kas altı mı kas üstü mü?

schecer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
10
0
merhaba Naci Bey,

ben önümüzdeki haftalar içerisinde meme büyütme ameliyatı olacağım. ancak şu ana kadar gittiğim doktorlardan ikisi kas altının daha uygun olacağı 1 tanesi ise tam tersi kas üstünün uygun olacağı yönünde görüş bildirdi. kime güveneceğimi bilemedim haliyle bu durumda. benim göğüs kafesim geniş ve güvercin göğüs denilen memelerin orta üst kısmında bir çıkıklık var. memelerin gelişini doğal kılmak adına bir doktor kasın altına yapmanın çok uygun olduğunu, kas üstü olursa slikonun elime gelebileceği ve dokunun inceliği nedeniyle orada bir çıkıntı gibi gözükeceğini söyledi. diğeri ise kas üstü yaparsak bu görünümün daha doğal olacağını söyledi. anlayacağınız kafam oldukça karışık. ancak bunun dışındaki tüm detaylarda hem fikirler, 280cc mentor marka kohesive jel kullanmayı ve göğüsaltı kesiyi uygulamayı uygun buldular. bana yardımcı olabilir misiniz? kas altı ile kas üstü arasındaki risk ve doğal görünüm açısından farklar neler? teşekkür ederim.

Merhaba,

Ben kasaltı ve kas üstü ayrımını hastamım meme dokusunun olup olmamasında, cilt kalitesine, göğüs yapısına vs bakarak yapıyoruım. En sağlıklısı muayene olduğunu doktorlardan hangisi size güven verdi ise ona operasyon olmanız yönünde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…