kas altı mı?kas üstü mü?

dashunya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
213
52
Kızlar yardımınıza cok ihtiyacım var. Yakın zaman içinde ameliyat olmak istiyorum,şu ara doktor randevularına gidip geliyorum ama kafam karmakarışık oldu,tabiri caizse her doktordan bir ses cıktı biri kasüstü diyor biri kasaltı? Kasaltı acılı olmasından dolayı gözümü korkutuyor ama öte yandan ilerisi için iyi diyorlar ama iyiliği neresinde anlayamıyorum? Yani kasüstünde olunca ne gibi sakıncaları oluyor? Kasüstünde silikonun ele gelme olasılığı yüksek biliyorum ama bu en son düşündüğüm nokta.. Ne olur yaptıran arkadaşlar bana bir fikir versinler.Biliyorum seçimi doktora bırak diyebilirsiniz hatta bende oyle yaptım ama her doktorun bir tekniği var anladığım kadarıyla onun üzerine gidiyorlar bu yüzden yaptıran bilir diyerek sizlere soruyorum acil yardım lütfen!!

canım senin göğüslerin boyutu nasıl? yani çok küçükse kas altından yapıyorlar. eğer göğüs dokun varsa kas üstünden de yaptırabiliyorsun. ben daha yaptırmadım ama doktorum benimkiler çok küçük olduğu için mecburen kas altı yapılması gerekiyor dedi. zaten kas altı daha iyiymiş. tabi ameliyat sonrası diğerine göre daha fazla sancılı geçiyormuş malesef. artık ne yapalım katlanacağız başka çare yok...

Canım bana gore cok cok kucuk nasıl dıyeyım desteksız bır sutyenı takıp asla vede asla sokaga cıkamam kendimi rahat hissedemem hemde en en desteklılerinden olmalı ama doktor yok dedi senin meme dokun yeterli yani benimde sinse içime bilsemki yeterli kasüstü tercihim olacak ama işte öyle gelmiyor bana. Birde ilerde mamagrofi cektirdiğimde falan kasütünde olması zorluk cıkarır mı bilmiyorum ki dedim ya kafam allak bullak!!

slm arkadaş,valla aynı durumdayız.bende iki gündür 3 doktor dolaştım.karar veremiyorum.biri dikleşme artı pprotez gerek diyor,diğer sadece protezle yoplarnır diyor.bi tanesi kasaltı şart dedi,biiri kasüstü,diğeriyse kas zarı altına koyucam dedi.allahım yaaaa delikafadulden insanın kafası allak bullak oluo.çok çıkmazdayım bende.yani çok doktor dolaşmamın sebebi maddiyat,durumumuz pek el vermiyo aslında.dolaşıncada tabi kafa karışıo.hayrlısı olsun hepimiz için nediim.ama benm durumm senden kötü haline şükret :KK66: ben 1 doğum yaptım göğsüm hem küçük hem sarkık :KK43: sen kime gttn doktor olarak

benm göğüslerim 70 bile diildi buna ragmen hiç kas altını düşünmedim çünkü bnm arastırmalarım sonucu ögrendiğim artık elastikiyetini kaybetmiş incelmiş yaşlanmış ciltler için kullanıldıgıydı zaten war olan kasımıda kestirmeyi hiç istemiyordum bir çok doktorla görüştüm kafama yatan tek bi kişi oldu 2 ay önce kas üstü konuldu we iyiki baska bi tercih yapmamısım eşimle beraber arıyoruz ama silikonu bulamıyoruz :KK66::KK66:

slm arkadaş,valla aynı durumdayız.bende iki gündür 3 doktor dolaştım.karar veremiyorum.biri dikleşme artı pprotez gerek diyor,diğer sadece protezle yoplarnır diyor.bi tanesi kasaltı şart dedi,biiri kasüstü,diğeriyse kas zarı altına koyucam dedi.allahım yaaaa delikafadulden insanın kafası allak bullak oluo.çok çıkmazdayım bende.yani çok doktor dolaşmamın sebebi maddiyat,durumumuz pek el vermiyo aslında.dolaşıncada tabi kafa karışıo.hayrlısı olsun hepimiz için nediim.ama benm durumm senden kötü haline şükret :KK66: ben 1 doğum yaptım göğsüm hem küçük hem sarkık :KK43: sen kime gttn doktor olarak

Canım ya eminim bende dogum yapınca sarkar keza göğüsten yana hiç yüzüm gülmedi:sinifsinif: Ben Gürhan Özcan,Teoman Dogan,Mehmet a gittim ama diger randevu aldıgım doktorlarında tercihlerini ve uygulamak isteyecekleri yöntemi biliyorum yani kafam karısmaya devam edecek:KK43:(((

benm göğüslerim 70 bile diildi buna ragmen hiç kas altını düşünmedim çünkü bnm arastırmalarım sonucu ögrendiğim artık elastikiyetini kaybetmiş incelmiş yaşlanmış ciltler için kullanıldıgıydı zaten war olan kasımıda kestirmeyi hiç istemiyordum bir çok doktorla görüştüm kafama yatan tek bi kişi oldu 2 ay önce kas üstü konuldu we iyiki baska bi tercih yapmamısım eşimle beraber arıyoruz ama silikonu bulamıyoruz :KK66::KK66:

Canım acaba hangi doktor kafana yatan adın verebilir misin? Yani tek korkum kasüstü yaptırıp pişman olup tekrar kasaltı için ameliyat yaptırmak:KK43: Gercekten belli olmuyor mu yani nasıl bir duygu ve ameliyat sonran nasıldı biraz bahsedebilir misin? Kac cc takıldı damla mı yuvarlak mı? Kesi nereden yapıldı? Ay ne cok sordum:)

Kızlar yardımınıza cok ihtiyacım var. Yakın zaman içinde ameliyat olmak istiyorum,şu ara doktor randevularına gidip geliyorum ama kafam karmakarışık oldu,tabiri caizse her doktordan bir ses cıktı biri kasüstü diyor biri kasaltı? Kasaltı acılı olmasından dolayı gözümü korkutuyor ama öte yandan ilerisi için iyi diyorlar ama iyiliği neresinde anlayamıyorum? Yani kasüstünde olunca ne gibi sakıncaları oluyor? Kasüstünde silikonun ele gelme olasılığı yüksek biliyorum ama bu en son düşündüğüm nokta.. Ne olur yaptıran arkadaşlar bana bir fikir versinler.Biliyorum seçimi doktora bırak diyebilirsiniz hatta bende oyle yaptım ama her doktorun bir tekniği var anladığım kadarıyla onun üzerine gidiyorlar bu yüzden yaptıran bilir diyerek sizlere soruyorum acil yardım lütfen!!

slm 1ay önce ameliyat oldum benimde göğüslerim çok küçüktü senin de söylediğin gibi desteksiz çıkmak benm için hayaldi,doktorum küçük olduu için kas altı koydu şunu söylemeliyimki nedenibana çok mantıklı geldi hem zayıf hemde göğüsün yoksa kas üstü konulan silikonun belli olduunu tahmin etmek için doktor olmana gerek yok bence,ağrılarım oldu evet 3 gün sonrasında hızla iyleştim,kas altının en önemli avantajı kapsüllenme olasılığının minimuma inmesi ve aynı şekilde süt bezlerine de asla zarar vermemesi ve silikonlarında kayma olmaması,dezavantajı ise göğüslerin şuanda ayrıksa silikondan sonra da çok fazla birleşik olmuyo yani benim göğüslerim henüz tam göğüs kıvamında yumuşamadılar belki oyüzden hala ayrık görüyorum ama sanırım çok da birleşme olmıcak,umarım doğru bi seçim yaparsın şimdiden geçmiş olsun arkadaşım

Benim kas altı uygulandı. Ağrı çok da kötü değildi doğruusu.Benimle aynı gün ameliyat olan bayanlarla da görüşüyorum. Onlarda rahat atlatmış. (meme kardeşi olduk onlarla da:roflol:)

dashunya
Canım acaba hangi doktor kafana yatan adın verebilir misin? Yani tek korkum kasüstü yaptırıp pişman olup tekrar kasaltı için ameliyat yaptırmak:KK43: Gercekten belli olmuyor mu yani nasıl bir duygu ve ameliyat sonran nasıldı biraz bahsedebilir misin? Kac cc takıldı damla mı yuvarlak mı? Kesi nereden yapıldı? Ay ne cok sordum:)

cnm ben bir cok isimle görüştüm burda cok duyulan isimler ama tugrul turana oldum ameliyatı gağüs altı kesisi 300 cc yuwarlak protez konuldu 30dkdada bitmişti ameliyat hiç agrım sızım olmadı diren falan takılmadı sadece bandajlar cıkana kadr hamlama gbi agrılarım wardı bandajlar cıkınca oda bitti ölçü olarak suan tam 85b görüntüsü mükemmel dediğim gbi esimle beraber arıyoruz silikonu ama bulamıyoruz:)

kas üstü çok mu belli oluyor yani mesela kas üstü olsa damla olsa benim için göğsüm var diyeyim yeter
anlaşılmasın doğal olsun, benim mottom bu :) kendimi hemen toparlayabilmek açısından fazla ağrı çekmek istemiyorum

belki forumda okumuşsundur kas zarı altı diye bir yöntem varmış. ben onu araştırıyorum. epey de içime sindi.

bu arada kas zarı altı için, kas üstü kadar ağrısız, kas altı gibi doğal oluyor diyorlar.

mrb ben ameliyat olalı 1 yıldan fazla oldu size sorum şu göğüslerim hala ilk zamanki gibi olmasa da sert yami normal göğüs yumuşaklığında değil bu normal mi? hep böylemi kalcak?

bende kasaltı kas üstü yani dual pland sisteminde oldum ve 2 yıla yaklaşıyor olalı ilk zamanlar cok sertti ama şuan normal bi meme dokusu oldu bende emzirdiğim için hafif sarkma ve üst kısmında boşalma vardı gögüste tabi küçülmüştüde ama meme dokum vardı..cok agrı yaşamadım ve aynı gün evime cıktım ben kas altı bana göre daha doğal ve ellendiğinde hissedilmiyor bunun avantajları var görüntüde cok iyi ben tavsiye ederim.ama herkese aynı işlem olacak değil gögüs cevreniz içi meme dokunuza göre bu değişir size en uygun olanı tabiyki doktorunuz belirleyecektir..bide kas zarı altı denilmiş bende onu zamanında araştırdım ve cok mantıklı gelmemişti bana zarın keserken yırtılma olabileceğini söylemişti doktorum sonuçta zar bu cok iyi konulması lazım ve cok hassas bi olay bu riski almak istememiştim. şuanda bu halimden cok memnunum darısı size olsun kızlar.

Her yöntemin elbet kendine has olumlu yönleri vardır,lakin kas zarı altı yöntemi bana göre 1 numara:KK34:

merhaba kizlar, biraz meme dokusu olup (ust kismi bos alt kisimda var) kaszari alti yaptiranlar tecrubelerini paylasabilirler mi? hissediliyor mu silikonlar?
ben de bu kararsizligi asip bir an once kurtulmayi diliyorum..

canım benim önceden a cup bile değildi kas zarı altı oldum bende ve silikon kesinlikle hissedilmiyor canım.
merhaba kizlar, biraz meme dokusu olup (ust kismi bos alt kisimda var) kaszari alti yaptiranlar tecrubelerini paylasabilirler mi? hissediliyor mu silikonlar?

Merhaba ayni tip gogus seklim var sanirim doktorum kas alti yapacak. Siz oldunuz mu.uzun zman gecmis

X