Kas altı meme protezindeki sorun

Bide kas altında 3.aydan sonra yumuşama oluyor mu yoksa hemen hemen aynı mı kalıyor? Sizin zaman içerisinde yumuşaklıkta bi değişim olmuş muydu? Keyfinbilir

Simdi kasaltindan alip kas zari altina koyunca benim aklim bisiye takildi.Kas altina koyarken kası kesiyorlarmis...ordan silikonu alinca o kestikleri kas kendini iyilestiriyor mu kesilen yerden.....?
Şu kas kesme olayini hic benimseyemedim ve benim de kas alti olacak...yani kasımı kesiyo peki kesilen kas nasi kendini yeniliyo ya da öyle kesik kesik durunca ben kol hareketi yapinca bi iki ay sonra bile acimaz mi ne bilim bunlar kafami karistiriyo...kas zarı altinda kas kesiliyor mu ki?

Kas onarımı yapılıyormuş sanırım kas altından kas zarı altına geçişte. Benimki de kas altı dual plan kol hareketi yaptığında acıma yok ama bazı hareketlerde göğüs kasını çalıştıran durumlarda -ki ameliyat sonrası ne kadar çok göğüs kasımı çalıştırdığımı farkettim- göğüsteki kaslar oynadıkça protezler sanki iki yana açılıyor gibi oluyor ve bu rahatsız edici bir his. Eskiden göğüs kaslarım hiç oynamazdı benim öyle bir refleksim yoktu. Ama şuan göğüs kasımı sıktırdığımda hani göğüs kaslarını oynatan erkekler olurya o tarz bir görüntü oluyor bariz bir şekilde. Ben sizin yerinizde olsam kas zarı altına yönelirdim..

Canım dediğin doktora benim arkadaşım ameliyat oldu Tuğrul hocaya 8 sene oldu kas üstü yapıldı hiçbir sorunu yok .

Bi sorayim doktora bakim zar alti yapio mu diye cok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…