsnde 25 fun once ameliyat oldum doktoruma israrla yuvarlak istiyorum dedim o da israrla hayir dedi hic meme dokun tok yuvarlak koyarsak meme ucun asagi bakar dedi sanirim meme dokuma bakarak karar verdi ve damla koydu iyi ki dinledim diyorum simdi agrilarim azalsin daha mutlu olucam. Zamanla oturacakmis proteziniz asagi indikce meme basi tukari cikacaka
Zaten endiselenmeyin

Canım benimkide üst kısmı çok şiş duruyordu bildiğin yusyuvarlak toptu ama şimdi 2 ayı geride bıraktım daha düzgün bir görüntüde

Kizlar cevaplariniz icin cok tesekkrler iki gun once doktora gttiim . 1 bucuk ay icinde oturacagini soyledi. Ama oturmazsa kucuk bir operasyonla asagi indiririm dedi. Bir de masaj verdi asagi dogru bastirarak yapiliyor masaj. Bakalim zaman ne gosterecek

Sevgili arzum, 1bucuk ay gecti ve hala gogsumun sekli ters damla seklinde. Gogus ucum resmen gogsumun en altinda ve asagi bakiyo. Elimle derimi tutup yukari cektigmde gogs ucm ortalaniyo.yani hala protez ck yukarda ve goruntunun hic degismemesi artik beni rahatsiz ediyor. Doktor degismezse kuck bi operasyonla asagi cekerm dedi ama bunu aileme nasil anlatirim ki. Ayrica yeniden ucret istememesi gerekir degilmi? Sence protezi asagi mi cektirtmeliyim yoksa asagiya yag enjektesi mi yaptirmaliyim. Yag enjektesinin fiyati nedir tahminen?

Yağ enjeksiyonunun senin sorununa faydası olcağını sanmıyorum cnm. Eğer doktorun dediği gibi o sürede protez cebe oturmazsa ve öyle kalırsa ameliyat için para almaması gerekiyor, çünkü senin vücudunun geliştrdiği bi komplikasyon değil bu bence. Geçmiş olsun üzülme lütfen çözümü olan bi durum, sağlık olsun.

Bahsettigin sorun yağ enjektesi ile düzelmez bence.Protez için açılan cepte sorun var bence.Ufak bir müdahale ile düzeltilebilir.Doktorunun ücret almadan bu işlemi yapması gerekiyor,fakat doktorun ne der nasıl bir talepte bulunur bilemem..:44: Nasıl bir operasyon yapacak,ufak bir düzeltme dediği muayenehane şartlarında yapılacak bir yöntemmi yoksa genel anestezi altındami ameliyatını yapacak bilemiyorum..Doktorunla bu konuyu iyice bir görüş.

Orjinal göğüs ucunuz da aşağıda mıydı? Eğer öyleyse ameliyat sonrasında da aşağıda olması normal değil mi?

Orjinal göğüs ucunuz da aşağıda mıydı? Eğer öyleyse ameliyat sonrasında da aşağıda olması normal değil mi?

Biraz asagi bakiyordu ama bu kadar degil. Benim asil sorunum gogsumun ustu tamamen dolu alti bos yani ters damla dusunub kafanizda o sekilde ve ters damlanin alt kisminda bi meme ucu dusunun. Buyuk ihtimalle doktor cebi fazla yukari acti protez yukarda kaliyor.

Ameliyat yapacakmis dikis yerinden kesip protezi asagi kaydirip kapatacakmis. Kendiliginden inmezse hallederim sorun etme dedi. Bu ucret almayacak demek mi oluyor? Zaten annemi zor ikna etmistim bir de ikinci bir ameliyati soyleyemem. Cok kizginim doktoruma.

Ücret alamaz öncelikle onu söyliyim.Çünkü kendi hatası.Eğer memen benimki gibi tüberöz ise onun hatası değildir ama yine de ücret alamaz.Bende de oldu ne yazık ki aynı durum.O sebeple bas bas bağırıyorum bu ameliyat masum değil.Olmadan önce çok düşünün.Çok fazla komplikasyonu var diye.Protezi aşağı kaydıracak ama sana önerim en az 6 ay bekle.Aşağı inebilir.Hatta 1 yıla kadar bekleyebilirsin.Ben 8 ay bekledim.Dr 1 yıl dedi ama inmeyeceğine ikna oldu ve yaptı ameliyatı.O da baya ameliyat seni korkutmak istemem.Benim protez etrafında farklı dokular oluşmuştu ve o dokular protezi yukarı ittiriyordu.Ameliyatla o dokuları aldılar ki, 2 adet bonfile büyüklüğünde:)),sonra da protezi aşağı ittiler.Kasaltı ameliyatı kadar tabi ki ağrılı değil ama baya bir ameliyat.Eğer aynı şeyi yapacaksa, 1 hafta ağrın sürer onu söyliyim.Bu bahsettiğin benim sağ göğsümde oldu. Sol göğsümde ise durum ilk zamanlar süperdi çok doğal vs. protez yukarda falan değil.Göğüs dokum normalde biraz aşağıda idi.Yani göğsümün üstü boş alt kısmı dolu idi ameliyat öncesinde.meme dokusu orada yoğundu.Tabi protez konunca büyüklükle birlikte göğüs ucum iyice aşağı kaydı.Bunu önceden anlayıp tedbir alınırmıydı bilmiyorum.Dra göre deri iyileşmesi farklı.Onu görmek çok mümkün değildi diyor.Şu anda o göğüse dikleştirme lazım.Sarkık değil yanlış anlama ama göğüs ucunun biraz yukarı kalkması için deri çıkması lazım.Buna da psikolojim hiç uygun değil.Bir de göğüs çok değişiyor.Bu durum bende 6 ay önce bu kadar belli değildi.Beni asla rahatsız etmiyordu.Ama şimdi takılıyorum.Çünkü aşağıda duruyor.Fakat mantığım da şöyle diyor.Birkaç yıl bekle.Göğüsler iyice otursun o zaman artık ne yapılacaksa yapılır.Ama senin durumun bu değil.Benim diğer göğüste olan ve 2.kez amliyat olduğum durum.Fakat benimki tüberöz olduğu için oldu.Göğüs aşağı inmesi gerektiği kadar inemedi ve yukarda kaldı.Tekrar ameliyat yapılarak aşağı indirildi.İçinden de bir sürü kötü iyileşmiş doku çıkarıldı.Meme büyütme ameliyatı çok zor bir ameliyat.Ağrı olarak değil.benim ağrı eşiğim yüksek ve çok kötü atlatmadım ama konu şu ki.Sağlığa asla zararı olmayan bir madde konuluyor evet ama yabancı ve vücudunda olmayan bir madde.Ben yıllarca küçük göğüsle gezdim bunca yıl sonra koca memelerle gezmeye başladım.Tabi ki vücut tepki gösteriyor.O sebeple ameliyat olan kişilerin özellikle de asimetrik,tüberöz memesi olanların iyice düşünmesi gerekir.Çok komplikasyon riski var bence ve şans da tabi önemli.Kolayklıklar dilerim

Senin bayağı bir ameliyat olacak yani...Ücret almaması gerek,fakat bazı doktorlar kendisine ücret almasada hastane ücretini alıyor hastadan..Öğrenmen gerek
Çok geçmiş olsun,üzüldüm canım..Ama sakın moralini bozma,sonuçta bir ameliyat bu ve riskleri var..hepimiz bazı riskler,komplikasyonlar yaşadık..Çözümsüz dertler olmasın yeterki

Arkadaslar aradan zaman gecti yinede bilgilendirmek istedim ikinci ameliyati oldum ustte kasin altinda sikisan protezi indirdi doktorum.ucret almadi dogal olarak. Su anki halimden memnunum. Sadece gogsum baya buyuk duruyo bu da aslinda hosuma gidiyo, yinede biraz daha kucuk olabilirmis. bikini sececegim artik.

Merhaba arkadaşlar. Bir sene oldu ameliyat olalı. En basindan beri bende de ayni sorun var ve 1 senedir bununla yasiyorum. Okadar pişman oldum ki çıplak vücuduma bakmak bile istemiyorum.doktorumda en basindan beri inecek inecek dedi. Ama maalesef en son merak etme operasyonla indiricem dedi. Benim merak ettiğim nazil bi operasyon. Sen olmussun .bildiğin ameliyat mi olucam ,agri mi cekicem biraz anlatabilir misin

kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var. ben 10 Şubatta meme buyutme ameliyatı oldum. ustunden tam 1.5 ay gecti odemler bayagı azaldı ama odemlerin azalması ile meme dokum ve protez ayrı durmaya basladı. protez sanki fazla asagı indi ve mememin dogal cizgisi ile memem ayrı gorunuyor protez asagıdan ayrı gorunuyor. sizce buna double bubble demek icin cok mu erken kızlar? double bubble ne zaman ortaya cıkıyor bir fikriniz var mı? memenin dıs kısmında ikili bir goruntu yok ama ic kısmında var. doktoruma sordugumda bu o degil goruntunun oturması icin beklemek gerekiyor dedi ama bence git gide daha da asgı iniyor protez. ne olur yardım edin aglıycam sinirden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…