Yaklaşık 3 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum. Dual plan 1 kullanıldı ve 295 cc motiva takıldı. Hayatımdaki ilk ameliyat olacağı için inanılmaz heyecanlı, korkuluydum. Ama hiç beklediğim gibi olmadı gerçekten. Acı eşiğim yüksek diye mi bilmiyorum ama "ağrım var" dediğim tek bir an oldu, o da ameliyattan odaya geldiğim ilk an Sonrasında ağrıdan çok basınç hissi yoğunlaştı. Konuşurken bile yarıda kesip soluklanma ihtiyacı duyuyordum. Bu durum yaklaşık 1 hafta kadar sürdü. Ameliyattan çıktığım andan itibaren kollarımı kullanabiliyordum. Kendi ihtiyaçlarımı karşılayabildim. Kendi başıma yatıp kalkmakta sorun yaşamadım. Benim için zorlu geçen tek şey sırt üstü yatmak oldu Doktorum 3.günden itibaren düz sırt üstü yatabileceğimi söylesede ben yarı oturur şekilde yatmaya devam ettim. Yan dönme için 2.haftanın sonunu bekledik ancak ben yan döndüğümde silikonların pıtır pıtır sesini duyup o hissi algıladığım için hazır hissedemedim, sonuç olarak 3.hafta yan yatmaya başladım, 1.ayda da yüz üstü sorunsuz şekilde yattım. Cinsel birliktelik için bekleme süremde yoktu, 1.haftanın sonunda hazır hissediyorsunuz tabi yavaş hareketlerle :) Bu arada oluşan TÜM MORLUKLAR şaşırtıcı şekilde 4.gün iyileşti. Ne kadar çok istemişsem memeleri Korsemi 1 ay aralıksız taktım, 3.haftadan sonra aralıklı istisna yaparak Ama bir ay dolmadan korsesiz gezemiyorsunuz gerçekten, o güvenli destek hissine alışmaktan mıdır nedir bilmiyorum çıkarınca gevşek ve savunmasız hissiyat veriyor Bir meme hep daha erken iyileşir genelde. O yüzden birinde his kaybım yalnızca kesi bölgesi kısımlarında var, diğer memede ucu dahil baya hissiyat yok Dermatix iz kremini hala sabah akşam sürüyorum. 2 ay sürmek gerekiyor minimum. Ben izler sönene kadar devam Yaniiii sevgili kadınlar, kimsenin sizi korkutmasına izin vermeyin! Her beden bir değil. Herkesin iyileşme süresi aynı değil. Unutmayın