- 7 Haziran 2010
- 1.403
- 2.734
Doktor yönlendirdi.Peki sizi kas altından kas zarı altına geçmeye doktorunuz mu yönlendirdi yoksa siz istiyor muydunuz
Simdi kasaltindan alip kas zari altina koyunca benim aklim bisiye takildi.Kas altina koyarken kası kesiyorlarmis...ordan silikonu alinca o kestikleri kas kendini iyilestiriyor mu kesilen yerden.....?Benim daha önce kas altındaydı. Oynaması, hareket etmesi geçmiyor. Hele üzerindeki deri sarkınca silikon aynı yerde durduğu için daha kötü. Şimdiki doktorum ellerimi birbirine bastırtıp fotoğrafımı çekti, bu kadar kötü göründüğünü bilmiyordum.
Eskiden Tuğrul Turan vardı, vefat etti. Sadece kasüstü yapardı. Dokusu az olana da, çok olana da. Kimseden şikayet duymamıştım.Bayağı popülerdi. Hatta memenin kasaltında ne işi var diyordu. Zaten kas da inceyse kapatmıyor. Benim yine ele geliyordu.
Şimdi kas zarı altına koydu. Yumuşacık, oynuyor vs iyi ama zamanla rippling,kenarlarının ele gelmesi gibi şeyler yaşayabilirim. Bu sefer başka doktora gitsem kasaltı tekniğini över muhtemelen. Her tekniğin kendine göre sıkıntıları, iyi yönleri var.
Kas onarımı yapılıyormuş sanırım kas altından kas zarı altına geçişte. Benimki de kas altı dual plan kol hareketi yaptığında acıma yok ama bazı hareketlerde göğüs kasını çalıştıran durumlarda -ki ameliyat sonrası ne kadar çok göğüs kasımı çalıştırdığımı farkettim- göğüsteki kaslar oynadıkça protezler sanki iki yana açılıyor gibi oluyor ve bu rahatsız edici bir his. Eskiden göğüs kaslarım hiç oynamazdı benim öyle bir refleksim yoktu. Ama şuan göğüs kasımı sıktırdığımda hani göğüs kaslarını oynatan erkekler olurya o tarz bir görüntü oluyor bariz bir şekilde. Ben sizin yerinizde olsam kas zarı altına yönelirdim..Simdi kasaltindan alip kas zari altina koyunca benim aklim bisiye takildi.Kas altina koyarken kası kesiyorlarmis...ordan silikonu alinca o kestikleri kas kendini iyilestiriyor mu kesilen yerden.....?
Şu kas kesme olayini hic benimseyemedim ve benim de kas alti olacak...yani kasımı kesiyo peki kesilen kas nasi kendini yeniliyo ya da öyle kesik kesik durunca ben kol hareketi yapinca bi iki ay sonra bile acimaz mi ne bilim bunlar kafami karistiriyo...kas zarı altinda kas kesiliyor mu ki?
Canım dediğin doktora benim arkadaşım ameliyat oldu Tuğrul hocaya 8 sene oldu kas üstü yapıldı hiçbir sorunu yok .Benim daha önce kas altındaydı. Oynaması, hareket etmesi geçmiyor. Hele üzerindeki deri sarkınca silikon aynı yerde durduğu için daha kötü. Şimdiki doktorum ellerimi birbirine bastırtıp fotoğrafımı çekti, bu kadar kötü göründüğünü bilmiyordum.
Eskiden Tuğrul Turan vardı, vefat etti. Sadece kasüstü yapardı. Dokusu az olana da, çok olana da. Kimseden şikayet duymamıştım.Bayağı popülerdi. Hatta memenin kasaltında ne işi var diyordu. Zaten kas da inceyse kapatmıyor. Benim yine ele geliyordu.
Şimdi kas zarı altına koydu. Yumuşacık, oynuyor vs iyi ama zamanla rippling,kenarlarının ele gelmesi gibi şeyler yaşayabilirim. Bu sefer başka doktora gitsem kasaltı tekniğini över muhtemelen. Her tekniğin kendine göre sıkıntıları, iyi yönleri var.
1 yılın sonunda bayağı yumuşadı ama yatınca yine sertti.Bide kas altında 3.aydan sonra yumuşama oluyor mu yoksa hemen hemen aynı mı kalıyor? Sizin zaman içerisinde yumuşaklıkta bi değişim olmuş muydu?Keyfinbilir
Bi sorayim doktora bakim zar alti yapio mu diye cok tesekkur ederimKas onarımı yapılıyormuş sanırım kas altından kas zarı altına geçişte. Benimki de kas altı dual plan kol hareketi yaptığında acıma yok ama bazı hareketlerde göğüs kasını çalıştıran durumlarda -ki ameliyat sonrası ne kadar çok göğüs kasımı çalıştırdığımı farkettim- göğüsteki kaslar oynadıkça protezler sanki iki yana açılıyor gibi oluyor ve bu rahatsız edici bir his. Eskiden göğüs kaslarım hiç oynamazdı benim öyle bir refleksim yoktu. Ama şuan göğüs kasımı sıktırdığımda hani göğüs kaslarını oynatan erkekler olurya o tarz bir görüntü oluyor bariz bir şekilde. Ben sizin yerinizde olsam kas zarı altına yönelirdim..
Ne yaptınız ameliyat oldunuz mu?Bi sorayim doktora bakim zar alti yapio mu diye cok tesekkur ederim